JML #129 / Het is een hectisch boeltje in mijn leven - GlowofbeautyGlowofbeauty

30 januari 2017

Man man man. Het lijkt wel alsof ik – sinds ik op kamers zit – mijn dagen 10 keer zo vol plan als voorheen, 4 uur per dag minder slaap en véél meer leuke mensen ontmoet. Het is op dit moment een hectisch boeltje in mijn leven. Maar wel een leuk boeltje, waar ik je graag in meeneem. Zullen we samen deze week beginnen?

Door alle drukte en verandering is het alweer tijdje geleden dat de laatste Join My Life online kwam. Het werd weer hoog tijd! Zeker omdat mijn leven nu zo aan het veranderen is, vind ik het heel leuk om jullie mee te nemen in mijn weken.

Hierboven zie je een lekkere lunch waar ik samen met mijn zus van genoot, die op bezoek kwam in mijn kamertje. Er zijn al een heleboel mensen langs geweest om mijn nieuwe plekje te komen bekijken, heel gezellig!

Ik ben nu vaak van maandag tot en met vrijdag/zaterdag in Utrecht. Daar begin ik mijn dagen met een lekker ontbijtje, een bak koffie en de meest prachtige zonsopgangen die je je maar kunt bedenken.

Vlakbij mijn appartementje is een kinderboerderij, met enorm lieve, knuffelbare geitjes.

De laatste tijd ben ik veel in Amsterdam geweest om events te bezoeken. Afgelopen week ging ik langs bij Taschen, een grote winkel met honderden kunstboeken die op dit moment een hele goede sale heeft. Dit boek met allemaal platen van bloemen vond ik heel tof!

Op dezelfde dag ging ik ook nog langs een event van het beautymerk Lancome, waar ik hun nieuwe lentecollectie mocht komen bewonderen en workshopjes volgde. Vooral deze rozenhighlighter hierboven is echt een pronkstukje uit de nieuwe collectie!

Na de workshopjes schoven we aan in het restaurant waar Lancome een onwijs lekker diner serveerde. Aan de meest romantische tafeltjes waar ik ooit gezeten heb. Kijk hoe mooi! Ik was stomverbaasd!

Die avond lag ik laat in bed, maar de volgende ochtend ging ik er alweer vroeg uit om te studeren. Komende week heb ik tentamens, en daar moest een hoop voor voorbereid worden.

Tussen de weken door kwamen er een hoop mensen bij mij eten, en heb ik andersom ook veel bij anderen gegeten. En…. ik ben met Dianne – een hele goede vriendin – nog uit eten geweest bij het Indiase restaurant Taj Mahal!

Ik maakte voor het eerst outfitfoto’s met Romy, in Utrecht! Het resultaat kan je hier bekijken.

Mijn kamer was nog niet helemaal klaar qua inrichting. Dat betekende lekker langs de bouwmarkt en het tuincentrum! Mijn kamer begint steeds leuker te worden…

Dinsdag lanceerde Sanex een stel nieuwe producten in hun ZERO% lijn. Een lijn waarin zo min mogelijk rommel in zit. Geen parabenen, kleurstoffen en andere stoffen die je huid kunnen irriteren. Ze hebben nu zelfs ook een deodorant zonder parfum! Ik ga de producten lekker uittesten komende tijd.


Deze week heb ik een tentamen, en daarnaast ook nog een deadline voor een paper. Het wordt dus even hard knallen de komende dagen. Tussendoor heb ik wel leuke etentjes gepland met mensen en een museumbezoekje, dus dat wordt vast fijn!

Wat ga jij doen komende week?

Liefs!

14 comments on “JML #129 / Het is een hectisch boeltje in mijn leven”

  30 januari, 2017

  Mooie foto’s weer. Succes met je tentamen deze week.


  30 januari, 2017

  Aah wat leuk dat er geitjes zitten zo vlak bij je huisje! Heel veel succes met je tentamen <3


  30 januari, 2017

  Mooi al die planten en wat lekker al dat eten. :D


  30 januari, 2017

  Fijne foto’s van je week. Heel erg veel succes met je tentamen en deadline!

  Anniek
  30 januari, 2017

  Dankjewel Klaske, lieeef!


  Roossmart
  30 januari, 2017

  Hee Anniek , wat heb je een druk leven, Studeren en nog veel leuke dingen ernaast. Succes met je tentamen.


  30 januari, 2017

  Succes met je tentamens! Ik heb vandaag de laatste van het semester, daarna ben ik een paar dagen vrij.

  Anniek
  30 januari, 2017

  Oeh, ik hoop dat ‘ie goed is gegaan Iris! Geniet van je daagjes vrij nu! En dankjewel :)


  30 januari, 2017

  Wat lief die foto met het geitje <3! Mooie foto's heb je weer gemaakt. Heel veel succes met je tentamens!


  30 januari, 2017

  Oh Oh ik zie het al, ik moet langs Taschen! Wil heel erg graag mijn kunstboeken collectie aanvullen namelijk haha

  Anniek
  30 januari, 2017

  Jaa, dan moet je daar echt even gaan kijken! Ze hebben hele toffe exemplaren!


  30 januari, 2017

  Wat tof dat je bij het event van Lancome geweest bent, die highlighter ziet er PRACHTIG uit!


  30 januari, 2017

  Oh wat leuk dat je zo dichtbij geitjes kan bezoeken! En ik gebruik zelf al jaren deodorant van Sanex en ben er heel tevreden over. Ben benieuwd wat jij ervan vindt en nog veel succes met het studeren!


  31 januari, 2017

  Ohhhh, wat maak jij toch altijd mooie foto’s! En door jou heb ik heel veel zin naar de kinderboerderij te gaan, haha!