JML #129 / Het is een hectisch boeltje in mijn leven

Man man man. Het lijkt wel alsof ik – sinds ik op kamers zit – mijn dagen 10 keer zo vol plan als voorheen, 4 uur per dag minder slaap en véél meer leuke mensen ontmoet. Het is op dit moment een hectisch boeltje in mijn leven. Maar wel een leuk boeltje, waar ik je graag in meeneem. Zullen we samen deze week beginnen?

Door alle drukte en verandering is het alweer tijdje geleden dat de laatste Join My Life online kwam. Het werd weer hoog tijd! Zeker omdat mijn leven nu zo aan het veranderen is, vind ik het heel leuk om jullie mee te nemen in mijn weken.

Hierboven zie je een lekkere lunch waar ik samen met mijn zus van genoot, die op bezoek kwam in mijn kamertje. Er zijn al een heleboel mensen langs geweest om mijn nieuwe plekje te komen bekijken, heel gezellig!

Ik ben nu vaak van maandag tot en met vrijdag/zaterdag in Utrecht. Daar begin ik mijn dagen met een lekker ontbijtje, een bak koffie en de meest prachtige zonsopgangen die je je maar kunt bedenken.

Vlakbij mijn appartementje is een kinderboerderij, met enorm lieve, knuffelbare geitjes.

De laatste tijd ben ik veel in Amsterdam geweest om events te bezoeken. Afgelopen week ging ik langs bij Taschen, een grote winkel met honderden kunstboeken die op dit moment een hele goede sale heeft. Dit boek met allemaal platen van bloemen vond ik heel tof!

Op dezelfde dag ging ik ook nog langs een event van het beautymerk Lancome, waar ik hun nieuwe lentecollectie mocht komen bewonderen en workshopjes volgde. Vooral deze rozenhighlighter hierboven is echt een pronkstukje uit de nieuwe collectie!

Na de workshopjes schoven we aan in het restaurant waar Lancome een onwijs lekker diner serveerde. Aan de meest romantische tafeltjes waar ik ooit gezeten heb. Kijk hoe mooi! Ik was stomverbaasd!

Die avond lag ik laat in bed, maar de volgende ochtend ging ik er alweer vroeg uit om te studeren. Komende week heb ik tentamens, en daar moest een hoop voor voorbereid worden.

Tussen de weken door kwamen er een hoop mensen bij mij eten, en heb ik andersom ook veel bij anderen gegeten. En…. ik ben met Dianne – een hele goede vriendin – nog uit eten geweest bij het Indiase restaurant Taj Mahal!

Ik maakte voor het eerst outfitfoto’s met Romy, in Utrecht! Het resultaat kan je hier bekijken.

Mijn kamer was nog niet helemaal klaar qua inrichting. Dat betekende lekker langs de bouwmarkt en het tuincentrum! Mijn kamer begint steeds leuker te worden…

Dinsdag lanceerde Sanex een stel nieuwe producten in hun ZERO% lijn. Een lijn waarin zo min mogelijk rommel in zit. Geen parabenen, kleurstoffen en andere stoffen die je huid kunnen irriteren. Ze hebben nu zelfs ook een deodorant zonder parfum! Ik ga de producten lekker uittesten komende tijd.


Deze week heb ik een tentamen, en daarnaast ook nog een deadline voor een paper. Het wordt dus even hard knallen de komende dagen. Tussendoor heb ik wel leuke etentjes gepland met mensen en een museumbezoekje, dus dat wordt vast fijn!

Wat ga jij doen komende week?

Liefs!

14 reacties

 • Reply
  Suzanne
  30 januari, 2017 at 07:08

  Mooie foto’s weer. Succes met je tentamen deze week.

 • Reply
  Irina
  30 januari, 2017 at 07:45

  Aah wat leuk dat er geitjes zitten zo vlak bij je huisje! Heel veel succes met je tentamen <3

 • Reply
  Dionne
  30 januari, 2017 at 07:53

  Mooi al die planten en wat lekker al dat eten. :D

 • Reply
  Klaske
  30 januari, 2017 at 08:05

  Fijne foto’s van je week. Heel erg veel succes met je tentamen en deadline!

  • Reply
   Anniek
   30 januari, 2017 at 20:10

   Dankjewel Klaske, lieeef!

 • Reply
  Roossmart
  30 januari, 2017 at 08:49

  Hee Anniek , wat heb je een druk leven, Studeren en nog veel leuke dingen ernaast. Succes met je tentamen.

 • Reply
  Iris
  30 januari, 2017 at 09:48

  Succes met je tentamens! Ik heb vandaag de laatste van het semester, daarna ben ik een paar dagen vrij.

  • Reply
   Anniek
   30 januari, 2017 at 20:09

   Oeh, ik hoop dat ‘ie goed is gegaan Iris! Geniet van je daagjes vrij nu! En dankjewel :)

 • Reply
  anna
  30 januari, 2017 at 12:37

  Wat lief die foto met het geitje <3! Mooie foto's heb je weer gemaakt. Heel veel succes met je tentamens!

 • Reply
  Marieke | Bluebell Forest
  30 januari, 2017 at 12:56

  Oh Oh ik zie het al, ik moet langs Taschen! Wil heel erg graag mijn kunstboeken collectie aanvullen namelijk haha

  • Reply
   Anniek
   30 januari, 2017 at 20:09

   Jaa, dan moet je daar echt even gaan kijken! Ze hebben hele toffe exemplaren!

 • Reply
  Denise
  30 januari, 2017 at 17:31

  Wat tof dat je bij het event van Lancome geweest bent, die highlighter ziet er PRACHTIG uit!

 • Reply
  Laurine
  30 januari, 2017 at 23:05

  Oh wat leuk dat je zo dichtbij geitjes kan bezoeken! En ik gebruik zelf al jaren deodorant van Sanex en ben er heel tevreden over. Ben benieuwd wat jij ervan vindt en nog veel succes met het studeren!

 • Reply
  Lenneke
  31 januari, 2017 at 21:21

  Ohhhh, wat maak jij toch altijd mooie foto’s! En door jou heb ik heel veel zin naar de kinderboerderij te gaan, haha!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.