THE HAPPY LIST! :D

spring

It’s time to be happy! Nu de zon zich steeds vaker laat zien en er weer talloze mooie bloemetjes uit de grond opschieten, merk ik dat ik een stuk blijer ben. Dat lekkere weer en de zomerachtige verschijnselen doen echt iets met me, ze doen me denken aan de heerlijke zomeravonden dat je nog buiten kan zitten (desnoods met het kacheltje aan), de dagen waarop ik zowat élke dag ijs eet, alle leuke nieuwe zomerkleding… Mij maakt het een stuk vrolijker dan dat koude kille winterweer! Vandaag heb ik 25 dingen in een lijstje gezet die mij écht blij maken, kijk je mee?

quote be happy

– Leuke gesprekjes aanknopen met bewoners tijdens het folders bezorgen

– Een avondje gezelligheid met vrienden of familie

– Experimenteren met bakken, en vervolgens een heel lekker resultaat krijgen!

– Spontaan naar de film gaan

– Van die momenten dat je hoofd borrelt van de inspiratie

– Foto’s die goed gelukt zijn

– Donderdagavond in een lekkere chilloutfit met een kop thee Wie Is De Mol kijken

– Mijn dagelijkse havermoutontbijtje

– Filmpjes maken en artikelen schrijven, oftewel BLOGGEN!

– Je nagels lakken, en na afloop zien dat het er echt perfect op zit

– Samen met mijn moeder als twee fanatiekelingen Mens Erger Je Niet spelen

– Het lentezonnetje dat zich steeds meer laat zien

– Ál die opkomende krokusjes!

– Als iedereen van mijn gezin thuis is, ook mijn broer en zus vanuit hun studentenkamertje

– Een goed gesprek

– ‘s Ochtends de dag beginnen met een rondje langs alle leuke blogs

– CHOCOLADE EN KOEKJES

– Mooie Franse tulpen, ze geven me een instant lentegevoel!

– De gedachte dat het alweer bijna zomer is, en dat ik dan elke dag lekker homemade bananenijs kan eten

– De modebijlage van de Metro

– Groenten oogsten uit onze moestuin

– De slappe lach hebben

– Van die dagen waarop je make-up en haar perfect zitten

– Veel bezoekers op de blog hebben en leuke en lieve reacties van jullie lezen

– Mailtjes van bedrijven krijgen die wel zouden willen samenwerken

Waar wordt jij blij van?

Liefs Anniek

7 reacties

 • Reply
  Svenja
  8 maart, 2014 at 06:28

  Leuke happy list ;) Kan me in de meeste aspecten van je lijstje zelf ook goed vinden:) Fijne zaterdag!

 • Reply
  Svenja
  8 maart, 2014 at 07:12

  Leuke lijst, in veel dingen kan ik mezelf ook herkennen :)

 • Reply
  ♥♡
  8 maart, 2014 at 08:58

  Hey!
  Ik heb een vraag.
  Ik heb heel veel verschillende nagellakjes van anny tot primark nagellak. Maar mijn nagellak blijft nooit lang zitten, al heb ik hele duure op na een dag zie je al een wit randje. Ik doe niet veel met mijn handen ik zit gewoon nog op school! Zou je we aub willen helpen?
  Liefs

  • Reply
   Anniek
   9 maart, 2014 at 15:44

   Hoihoi! Oeh, dit probleem zou aan heel veel dingen kunnen liggen.. Wat zou kunnen helpen is om voor het nagels lakken een goede basecoat te gebruiken, zodat je nagellak een goede basis heeft. Maak ook vóór het nagels lakken je nagels vetvrij met een nagellakremover.

   Ook topcoat is heel belangrijk. Investeer in een goede topcoat die je nagellak echt beter blijft laten zitten, Orly In A Snap schijnt bijvoorbeeld erg goed te zijn, maar op internet zijn ook veel andere reviews te vinden.

   Om te zorgen dat je minder snel van die witte randjes hebt kan je nagels ‘wrappen’ met nagellak. Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt! Liefs XX

 • Reply
  robin
  8 maart, 2014 at 12:12

  ik vind de krokusjes zó leuk! :D

 • Reply
  Eline
  8 maart, 2014 at 15:33

  Wat een mooie lijst :-)!! Van chocolade word ik ook altijd blij!

 • Reply
  Robin van der Meulen
  13 juli, 2016 at 09:01

  Ik hou van happylists! Je wordt er zo blij van!
  Mijn happylist:
  – Brownies bakken en film marathon houden van romkoms
  – Op zondagochtend naar de bakker en lekkerste broodje halen dat er is
  – Een pilates les volgen
  – Running dinner houden met collega’s
  – Een middagje vrijwilligerswerk doen voor Rotterdam Cares
  – High winen met vriendinnen
  – Een swap party organiseren

  Ik ben bezig met een app waarbij je je happylist opschrijft en deze deelt met je beste vrienden om samen de geluksmomentjes waar te maken en te beleven. Ik ben hier momenteel geld voor aan het inzamelen. Mocht je het leuk vinden kan je hier mijn campagne bekijken: https://onepercentclub.com/en/projects/a-happier-world-for-everybody Op naar meer geluk voor iedereen :D

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.