Gliss Kur nutri protect masker

Laatst heb ik een grote pot met haarmasker van Gliss Kur gekocht. Ik zag hem in de winkel staan en ik wilde hem wel eens proberen.

DSC06799

De verpakking vind ik wel een minpuntje; Het is namelijk een pot en ik heb liever een tube, dat is hygiënischer. In een potje komen sneller bacteriën omdat je er telkens met je vingers in zit, daardoor bederft het product sneller. Maar ach, voor de rest ziet het er goed uit. Het is een mooie verpakking, niet heel bijzonder maar het ziet er prima uit. Lekker roze!

In de pot zit 200 milliliter en  hij gaat officieel 12 maanden mee. Maar meestal kun je hem wel wat langer gebruiken.

DSC06802

Wat ziet ‘ie er lekker uit! Het is een redelijke dikke gelachtige substantie en hij ruikt heerlijk! Het is volgens Gliss Kur de geur van wilde rozen, lekker!

Ik had best wel droge puntjes. De dag nadat ik dit masker heb gebruikt voelden mijn puntjes heel lekker zacht! Niet vet, maar wel echt goed gevoed. Ook zien ze er mooi uit, als ze droog zijn zijn ze altijd een beetje piekerig maar nu zijn ze mooi glad.

Ik vind dit masker zeker een aanrader! De preciese prijzen weet ik niet precies maar het ligt ongeveer tussen de 5 en 7 euro. Niet heel goedkoop maar wel een prima prijs voor dit masker vind ik.

Xx Anniek

1 reactie

  • Reply
    Sabine
    8 januari, 2013 at 14:25

    Dat is wel goedkoop hoor voor een (volgens mij) best grote pot haarmasker..

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.