Ik heb een nieuwe rugzak!

Mijn meest recente rugzak was een Spongebob rugzak. Ik droeg ‘m voor het laatst in groep 8. Kortom: in de afgelopen jaren ben ik totaal geen fan van rugzakken geweest. En yep, nu heb ik na al die jaren tóch weer een nieuw exemplaar. En – say what? – ik ben er mega blij mee! Kom, ik laat ‘m je zien!

Fjällräven Foldsack NO.1

Je kent ze vast wel: die typische rugzakken van Fjällräven in duizend-en-één verschillende kleurtjes die de laatste jaren helemaal hip zijn geworden, de Fjällräven Kanken. Eerst vond ik ze best wel tof, maar inmiddels lopen er zóveel mensen mee rond dat ik ze een beetje saai vind.

Toen ik laatst op de webshop van Duifhuizen Tassen & Koffers  rondkeek, keek ik ook even rond bij de tassen van Fjällräven. Mijn blik viel meteen op die standaard Fjällräven tassen, maar hé: ze hadden ook nog een heleboel andere modellen! Hele mooie modellen!

Hoewel ik eerst niet van plan was om een rugzak uit te zoeken, werd er afgelopen week wel een pakketje bezorgd met daarin de Fjällräven Foldsack NO.1. Oftewel: tóch een rugzak. Waarom? Omdat ik bij het ontdekken van deze rugzak er meteen een beetje verliefd op werd. Ik zal je laten zien waarom.

Kijk, hier zie je ‘m goed: de Fjällräven Foldsack NO.1. Ik heb hem besteld in de kleur ‘sand’, een ontzettend mooie kleur vind ik. Door de beige kleur krijgt de tas een beetje een vintage/outdoor uitstraling, iets waar ik wel van houd.

De tas heeft een flap die sluit met stevige gespen. De lengte van de gespen kan je verstellen, wat ik een groot pluspunt vind! Als je de gespen kort houdt, dan is de flap wat langer en de inhoud van de tas wat kleiner. Maar als je de gespen langer maakt, dan is de flap wat korter en de inhoud van de tas juist groter. De tas is dus heel flexibel qua grootte en dat vind ik top!

Aan de buitenkant van de tas zit een voorvak met ritssluiting. Aan de binnenkant zitten – helaas – geen extra kleine vakjes, maar wel is er een laptopvak. Het lijkt me daarom ook een handige tas voor mijn studie, daar neem ik mijn laptop altijd mee naar toe! Bovendien is er ook genoeg ruimte in de tas voor alles wat ik nodig heb qua studieboeken, eten en drinken.

De rugzak heb ik dus besteld Duifhuizen Tassen & Koffers, een webshop met een groot assortiment aan tassen. De levering gaat er ontzettend snel: als je op werkdagen voor 22:00 bestelt, heb je je product de volgende dag in huis. Dat is fijn! Daarnaast was de service ook helemaal top. Een aanrader om eens rond te kijken!

Draag jij vaak een rugzak? En wat vind je van deze rugzak van Fjällräven?

Liefs Anniek

De credits voor de foto’s gaan naar Christine

Deze post heb ik geschreven in samenwerking met Duifhuizen Tassen & Koffers

 

11 reacties

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  7 augustus, 2017 at 08:42

  Ah die is echt zo leuk!

 • Reply
  Eline
  7 augustus, 2017 at 13:22

  Wat een toffe rugzak! Ik draag ze sowieso heel graag want ik kan er alles in proppen zonder meteen last te krijgen van een schouder. Vooral straks als het studeren weer begint, maar daar denk ik liever nog niet aan.

  • Reply
   Anniek
   9 augustus, 2017 at 18:59

   Hihi nee, laten we het nu eerst nog even hebben over de spulletjes voor een leuk dagtripje of vakantie die we in onze rugzak kunnen stoppen ?

 • Reply
  Laurine
  7 augustus, 2017 at 14:02

  Hele leuke rugzak! Ik vind de kleur erg mooi!

 • Reply
  Cassandra
  7 augustus, 2017 at 15:56

  Leuke rugzak! Ik heb de standaard Fjällräven Kanken gekocht een jaar geleden en ben er nog steeds blij mee!

 • Reply
  Emma
  7 augustus, 2017 at 20:57

  Wat een megaleuke rugzak! Ik wil ook graag nog een rugzak van Fjallraven, ik vind het zo’n tof merk! X

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  8 augustus, 2017 at 17:23

  Echt een hele leuke rugzak!

 • Reply
  Arjanne
  8 augustus, 2017 at 19:05

  Ahh ik zag ‘m al op je instagram voorbijkomen, hij is zo leuk! Ik heb zelf wel een fjallraven kanken, maar dan een knalgele, zie je ook weer niet héél vaak voorbijkomen :) Maar dit modelletje zie je bijna nooit, hoe leuk! Ik ben ook helemaal fan van het kleurtje!

  • Reply
   Anniek
   9 augustus, 2017 at 18:57

   Oeh ja, knalgeel is ook tof zeg! Leuk!

 • Reply
  Nicole
  8 augustus, 2017 at 23:43

  Wat een mooie rugzak zeg. Hij ziet er ook lekker ruim uit!

 • Reply
  britt
  13 augustus, 2017 at 09:49

  Ik ben één van die mensen die dus de standaard heeft, haha. En hij overleefd letterlijk, ALLES. Zo blij mee. Hoe langer je hem gebruikt hoe leuker, hij gaat er “geleefd” uitzien na een tijd. ((:

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.