JML #113 / Geslaagd (!!), bloggers ontmoeten & familyshoot oefenen

JOIN MY LIFE 113

Het is zondagavond laat, en terwijl mijn familie naast me een spelletje zit te doen, ben ik deze Join My Life in elkaar aan het zetten. In de afgelopen week kwam onder andere mijn examenuitslag binnen, ging ik naar Amsterdam (waar ik verdwaalde) voor een tof event en maakte ik een healthy pizza. Kortom: het was een hele bijzondere en leuke week voor mij!

kast opruimen

Maandag werd ik wakker met het vooruitzicht op een helemaal vrije dag. Heerlijk! Ik besloot mijn kledingkast, overvol met kleding die ik nooit meer draag, helemaal op te ruimen, en ik heb uiteindelijk drie (!) vuilniszakken kleding gedoneerd. Nu heb ik zelfs nog ruimte over in mijn kast!

regen

Dinsdag ging ik naar Amsterdam voor een event, superleuk! Wat echter een beetje jammer was, was dat ik ten eerste verdwaalde en ten tweede geen paraplu bij me had, terwijl het plénsde. Daar liep ik dan, met een krant boven mijn hoofd, haha!

kassen in amsterdam

Na even zoeken vond ik dan toch de locatie: een prachtige kas in Amsterdam.

rachel en evita

Daar ontmoette ik Evita en Rachel. Wat een lieve meiden! Ik vind het nog steeds zo bijzonder en leuk om collegabloggers te ontmoeten <3

event

toetje

eos lipbalm

Het event was trouwens georganiseerd ter ere van de lancering van het merk eos in Nederland. We kregen allerlei lekkere hapjes voorgeschoteld, en mochten natuurlijk volop producten uittesten!

eos lippenbalsem

Na een paar dagen uittesten, schreef ik meteen een review over de producten die ik meekreeg. Check ‘m hier!

aardbeiencrumble

Woensdag maakte mijn moeder een heerlijke crumble, met aardbeien en rabarber uit de tuin.

kettinkjes

Van de webshop Happiness Boutique kreeg ik een stel kettinkjes opgestuurd. Ik vind ze heel leuk!

geslaagd

Donderdag was een héle spannende dag voor mij: ik zou horen of ik geslaagd ben of niet. Deze foto verraadt de uitkomst natuurlijk al een beetje, maar yay: ik ben GESLAAGD! En nog wel Cum Laude (slagen met een gemiddelde van een 8 of hoger), wat ik écht niet verwacht had! Ik was ZO BLIJ!

whatsappen

Omdat mijn voor- én achternaam beginnen met de ‘a’ werd ik als een van de eersten gebeld. Daarna heb ik bijna 1,5 uur achter mijn telefoon gezeten (terwijl ik héél veel taart at) om de berichtjes van alle andere examenbuddies af te wachten!

tonys chocolonely

Van mijn vader kreeg ik deze Tony’s Chocolonely Passievrucht/yoghurt/melk-reep, zó lekker! We hadden een weddenschap gesloten over mijn examencijfers, en hij verloor :)

make up opruimen

Vrijdag begon ik een nieuwe opruimsessie: ik zocht al mijn make-up uit. Ik heb behoorlijk wat weggedaan/weggegeven. Voelt goed!

breakfast

Lunch: yoghurt met cacaopoeder, geprakte banaan en muesli.

rozen

rode wijn

Zaterdag ging ik samen met mijn moeder naar de volkstuinen bij ons de buurt, waar wij ook een tuin hebben. Er was een ‘open tuinendag’, en er waren allemaal leuke dingen te doen en te proeven! Onder andere deze rode wijn, die een man maakte van de druiven van zijn eigen mini wijngaard.

gezonde pizza

Die avond maakte ik een healthy pizza van filodeeg. Hij smaakte erg goed, en doordat de bodem niet zo dik is valt hij niet zo zwaar op de maag.

ilse dianne anniek

‘s Avonds ging ik naar deze lieve girls, met wie ik eindeloos heb gekletst en een hele slechte film heb gekeken, haha!

heidestein

Zondag! Samen met mijn moeder en zus ging ik naar Heidestein, een prachtig natuurgebied.

ineengeslagen handen

Binnenkort staat mijn allereerste ‘familyshoot’ gepland (AAAH!), die ik ook wil gaan houden in Heidestein. Ik oefende dus alvast een beetje :)

anniek heidestein

Genieten!


