JML #110 / Galajurk binnen (!!), verdrinken in examens, nieuwe winkel

join my life 110

Jaa, mijn galajurk kwam deze week binnen en hij past PERFECT! Zó happy! Dat wilde ik eerst even kwijt :) Vandaag laat ik je er een voorproefje van zien en neem ik je mee in de rest van mijn week, waarin ik 5 examens maakte. Wat best wel pittig was…

outfit

Deze week zat ik nog volop in de examenperiode. Maandag was het tweede pinksterdag en was ik dus vrij, maar daarna begon de hele bende: Engels, Geschiedenis, Wiskunde, Latijn en Economie.

Omdat ik wel wat anders aan mijn hoofd had dan hoe ik eruit zag, ben ik deze hele week in heerlijke chilloutfitjes en met nauwelijks tot geen make-up door het leven gegaan. Heel fijn. En oh, sorry voor de vieze spiegel, ik stel al het schoonmaak- en opruimwerk uit tot na de examens :)

bloemen uit schutting

Elke keer als ik naar het station toe fiets kom ik deze mooie bloemetjes tegen, die net tussen de schutting door piepen. Dit soort kleine dingetjes maken mijn ochtend helemaal goed!

spinazie quiche

Maandag at ik een avondje alleen. Ik maakte een lekkere salade en ook hadden mijn ouders een spinaziequiche voor me gekocht. Lekker!

foodfoto's

En zo ging het er bij de vorige foto behind the scenes aan toe. Plus mij nog op de stoel staand dan :)

thee

Op Instagram kreeg ik de afgelopen tijd allemaal vragen van jullie over hoe mijn examens waren gegaan. Superlief, dankjulliewel!

Ik moet eerlijk zeggen dat ik de meeste examens best lastig vond. Gelukkig zit ik voor de meeste examens nu – na wat rekenwerk – waarschijnlijk wel op de voldoende uitkom, dus dat is fijn! Hoewel ik eerst stiekem wel cum laude zou willen slagen (voor mijn schoolcijfers sta ik gemiddeld namelijk al een 8), weet ik nu dat dat me sowieso niet meer gaat lukken, en is mijn voornaamste doel om gewoon te slágen. Dan ben ik al helemaal blij!

galajurk

Dinsdagavond kwam mijn galajurk vanuit China aan, en oh: ik was ZO EXCITED! Toen de pakketjesman vertrokken was maakte ik eerst een vreugdedansje en heb de jurk daarna zo snel mogelijk gepast. Ik was van tevoren een beetje bang dat de jurk te kort zou zijn (want hé: hij komt toch uit Azië…), maar gelukkig was de lengte precies goed. Net als de hele pasvorm.

Hierboven zie je alvast een ieniemienie sneakpeak, de rest houd ik nog even geheim tot het gala!

kerk

Deze week fietste ik met mijn moeder naar een heel mooi plekje in het dorp waarin ik woon, omdat daar een leuk winkeltje zat met allemaal creatieve spulletjes.

borduurgaren

Ik haalde er borduurgaren voor een tof DIY project!

havermout

Donderdag en vrijdag was ik vrij. Ik besloot een beetje uit te slapen (voor mijn doen dan) en te ontbijten in bed. Eventjes lekker rustig aan na drie hele drukke en intensieve dagen, met al die examens.

anniek

Weer helemaal fris en ietsjes uitgeruster!

Naast wat rustiger aan doen, heb ik donderdag, vrijdag en zaterdag vooral héééél veel filmpjes gekeken van NGBiologie, haha. Ik heb dinsdag mijn Biologie examen, en ik heb ontdekt dat alles herhalen door middel van Youtube video’s toch eigenlijk wel heel relaxed is!

granola eat natural

Ik kreeg ook een pakketje binnen met de nieuwe granola van Eat Natural!

mintgroene sneakers

Zaterdag ging ik langs bij de nieuwe Bristol die nu ook in ons dorpje zit. Als je goed zoekt kan je best wel toffe dingen tussen de collectie vinden!

hoed

Zoals deze hoedjes, die ik vooral in het bruin heel erg leuk vond.

spinazie hartige taart

Na de quiche van maandag maakte mijn moeder zelf ook nog een spinazie quiche, die echt heerlijk was!

regen

Zondag wilde ik eigenlijk nog even wat outfitfoto’s maken met mijn vader, maar helaas was het de hele dag regenachtig.

notitieboekje

Wel heb ik die dag heel veel blogplannetjes gemaakt voor na de examens!

veldboeket

Als afsluiting nog deze prachtige bloemetjes, die mijn moeder meenam vanuit haar moestuin. Wauw!


Vandaag en morgen wordt nog even knokken voor mijn laatste twee examens: Biologie en Duits. En oh, als dat klaar is… FEEST!

Wat ga jij deze week doen?

Liefs Anniek

 

23 reacties

 • Reply
  Jolien
  23 mei, 2016 at 06:50

  Super leuke foto’s, weeral! Neem je trouwens altijd je fototoestel mee als je ergens heen gaat?

