Glow of Beauty in een nieuw jasje!

Je ziet het goed: Glow of Beauty is in een nieuw jasje gestoken! De laatste jaren ben ik als persoon ontwikkeld, de inhoud van mijn blog is veranderd, en het werd hoog tijd dat ook het design van mijn blog mee zou groeien. Het nieuwe blogontwerp staat nu online en ik ben er blij mee!! Ik vertel je in dit artikel wat meer over het ontwerp en hoe het tot stand is gekomen!

Mijn blog als onderdeel van mijn leven

Voor het schrijven van dit artikel moest ik even goed zoeken. Ik probeerde te ontdekken wanneer ik mijn allereerste artikel heb geschreven. En you know what? Dat is alweer bijna 7 jaar geleden! Al die afgelopen jaren ben ik met mijn blog bezig geweest. De ene periode heel intensief, andere periodes stond het op een lager pitje.

In die 7 jaar ben ik als persoon enorm veranderd. Of: misschien niet zo zeer veranderd, maar wel ontwikkeld. 7 jaar geleden was ik nog een kind, nu ben ik (jong)volwassene en word ik binnenkort 21! Je kan je vast voorstellen dat niet alleen ik, maar ook de inhoud van mijn blog mee veranderd is.

In al die jaren is mijn blog een onderdeel van mijn leven geweest. De laatste maanden merkte ik echter dat door veranderingen in de inhoud van mijn blog, het ontwerp van mijn blog niet meer zo goed paste. Inhoudelijk schrijf ik steeds liever over bewustzijn, mooie boeken en podcasts, duurzaamheid, en ik deel graag mooie kleine momenten. Het vorige ontwerp van mijn blog paste niet meer bij deze inhoud. Het ontwerp was heel vrolijk en levendig, maar ook vrij druk en jong ogend. Ik merkte dat ik meer op zoek was naar rust en volwassenheid in het ontwerp. Het was tijd om een nieuw ontwerp te creëren, samen met de twee webdesigners Angelina en Milou, wat aan zou sluiten bij wie ik op dit moment ben!

En tatataaa: het eindresultaat zie je nu als webdesign van deze blog, voor je neus!

Het nieuwe ontwerp

Hoe vind je het ‘nieuwe jasje’ eruit zien? Wel even wat anders hè? In het ontwerp zijn natuurlijke kleuren verwerkt, die rust uitstralen en de foto’s op mijn blog (hopelijk ;) ) mooi uit laten komen. Het logo is deels handgeschreven, wat voor mij staat voor een stukje aandacht en oog voor detail. Ik ben heel blij met hoe Glow of Beauty er nu uit ziet. Het voelt weer alsof het goed past bij wie ik ben!

Hoewel mijn blog er nu wat anders uitziet, zal er inhoudelijk niet veel veranderen. De dagboekjes, recepten, moestuinupdates en ander fijns zal blijven komen! Ook voor de komende tijd staan er een aantal leuke artikelen ingepland.

Ik hoop dat je het nieuwe ontwerp mooi vindt en dat het ook snel ‘vertrouwd’ aan gaat voelen! Stiekem moet ik zelf ook nog een beetje wennen hoor, maar dat zal vast snel komen. Ik ben in ieder geval erg blij met de nieuwe look.

Ik wil je via deze weg hartstikke bedanken voor het volgen de afgelopen tijd. Ik merk dat veel van jullie mijn blog al een tijd lang bezoeken, en dat vind ik heel bijzonder! Als je hier nieuw bent, dan wil ik je van harte welkom heten op Glow of Beauty 2.0! ?

Liefs en tot snel,

Anniek

P.s. Het zou kunnen dat er nog een paar foutjes in het ontwerp zitten. Als je éen ontdekt, dan waardeer ik het heel erg als je dat even laat weten!

12 reacties

 • Reply
  Irene
  27 juli, 2019 at 10:01

  Wauw het ziet er echt super mooi uit! ♡ Leuke kleurencombo ook!

  • Reply
   Anniek
   27 juli, 2019 at 10:03

   Dankjewel Irene, leuk om te horen! :) Het nieuwe kleurenpalet straalt net wat meer rust en aandacht uit, ben er ook zo blij mee!

 • Reply
  Fleur Sophia
  27 juli, 2019 at 10:45

  Super mooi en ‘bij jou passend’, dit nieuwe ontwerp! :)

 • Reply
  Marlies
  27 juli, 2019 at 14:16

  Je omschrijft het goed, je blogdesign straalt nu meer rust uit. Ik vind deze nieuwe vormgeving erg goed bij je passen! Toen je vertelde dat je blog een ander uiterlijk ging krijgen en dat deze er vandaag op zou staan, maakte dat me erg nieuwsgierig. Het design van een blog geeft altijd een voorproefje van de inhoud van de site. En weet je, toen ik vanmiddag voor het eerst je site opende, was ik niet verrast. Ik dacht alleen maar: dit is echt Anniek!

 • Reply
  laura
  27 juli, 2019 at 20:14

  Wauw het is echt een heel mooi nieuw webdesign zeg1

 • Reply
  Marjoleine
  27 juli, 2019 at 21:18

  Wat is het mooi geworden! Ik kwam toevallig op je blog terecht via Angelina van Eunoia design omdat ze pas ook een lay-out voor mij heeft gemaakt. Heel leuk om je te blijven volgen :-)

 • Reply
  Dylan gaat naar buiten
  28 juli, 2019 at 07:11

  Ik kan je oude ontwerp niet voor de geest halen, maar dit ziet er erg goed uit. Simpel, maar overzichtelijk en rustig. Past in ieder geval goed bij je artikelen, en daardoor vast ook bij wie jij bent. Mooi!

 • Reply
  Patricia | TwijfelMoeder
  28 juli, 2019 at 08:49

  Gaaf zeg! We zijn in dezelfde periode gestart en ook ik heb net een volledig nieuw design. Denk dat het ook mooi weergeeft hoe je als blogger en mens gegroeid bent in die jaren. Veel plezier van je nieuwe look!

 • Reply
  Laurine
  28 juli, 2019 at 11:50

  Het resultaat mag er zijn! Heel fijn hoe het rust uitstraalt, ik word er echt meteen kalm van. :)

 • Reply
  Eline
  29 juli, 2019 at 13:43

  Ik vind hem echt super mooi geworden met de lichte kleuren! Inderdaad lekker rust en past precies bij jou ;)

 • Reply
  Anna
  30 juli, 2019 at 11:18

  Wauw, ik ben fan van je nieuwe lay-out, het ziet er prachtig uit! Ik kijk uit naar je komende artikelen :D

 • Reply
  sara
  19 maart, 2023 at 09:42

  Once you have some good gift ideas in hand, the last thing that you can do is just go out and buy them the gifts. Some of these gift ideas can be very simple, but meaningful, such as making a Christmas tree or even a snowman or a Santa hat. free happy new year images You don’t have to spend a fortune on these gifts, but they are sure to be appreciated by your loved ones.
  nixon watch minimal

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.