Nu na mijn examens heb ik een stuk minder verplichtingen dan eerst, waardoor ik lekker veel tijd heb om te doen wat ik leuk vindt. De komende week staan er dus weer een hoop meetings met leuke mensen gepland, jippie! Verder heb ik het plan om deze week elke dag een ochtendwandeling te maken. Ik ben benieuwd of ik het volhoud :) En oh ja: ik ga denk ik proberen mijn allereerste weekvlog óóit te maken. Lijkt jullie dat leuk?

Wat ga jij deze week doen?

Liefs Anniek

 

31 reacties

 • Reply
  Babette | StudioBabsie
  20 juni, 2016 at 06:30

  Wat heerlijk dat je de stress van school en examens niet meer hebt, nu heerlijk genieten van je vakantie!

 • Reply
  Jennifer
  20 juni, 2016 at 06:52

  Wat heerlijk dat je nu niet meer hoeft te stressen, en dat je (zeer!) goede examenuitslagen binnen zijn! Geniet van je vrije tijd.

  • Reply
   Anniek
   20 juni, 2016 at 09:16

   Ja, dankjewel! Dat genieten gaat zeker lukken :)

 • Reply
  Frauke
  20 juni, 2016 at 06:59

  Wat supergoed dat je geslaagd bent! Van je buddies ook positieve telefoontjes gehad? Wat leuk, die familyshoot op de planning. En heerlijk he, je kleerkast leeghalen. Echt fijn om weer ruimte voor mooie nieuwe spullen te vinden ;-) X

  • Reply
   Anniek
   20 juni, 2016 at 09:17

   Ja, bijna al mijn vrienden zijn gelukkig ook geslaagd! En haha, ja, het wordt wel lastig om al die lege ruimte in mijn kledingkast niet meteen weer op te vullen ;) Fijne dag!

 • Reply
  Esmée
  20 juni, 2016 at 07:08

  Gefeliciteerd! Wat fijn dat je nu van alle stress af bent! Geniet van je vakantie! Een weekvlog lijkt me trouwens ook erg leuk

 • Reply
  Sophie
  20 juni, 2016 at 07:50

  Gefeliciteeerd! Zo fijn dat de vakantie kam beginnen! De fotos van de familieshoot worden vast fantastisch!

  • Reply
   Anniek
   20 juni, 2016 at 09:17

   Ja, ik heb zó veel zin in die shoot! Dankjewel voor je lieve reactie! <3

 • Reply
  Julie
  20 juni, 2016 at 08:08

  Gefeliciteerd Anniek! Fantastisch nieuws. Geniet van je vakantie!

 • Reply
  Irina
  20 juni, 2016 at 08:12

  Nog van harte gefeliciteerd met je (cum laude) slaging!
  En jeej voor een weekvlog! <3

 • Reply
  Eline
  20 juni, 2016 at 08:14

  Wat fijn dat je nu lekker vakantie hebt. Geniet ervan en wat een prachtige cijfers!!

 • Reply
  Esther
  20 juni, 2016 at 08:42

  Gefeliciteerd ,met je slaging! Geniet maar lekker van je vakantie!
  Een weekvlog lijkt me leuk!

 • Reply
  Irma
  20 juni, 2016 at 08:52

  Jaaa gefeliciteerd met je diploma, wat fijn, wat fijn. Geniet ervan! :)

 • Reply
  Sherilynn
  20 juni, 2016 at 09:39

  Gefeliciteerd! Wauw Cum Laude, echt super goed!! En heerlijk he, die vrije tijd om eindelijk heel je kamer op te ruimen en uit te zoeken! Ik heb vorige week mijn kledingkast gedaan en ga vandaag lekker verder opruimen. Xx

 • Reply
  Moniek
  20 juni, 2016 at 09:45

  Gefeliciteerd! Super goed zeg! Ik ben over 2 weekjes klaar dus nu nog even hard leren en alles, en dan ook oneindige vrijheid haha. Geniet ervan! x

 • Reply
  Anneke
  20 juni, 2016 at 09:47

  Gefeliciteerd met je diploma!! en een weekvlog lijkt me top:)

 • Reply
  anna
  20 juni, 2016 at 09:56

  Waaaahhhh ik wist het! Gewoon geslaagd! Gefeliciteerd <3 Geniet lekker van je vrije tijd.

