Five Favourites at Friday

Gebakken havermout

Op Glowofbeauty schrijf ik regelmatig reviews over producten die ik erg fijn vind, en soms ook over tegenvallers. Maar wat je op de site ziet verschijnen, is lang niet alles! Ook tussendoor probeer ik steeds dingetjes uit op het gebied van koken en bakken, en ook verschilt het per periode wat voor make-up en verzorgingsproducten ik gebruik. Vandaag laat ik jullie mijn vijf favorieten van de afgelopen tijd zien. Je ziet oude dingen voorbij komen, en ook laat ik nieuwe ‘ontdekkingen’ zien!

Recept cruesli

Toen ik laatst eens op zoek was naar recepten met havermout, kwam ik op www.fitbeauty.nl een recept tegen van gebakken havermout! Niet opgewarmd tot een pap in de magnetron of een pannetje, maar gewoon als een soort gebakje uit de oven! Dat moest ik proberen, en ik ben blij dat ik dat heb gedaan, want het is LEKKER! Het wordt wat steviger dan normaal, en het krijgt een lekker knapperig korstje op de bovenkant. Het enige wat je nodig hebt is havermout, een ei, melk, en wat je zelf verder lekker vind. Ik vind het het lekkerste zonder fruit, en ik doe er graag rozijnen, walnoten (ik doe echt óveral walnoten doorheen :)), vanille extract en een schepje suiker doorheen.

Huawei Ascend G510 review

In de zomervakantie van toen ik van groep 8 naar de 1e klas ging, had ik een nieuwe mobiel gekocht, een Samsung Star, hartstikke hip! Tot op een gegeven moment steeds meer mensen een smartphone kregen, en ik nogal achter liep met mijn ouwe Star. Groepsgesprekken moesten maar op Facebook en WhatsApp, want dan ‘kan Anniek ook meepraten.’

Nu vond ik het toch echt tijd geworden om afscheid te nemen van mijn ouwegouwe telefoon. Ik wisselde hem in voor een Huawei Ascend G510, een prepaid variant. Ik heb hem nog maar net, maar nu al vind ik hem superfijn, het is zó’n groot verschil met mijn oude telefoon!

The body shop almond body butter

Laatst konden jullie al mijn review lezen over de Almond Body Butter die ik bij The Body Shop in de sale gekocht had. In de winkel werd ik aangetrokken door de heerlijke amandelgeur, én door de prijs, ik kocht deze bodybutter namelijk voor maar 8 euro! Ik heb hem nu denk ik een week of 2-3, en ik gebruik hem met veel liefde. De textuur is zo heerlijk romig en de geur is zó lekker, die nootachtige, warme geur past perfect bij de winter! Ook voedt hij mijn huid echt heel goed, als ik met deze body butter heb gesmeerd, voel ik het de paar dagen daarna nog aan de zachtheid van mijn benen. Toppertje!

Balea augen make-up entferner pads

Oog make-up weghalen remover pads

Deze oogreinigingspads kocht ik in de Kerstvakantie, toen ik in Koblenz was. Ik stond daar in de DM (Duitse drogisterij) en daar zag ik dit potje staan met 50 reinigingspads voor maar 99 cent. Dat kon ik niet laten liggen, zulke pads vind ik altijd heel erg fijn en als het niks zou zijn, ach, dan was het nog niet zo’n grote aanslag op mijn portemonnee. Ik nam ze mee met niet zo’n grote verwachting, zulke goedkope pads, daar zouden vast niet echt fijne ingrediënten in zitten, het zou me niks verbazen als mijn ogen er geïrriteerd van werden.

Maar nee, deze pads zijn echt perfect! Ze bevatten lekker veel vocht (met van die uitgedroogde pads schuur je je hele ogen kapot) en ook halen ze mijn make-up er erg goed af. Tegenwoordig gebruik ik deze pads bijna elke dag!

Recept cruesli speculaas healthy

En dan als laatste nog een lekkere foodfavoriet, namelijk mijn zelfgemaakte healthy cruesli waar je binnenkort het recept van kunt lezen. Cruesli uit de supermarkt is vaak heel erg duur en erg gezond is het ook niet. Deze wel! De basis van deze cruesli bestaat uit havermout en honing, en daarna kan je er nog alles aan toevoegen wat je lekker vind. Zo kan je het heel basic maken, of er juist lekker veel noten en gedroogd fruit bij doen, je kan het helemaal aanpassen door jou smaak! Door het eerst op een speciale manier in een pannetje te bakken, en het daarna nog te roosteren in de over wordt het ook heel lekker crispy. Ik vind deze cruesli zelfs zo lekker dat ik het ook vaak als tussendoortje neem! Komende week dus het recept!

Wat zijn jullie favorieten van afgelopen tijd?

Liefs Anniek

6 reacties

 • Reply
  emily
  31 januari, 2014 at 07:25

  Leuke favorieten! De amandel body butter is tot en met zondag met nog een paar andere geuren te koop voor maar 4,80!!

  • Reply
   Anniek
   31 januari, 2014 at 11:29

   Oeh, goede tips, ik ga denk ik nog maar een keertje langs The Body Shop!

 • Reply
  Petra
  31 januari, 2014 at 08:32

  Hoihoi,

  Wat ziet de Cruesli er heerlijk uit…ik kijk al uit naar het recept!

  Groetjes Petra

 • Reply
  pretty beauty land
  31 januari, 2014 at 08:53

  ik ben ook dol op zelfgemaakte cruesli!

 • Reply
  Budgetproof.nl
  31 januari, 2014 at 09:29

  Die cruesli ziet er goed uit zeg!

 • Reply
  Saskia
  31 januari, 2014 at 14:09

  Ik ben erg benieuwd naar de cruesli! En de amandel bodybutter is indd super!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.