We verkopen onze allerlaatste handgeborduurde truien!

Na samen met mijn moeder een aantal maanden bezig te zijn geweest met ons leuke (en succesvolle!) truienproject, is het tijd om er een einde aan te maken. Vandaag blik ik met jullie terug ÉN dit is je laatste kans om nog een toffe handgeborduurde trui te bemachtigen!

Hoe het begon. En eindigde.

In het begin van dit schooljaar zaten mijn moeder en ik wat rond te kijken op Pinterest. Zonder expliciet doel, gewoon een beetje inspiratie opdoen. Mijn moeder is een groot fan van handwerken en liet me wat leuke borduursels zien die ze tegenkwam. En ik weet niet hoe het idee precies ontstond, maar een uur later hadden we een heel plan voor ons liggen voor ons eigen mini webshopje met handgeborduurde truien!

We gingen op zoek naar goede truien en mooi garen, waarna we aan de slag konden gaan. Mijn moeder met het borduren (wat haar uuuuren heeft gekost!), ik met het fotograferen, promoten en verkopen. De eerste lading handgeborduurde truien was binnen no time weg, zo leuk!

Op dit moment hebben mijn moeder en ik nog maar twee truien over: één met een plantenprint en één met een geometrische hertenprint. Als deze truien verkocht zijn is onze voorraad op en stoppen we het project. Waarom we stoppen? Niet omdat het project niet leuk of succesvol was, maar vooral omdat we er veel meer tijd in zouden moeten stoppen als we hiermee door willen gaan. Het was leuk als eenmalig project, en nu onze voorraad op is, is het project ook klaar.

Maar wat was het leuk! Voor iedereen die een mooie trui gekocht heeft: bedankt! Ik hoop dat jullie allemaal lekker aan het genieten zijn van jullie trui! En heb je nog geen trui? Dit is je laatste kans!

En oh, benieuwd wat we gaan doen met onze ‘winst’? Daar gaan we samen lekker van uit eten! :)

Deze handgeborduurde truien kan je nog kopen!

Zoals ik al zei zijn er nog twee truien over:

 • 1 trui met plantenprint, 1 trui met hertenprint
 • Beide truien zijn een grote maat S
 • De truien kosten 22,50 (exclusief verzendkosten). Een koopje als je bedenkt dat er per trui úren borduurwerk nodig is!
 • Als je een trui wilt, stuur dan een mail naar: theglowofbeauty@gmail.com
 • Ik stuur je na betaling zo snel mogelijk een leuk pakketje op met daarin de trui!

De geometrische hertenprint

De plantenprint


Bedankt voor al jullie aankopen en leuke reacties de laatste tijd!! En let me know als je één van de laatste twee truien wilt kopen!

Liefs Anniek

 

5 reacties

 • Reply
  Claire
  19 maart, 2017 at 10:42

  Ik heb je een mailtje gestuurd voor de plantentrui <3

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  19 maart, 2017 at 11:16

  O ik vind ze zo leuk! Ben nog steeds ongelofelijk blij met mijn plantentrui, er komt snel een outfit mee online! Malou x

  • Reply
   Anniek
   22 maart, 2017 at 17:31

   Oeh wat leuk, ik ben benieuwd Malou! En zo leuk om te horen, al je lieve reacties op de trui!! X

 • Reply
  Marleen
  19 maart, 2017 at 16:39

  Ah ik vind ze zo tof! Ik ga er nog even over na denken, maar echt super dit! Ga je er verder geen webshop mee beginnen o.i.d.? Denk dat dat best goed gaat lopen!

  • Reply
   Anniek
   22 maart, 2017 at 17:32

   Dankjewel Marleen, zo lief! Inmiddels is alleen nog de hertentrui over… ;) Mijn moeder en ik gaan er verder geen webshop mee beginnen, omdat het vooral héél erg veel tijd kost. Voor de prijs waar we de truien nu voor verkopen, kunnen we er eigenlijk niks aan verdienen als je kijkt naar hoeveel tijd er in het met de hand borduren gaat zitten :) Maar leuk vinden we het wel!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.