 • Reply
  Annika
  20 juni, 2016 at 10:14

  Wauw cum laude! Wat gaaf! Leuke foto’s trouwens en die healthy pizza ziet er ook goed uit! :)

 • Reply
  Iris
  20 juni, 2016 at 10:19

  Gefeliciteerd! Ik was ook heel blij toen ik hoorde dat ik cum laude geslaagd ben.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  20 juni, 2016 at 13:01

  Suuuperleuk dat event! En natuurlijk heel erg gefeliciteerd!!!

 • Reply
  Laura | Victoria
  20 juni, 2016 at 14:12

  Hoi Anniek, dit is mijn allereerste keer op je blog! En wat me meteen al opvalt, is dat je een heel gedreven persoontje bent :) Ik blijf je volgen! Veel succes met je familyshoot binnenkort!

 • Reply
  Kim
  20 juni, 2016 at 14:17

  Wat heerlijk dat je nu lekker vrij bent. Ik wens je een hele fijne week toe oh en als je een keer in Groningen bent, let me know!

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  20 juni, 2016 at 14:32

  Leuke foto’s, en gefeliciteerd! Goed hoor cum laude, netjes! Die filodeeg pizza ziet er lekker uit. gezellig event van eos ook, ziet er goed uit

 • Reply
  Katja
  20 juni, 2016 at 15:11

  Gefeliciteerd met het behalen van je diploma!

 • Reply
  Klaske
  20 juni, 2016 at 15:29

  Yay, zo fijn dat je geslaagd bent! En dan ook nog eens cum laude, gefeliciteerd. Een weekvlog lijkt me gaaf, dus ik ben benieuwd :) Enne, die laatste foto waar jij opstaat, vind ik echt tof. Je staat er echt mega leuk op! Liefs

 • Reply
  Maaike Sander
  20 juni, 2016 at 19:13

  Van harte gefeliciteerd! En ook super gaaf dat je gewoon Cum Laude geslaagd bent :) En veel succes alvast met je eerste familieshoot!

 • Reply
  Janna
  20 juni, 2016 at 19:27

  Yeaah gefeliciteerd nog! En wat toevallig, ik heb laatst ook een rabarbercrumble gemaakt. Lekker he? En wat goed dat je je kleding hebt gedoneerd. Ik doe op dit moment The Minimalism Game, waarbij ik op dag 1 een ding wegdeed, op dag 2 twee enzovoort. Het is nu dag 20 haha en heb van alles naar de H&M gebracht, voor die kledinginzamelingsactie. Ik kwam er trouwens net achter dat ik je blog nog helemaal niet volgde op Bloglovin’, dus dat ben ik maar gauw gaan doen!

  Liefs, Janna

  • Reply
   Anniek
   21 juni, 2016 at 19:52

   Wauw, wat onwijs tof dat je bezig bent met de Minimalism Game! Lijkt me nog behoorlijk pittig, zoveel spullen wegdoen… Maar super goed :) En ah, dankjewel voor Bloglovin!

 • Reply
  Fabian
  21 juni, 2016 at 11:00

  Gefeliciteerd met het behalen van je diploma. Hopelijk komt er ook binnen kort een evenement waar ik heen kan, Lijkt mij echt super leuk om mede bloggers te ontmoeten.

 • Reply
  Jolien
  21 juni, 2016 at 12:59

  Dat natuurgebied ziet er echt prachtig uit! Ik zit ook in mijn laatste jaar middelbaar onderwijs en ben al heel wat aan het plannen voor na de examens. De bedoeling is vooral om avontuur op te zoeken samen met een aantal vriendinnen en mijn hondje Odin natuurlijk! We gaan paalkamperen in België en daarna misschien ook in Nederland. Als er een kampeerplaats dichtbij Heidesteen gelegen is, wil ik daar absoluut even van de natuur gaan genieten, wondermooi!

  • Reply
   Anniek
   21 juni, 2016 at 19:47

   Oeh, nog heel veel succes met de examens Jolien! En wat tof om te gaan kamperen, leuk. Van paalkamperen heb ik echter nog nooit gehoord… :) En yes: Heidestein blijft echt zó’n mooi plekje!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.