Glossy lipsticks Action

Een echte budgetreview deze keer! Ik heb deze lipsticks al een tijdje maar ik heb ze eigenlijk nog nooi uitgeprobeerd. Kijken jullie mee?

DSC06881

Ik heb deze 2 lipstick/lipgloss gekocht bij de action samen in een pakje. Hij kostte geloof ik iets van 2-3 euro. Let’s review!

DSC06888

Dit zijn mijn lippen zonder iets erop.

DSC06901

Hier heb ik de oudroze kleur op, nog zonder de gloss eroverheen.

DSC06906

En hier met de gloss. Het idee is dus dat je eerst de vloeibare lipstick aanbrengt. Die trekt dan een beetje in je lippen zodat hij goed blijft zitten. Maar dan blijft de lipstick wel een beetje in de lijntjes zitten. Als je dan de lipgloss eroverheen aanbrengt word het een mooie glossy, creamy kleur. Ik vind dat hij heel erg fijn werken! Je brengt hem aan met een sponsapplicator en je kan er heel precies mee werken. Ook in je cupidoboogje (dat boogje bij je bovenlippen) kun je er heel precies mee werken. Pluspunt! Ook zit het kleurtje mooi op je lippen, zonder lipgloss blijft hij wel een beetje in de lijntjes zitten maar met de lipgloss is het prima!

DSC06903

Hier met de roze kleur.

Dan nu een knallende kleur voor de feestdagen, een mooie rood!

DSC06914

Zonder lipgloss

DSC06917

Met gloss.

DSC06919

En fullface

Ik ben heel erg enthousiast over deze lipstick met lipgloss! Het dekt heel goed en ziet er mooi uit voor zo weinig geld! Er waren nog iets van 2 andere soorten te koop. Nu draag ik niet zovaak knallende kleurtjes want daar vind ik 14 nog een beetje te jong voor, voor een keertje kan het wel toch? :) Ik vind het in iedergeval wel heel leuk om mee te spelen en te testen!

DSC06923

Duckfaceeeeeeeeeeeeeee:)

Xx Anniek

1 reactie

  • Reply
    kipmango
    18 december, 2012 at 11:48

    ahahaha random duckface foto :p I like it XD

    xJessie

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.