JML #60 / happy happy joy joy!

Join my life 60

YAAAAAY, eindelijk is het zo ver: de toetsweek is over! Vandaag dan ook een heel blij en vrolijk fotodagboekje :) Ik moest nog even door de laatste toetsloodjes heen, maar dat is allemaal gelukt. (Hoop ik? Resultaten moeten nog komen..) Naast school heb ik deze week ook nog even een tripje naar Amsterdam gemaakt, was het onwijs lekker weer, heb ik allemaal lekkere snacks ontdekt, en met veel lieve mensen afgesproken. Kijk gezellig mee!

leren

Al 2 weken lang heb je me horen zuchten over al dat voorbereidingswerk voor de toetsweek, maar afgelopen maandag begon ‘ie dan echt. Elke ochtend vroeg opstaan om nog wat te kunnen leren…

fietsen

…en daarna op mijn stationsfietsje naar school racen om te gaan knallen! Over all heb ik op zich een best goed gevoel over hoe mijn toetsen gingen, maar dat komt ook omdat ik heb geprobeerd om mijn licht perfectionistische gedachten los te laten. Niet alles hoeft helemaal perfect te gaan, en een keer een onvoldoende is ook geen ramp. Meer dan je best doen kan je niet. Dat heeft me wel geholpen in deze drukke week. Niet teveel druk op mezelf zetten.

recept oreo cupcakes

Door al die toetsen had ik niet zoveel tijd om te bloggen deze week. Gelukkig had ik al een aantal artikeltjes vooruit gewerkt, ik had onder andere het recept voor deze gorgeous oreo cupcakes nog klaarstaan! Ze zijn echt té lekker..

buiten eten lente

Het begon deze week echt al meteen met onwijs lekker weer, en oh, dat zonnetje was hartstikke welkom! Wij maakten er meteen goed gebruik van, en hebben een aantal dagen lekker buiten kunnen eten. Buiten eten is voor mij echt het ultieme zomergevoel, voor jou ook? :)

nike free run

Ik droeg mijn Nike Free Runs weer eens, maar sinds ik weer ben begonnen met hardlopen zijn ze af en toe wel een beetje vies, haha!

smoothie boerenkool

Met het lekkere weer van de afgelopen week ging ik meteen aan de smoothies. Deze keer gooide ik er eens boerenkool doorheen, een behoorlijk die-hard groente-ingrediënt voor door groene smoothies. Ik vond het niet tegenvallen, sterker nog: het was hartstikke lekker!

vertraging trein

Donderdag ging ik vanuit school door naar Amsterdam, en wát een timing: net die middag reden de treinen naar Utrecht niet, waar ik normaal heen moet. Kon niet beter :)

lifestyle lab anniek en dagmar

Het was wel lekker om er even tussenuit te gaan, en thuis niet alleen maar te leren en te stressen. Ik ging naar het Lifestyle Lab, een leuk event waar ik kennis maakte met een héleboel gave merken. En ik ontmoette Dagmar weer eens, met wie ik deze kamer ingericht heb! What do you think? 

interieur koper

Echt leuk, Woonexpress had gewoon een leeg hoekje geregeld, en daarnaast stonden er ontzettend veel accesoires waarmee je de kamer in kon richten. Dagmar en ik zijn allebei niet echt helden wat betreft inrichten, maar deze vaasjes vonden we wel tof!

interieur flesjes

Zie je de groene kleur van het vlindertje en het vaasje erachter? Matchy matchy ;)

guhl producten

Ook leuk: er was een haarstyliste aanwezig die je advies gaf over je haar en verzorging daarvoor. Ik heb een aantal producten van Guhl meegekregen om uit te proberen, en vooral naar de Color Forming Mousse ben ik benieuwd! Zou hij mijn haar echt een tintje lichter maken?

arizona mucho mango

Ook maakte ik kennis met de nieuwe drankjes van Arizona. Super lekker zijn ze. De 4 nieuwe ‘Cowboy Cocktails’ liggen als het goed is al in de winkel, en geef toe: alleen de verpakking is al superleuk!

poes

Doordeweeks nog even een keer een avondje oppassen, waar ik gezelschap kreeg van twee lieve poezen. Deze knuffelaar wilde wel op de foto!

kop thee

En waar ik – o zo origineel – leerde, en een kop thee dronk met wat Maltesers erbij.

bruistablet

Misschien dat ik teveel onbewuste stress in mijn lichaam had zitten, maar woensdagnacht sliep ik heel slecht. ‘s Ochtends bleef ik daarom iets langer in mijn bed liggen, en nam een bruistabletje voor de extra vitamientjes en energie!

buiten zitten

Wauw: gewoon voor de eerste keer blote benen dit jaar, bizar!

high tea-001

Vrijdagmiddag had ik dan eindelijk mijn laatste toets. Dat moest gevierd worden. Ik ging gezellig met vriendinnen de stad in, we zochten een cafeetje op, en genoten van elkaar en lekkere gebakjes.

thee scheppenp

Je kon ook zelf thee scheppen, leuk is dat!

bloesemboom

Zaterdag begon ik de dag met een ochtendwandeling. Gewoon lekker in mijn eentje, in de zon en langs de bloesembomen. Even genieten van alle rust!

ananas

Het was tijd voor verse ananas. Want verse ananas is zomer.

love chock rocks

Yummie, ik geniet nu nog steeds van de lekkere ‘Rocks’ van Lovechock! Rocks zijn balletjes gemaakt van raw chocolate, in allemaal verschillende varianten met verschillende vullingen. Amandel & kaneel, moerbei & hennepzaad, en rozijn & kokos!