  Nog veel succes met je examens! Ik begin 9 juni met een zware examenperiode van twee weken. Helaas heb ik nooit een dagje vrij tussendoor, dus dat wordt best lastig.

  • Reply
   Anniek
   24 mei, 2016 at 06:33

   Meestal sleep ik inderdaad overal mijn camera mee naartoe, de camera van mijn telefoon is namelijk heel slecht :D En oeh, spannende periode komt er voor je aan zeg! Onwijs veel succes gewenst!

 • Reply
  anna
  23 mei, 2016 at 09:57

  Wat veel leuke foto’s! Succes nog met de laatste examens. Ik keek tijdens de examens ook van die (geschiedenis)filmpjes op YouTube, laatst zag ik dat ik (3 jaar na de examens) nog steeds geabonneerd ben op dat kanaal, hahaha.

 • Reply
  alexa
  23 mei, 2016 at 10:23

  Die quiche ziet er heerlijk uit en ik ben heel benieuwd naar je galajurkje!!

 • Reply
  Wendy
  23 mei, 2016 at 11:00

  Je had een bezig weekje. Succes nog even met je examens.

 • Reply
  Iris
  23 mei, 2016 at 11:48

  Zie jij ook zo op tegen biologie? Ik weet echt nooit of ik een toets wel of niet goed gemaakt heb :/ Het is natuurlijk vooral goed de vragen lezen en het beste ervan hopen.

 • Reply
  Tessa
  23 mei, 2016 at 12:54

  Wat ontzettend tof dat je jurk is binnen gekomen. Dat is zeker spannend geweest of het zou passen ^^

 • Reply
  Marloes
  23 mei, 2016 at 13:13

  Wauw, ik ben zo benieuwd naar de jurk!! :)

 • Reply
  Janneke | Crafty Time
  23 mei, 2016 at 13:29

  Succes met je laatste 2 examens Anniek! Ik ben zo benieuwd naar je jurk! Je hebt weer prachtige foto’s gemaakt! xxx

  • Reply
   Anniek
   24 mei, 2016 at 06:33

   Dankjewel Janneke, lief van je!

 • Reply
  Manon
  23 mei, 2016 at 14:02

  Ik ben wel benieuwd naar je gala jurk! Die quiche ziet er goed uit

 • Reply
  Linda
  23 mei, 2016 at 14:41

  Succes met je laatste examens!

 • Reply
  Fien Geens
  23 mei, 2016 at 15:11

  Succes met de examens nog! Ik heb eerst examens van toneel en piano en dan kunnen de examens voor school beginnen. Dus ik moet veel leren :(
  xxx

  • Reply
   Anniek
   24 mei, 2016 at 06:34

   Poe, dat is een hele hoop bij elkaar! Heel veel succes Fien! X

 • Reply
  Maartje
  23 mei, 2016 at 15:18

  Ben benieuwd naar je jurk! Heel veel succes nog met je laatste examens!

 • Reply
  Klaske
  23 mei, 2016 at 17:19

  Ik vind het altijd zo leuk om een inkijkje te krijgen in jouw week. Ik ben helemaal niet zo van de weekoverzichtjes (ze worden vaak snel saai), maar van die van jou geniet ik elke keer weer! <3 Nog heel erg veel succes met je laatste examens, je kan het! Oh ik ben btw ook erg benieuwd naar je galajurk, kan niet wachten tot je 'm laat zien, hihi. Liefs

  • Reply
   Anniek
   24 mei, 2016 at 06:35

   Ah, wat een lieve reactie Klaske! Soms denk ik weleens: wordt het niet te saai, dat weekoverzichtje elke maandag? Tof om te horen dus dat je er van geniet :) Dankjewel!

 • Reply
  Esther
  23 mei, 2016 at 19:55

  Succes met je laatste twee examens! Ben heel benieuwd naar je galajurk ;)

 • Reply
  Margaux
  23 mei, 2016 at 21:44

  Nog heel veel succes met je laatste examens, komt allemaal wel goed! Heb je na je examens eigenlijk gewoon terug les of wat gebeurt er dan? Ik woon in België en heb les tot 9 juni en dan 2 weken non stop examens jippie haha ik kijk er al naar uit ? maar ik ben natuurlijk heel blij dat jij er al bijna vanaf bent! Xxx

 • Reply
  Sophie
  23 mei, 2016 at 22:38

  Wat een mooie foto’s zeg! Succes met de allerlaatste loodjes! Ben benieuwd naar je gala jurk!

 • Reply
  Suzanne
  24 mei, 2016 at 07:55

  Leuk om te zien! Ik ben echt heel benieuwd naar je galajurk. Succes met de laatste examens.

 • Reply
  Laura
  25 mei, 2016 at 15:42

  Dat laatste fototje is zo leuk! En wauw, je galajurk uit China, ik ben benieuwd! Je examens zijn nu toch voorbij? Anders nog veel succes als je er nog eentje moet. Liefs

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  27 mei, 2016 at 21:46

  Oooh, ik ben echt heel benieuwd naar je jurk!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.