JML #138 / Gala organiseren, zomeravonden & nieuwe jeans

Met een lichtelijk brak hoofd zit ik achter de computer, foto’s aan het verzamelen die mijn afgelopen dagen typeerden. Ik kijk terug en geniet. Ik organiseerde een gala, genoot van zwoele zomeravonden en van mijn nieuwe perculator. Tijd voor een nieuwe Join My Life!

Laten we beginnen bij mijn vertrek uit Zweden. Ruim een week geleden, twee zaterdagen terug, ging ik vanuit Jönköping weer terug naar Nederland. Ik was negen dagen bij mijn zus geweest die daar voor een half jaar studeerde (ze is inmiddels ook weer terug).

Ik heb in Zweden een geweldige tijd gehad. Ik heb er al wat over geschreven, maar deze week komt er ook nog een nieuw artikel over Zweden online!

Na mijn terugkomst in Nederland moest ik meteen weer aan de slag met mijn studie. Ik moest een paar keer aanwezig zijn op de universiteit in Amsterdam en ik moest nog een onderzoeksvoorstel schrijven. Dat was wel echt even omschakelen: na zo’n lange vakantie in Zweden weer studeren.

Gelukkig ben ik al een heel eind met mijn paper. Ik verwacht hem deze week af te krijgen, en daarna…. heb ik vakantie!

Dinsdag kookte ik met een aantal dispuutsgenootjes. We aten onze couscoussalade met falafel op in de zon op het balkon, en we hadden een heerlijke meloen als toetje.

Van de webshop Sooco ontving ik deze fijne zwarte sneakers van Adidas! Ik heb ze nu al heel erg veel gedragen, bijvoorbeeld ook tijdens wandeltochten in Zweden. Ze zitten ontzettend fijn. Ze zijn lekker stevig en ik vind ze leuk!

Woensdagavond had ik een afspraak in het centrum van Utrecht. Ik kwam expres te vroeg en zocht een mooi plekje uit aan de gracht. Ik haalde een koffietje, ging tegen een muurtje zitten en ben gewoon zomaar wat gaan schrijven over dingen die in mijn hoofd rondgingen. Heel fijn.

Donderdag opende een nieuw, enorm groot filiaal van Jeans Centre. Bij Jeans Centre draait het allemaal om het vinden van de perfecte spijkerbroek en ze hebben er dan ook enorm veel.

Ik mocht samen met een jeans ambassador een mooie broek uitkiezen en hem laten customizen. Er was iemand aanwezig die borduurde, je kon je broek ‘kapot’ laten maken en er was een laserapparaat aanwezig die figuurtjes in je broek kon laseren.

Ik koos uiteindelijk voor een blauwe highwaisted skinny die ik aan de onderkant af liet knippen! Als ik hem was wordt hij nog wat rafeliger aan de onderkant.

In Zweden had mijn zus een percolator, een soort apparaatje waar je zelf espresso mee kunt maken. Als je daar zelf nog wat melkschuim bij opklopt en erbij doet, heb je verse cappuccino.

Ik bedacht me opeens dat ik zelf, in Utrecht, ook nog een percolator had liggen. En man oh man, wat een ontdekking is dat ding toch. Ik drink nu elke ochtend heerlijke koffie!

Ik kreeg afgelopen week een prachtige bos bloemen binnen van Hydrangea World, een bedrijf van de kwekers van hortensia’s!

Al een aantal maanden was ik met twee anderen bezig met het organiseren van een gala van mijn studentenvereniging. Vorige zaterdag vond het gala dan eindelijk plaats, maar in de dagen ervoor moest nog behoorlijk wat gebeuren…

Zoals het doen van boodschappen voor een diner voor 40 personen. Hier zie je een deel van de enorme hoeveelheid eten die we haalden, haha!

Voor het diner hadden we gelukkig andere kokers geregeld, maar zelf moesten we met z’n drieën ook al wat dingen voorbereiden voor het eten.

Voor op de avond van het gala hadden we twee wegwerpcamera’s gehaald die iedereen mocht gebruiken. Ontzettend leuk! Ik ben benieuwd wat voor leuke random foto’s er allemaal gemaakt zijn :)

Het gala vond plaats in een oude werfkelder aan de Oudegracht in Utrecht. Hier zie je de ruimte, nog helemaal zonder onze eigen versiering. Ons thema was ‘Sur le pont, d’Avignon’, dus we brachten alles in Franse sferen.

Het was uiteindelijk echt een geslaagde avond, met veel leuke mensen, leuke gesprekken en hilarische momenten!

Hoe ik eruit zag op het gala? Ik heb nog geen officiële foto’s van de fotograaf ontvangen, maar ik kan je wel alvast de schoenen laten zien die ik droeg. Deze zwarte hakken ontving ik van Sacha, en ik vind ze ZO LEUK!

Ondanks dat de hak best wel hoog is, zijn de schoenen wel erg stevig doordat je ze stevig om je voeten kan binden. Ik droeg ze bij een simpele donkerblauwe jurk met spaghettibandjes en een split.

Zie hier ook leuke zomerse sandalen van Sacha!


Nu ik dit schrijf is het zondag en doe ik een dagje lekker rustig aan. Even uitbrakken van gisteravond en -nacht. Voor komende week heb ik al een aantal fijne plannen gemaakt, bijvoorbeeld om er lekker op uit gaan met vrienden en te genieten van het mooie weer. En oh ja, dat paper. Die moet eerst nog even afgemaakt worden.

Wat ga jij komende week doen?

Liefs Anniek

10 reacties

 • Reply
  Eline
  19 juni, 2017 at 06:31

  Ik ga echt proberen wat te genieten van het lekkere weer. Het is zo druk met school maar de zonnetje is wel erg lekker.

  • Reply
   Anniek
   23 juni, 2017 at 07:10

   Heel veel succes met alle laatste schoolopdrachten en tentamens Eline!

 • Reply
  Suzanne
  19 juni, 2017 at 06:34

  Leuk om te lezen! Hele leuke sneakers

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  19 juni, 2017 at 07:44

  Ohhhh die hakken! Wat tof dat je naar Zweden was, dat lijkt me echt zo’n mooie plek. Die locatie aan de Oudegracht is zo mooi, er zijn daar zulke mooie plekjes! Soms ben ik nog steeds jaloers dat ik niet in Utrecht ga wonen. Malou x

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  19 juni, 2017 at 12:42

  Je nieuwe schoenen, zo tof!

 • Reply
  Laurine
  19 juni, 2017 at 15:01

  Oh wat een leuke locatie voor je gala! Ziet er heel gezellig uit! En ik vind je nieuwe schoenen echt prachtig! Fijne dag!

  • Reply
   Anniek
   23 juni, 2017 at 07:09

   Jaa, de locatie was echt top! En dankjewel, jij een heel fijn weekend! <3

 • Reply
  Marthe
  19 juni, 2017 at 20:25

  Dat gala zag er echt heel gezellig uit, vooral de locatie! Hoe mooi! X

 • Reply
  Laura
  20 juni, 2017 at 14:35

  ik heb zoveel posts van je gemist! maar die sandaaltjes van het gala zijn zo leuuuk!

  • Reply
   Anniek
   23 juni, 2017 at 07:08

   Hihi, welcome back Laura! <3

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.