Zo, dat was ‘m weer. Het was weer een leuke, bijzondere week, waarin ik het druk had, maar zoals je ziet ook veel toffe dingen heb gedaan :) Komende week wordt een stuk rustiger, waar ik best wel naar uitkijk!

Hoe was jouw week?

Liefs!

 

22 reacties

 • Reply
  Celeste
  20 april, 2015 at 05:40

  Zo te zien heb je een heerlijk weekje gehad! Wat een mooie foto’s maak jij trouwens, echt prachtig! Fijn dat je toetsweek ook weer voorbij is! Hij zal ongetwijfeld goed zijn gegaan! :) Die mini hamburgertjes op de bovenste foto zijn trouwens zo onwijs schattig! Hoewel het nog een beetje vroeg is voor hamburgers, krijg ik er spontaan zin in haha!

  • Reply
   Anniek
   20 april, 2015 at 20:38

   Ja, hopen maar dat de resultaten een beetje oké zijn! En ja, oh, die hamburgers waren echt té lekker, haha!

 • Reply
  Do
  20 april, 2015 at 06:31

  Leuke vrolijke week weer! Echt fijn. Dat je het nu wat rustiger aan kunt doen, geniet ervan :)

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  20 april, 2015 at 07:31

  Hele leuke foto’s! Het event lijkt me heel leuk. Fijn dat je toetsweek voorbij is.
  Liefs, Iris

 • Reply
  BySilke
  20 april, 2015 at 07:46

  Superleuke foto’s, ik ben blij voor je dat je toetsenweek voorbij is. Zo’n andere regeling als hier in België! Maar wel leuk om te lezen. Heb je nu vakantie of weer gelijk les? Veel plezier alvast!

  • Reply
   Anniek
   20 april, 2015 at 20:36

   Thanx! Ik heb nu nog twee weekjes les, en dan lekker vakantie :)

 • Reply
  Esther
  20 april, 2015 at 08:01

  Leuk om te zien! Dat gevoel wanneer je je toets week af hebt gesloten is altijd zo fijn! Buiten eten en ananas staan inderdaad gelijk aan de zomer , haha :-)

 • Reply
  Anna
  20 april, 2015 at 09:52

  Wat een hoop leuke foto’s! Heerlijk dat je toetsen nu voorbij zijn. Hopelijk wordt het deze week ook weer zulk lekker weer <3

 • Reply
  alexa
  20 april, 2015 at 10:01

  wat fijn dat het over is en wat een leuke foto’s!

 • Reply
  Esther
  20 april, 2015 at 11:07

  Wat een leuke join my life weer! Ik weet inderdaad nog precies hoe het voelde als je dan eindelijk klaar was met de toetsweek, haha!

 • Reply
  Caitlyn
  20 april, 2015 at 13:12

  Het event ziet er zo via je foto’s echt tof uit,
  gezellig voor je :)
  Ik word ook gewoon zo vrolijk van al die foto’s
  met blote benen, dan kan ik al bijna de zomer voelen!
  xx

 • Reply
  Manon
  20 april, 2015 at 14:55

  Wat een heerlijk weekje heb je gehad met allemaal lekkere dingen

 • Reply
  Wilmke
  20 april, 2015 at 14:59

  Mooie foto’s! Heb al zin in de oreo cupcakes, even je recept opzoeken :)
  X Wilmke

 • Reply
  Lisa
  20 april, 2015 at 15:10

  Wat een leuk cafeetje zeg!

 • Reply
  Iris
  20 april, 2015 at 15:31

  Je hebt je hoekje leuk ingericht hoor! Lekker clean en licht.

 • Reply
  Lifetimes
  20 april, 2015 at 15:57

  Die Rocks zien er goed uit! En wat ben ik jaloers op je zonnige foto met blote benen. Ik was die dag al om 7 uur de deur uitgegaan en kwam pas om 6 uur weer thuis van school, dus heb niet zoveel zon gezien… Maar je week ziet er weer heerlijk uit :)

  • Reply
   Anniek
   20 april, 2015 at 20:36

   Ah, balen! Nou ja, er komen vast nog genoeg zonmomentjes! ^^

 • Reply
  lonneke
  20 april, 2015 at 18:12

  Wat ziet dat er allemaal leuk uit meid!
  Heerlijk zijn die lovechock dingen altijd.
  En wat was het lekker weer he! Zo genieten :D
  Liefs Lonneke

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  20 april, 2015 at 20:19

  Aah! nieuwe arizona!

 • Reply
  Riemke
  20 april, 2015 at 21:22

  Wat een vrolijke foto’s! Heel leuk. :) De oreo cakejes zien er super lekker uit. :) X

 • Reply
  Hanneke
  21 april, 2015 at 19:48

  Even bijlezen/kijken op je blog. DIt ziet erui als een fijne week! :)

 • Reply
  Het Sushimeisje
  22 april, 2015 at 19:21

  Wat een leuk idee van de Woonexpress! Zou ik ook wel een keertje willen doen, from scratch een kamer inrichten!

  En hopelijk komt het zonnetje weer snel terug want ik heb er nog niet echt van kunnen genieten..

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.