Het leukste programma van het jaar begint weer! – get to know the candidates

heel holland bakt

De messen zijn geslepen, de appels worden geschild, het deeg wordt in de koelkast gelegd… Je raadt het al: Heel Holland Bakt begint weer! Morgenavond om half 10 zend NPO 1 de allereerste aflevering van dit toffe programma uit. Krijg alvast een voorproefje van dit seizoen en maak kennis met de kandidaten! (Met o.a. een mede-blogger!)

O, o, o, als ik dit filmpje hierboven bekijk wordt ik alweer helemaal enthousiast! Al een paar jaar zendt NPO 1 Heel Holland Bakt uit, maar vorig jaar werd het programma pas écht een grote hit in Nederland. Een beetje nageaapt van de Britse ‘The Great British Bake Off’, maar dat maakt niet uit. Mede door de leuke presentatrice Martine Bijl is het minstens zo leuk!

Vorig jaar maakten mijn moeder en ik er echt een avondje voor ons tweeën van. Gezellig samen Heel Holland Bakt kijken. Zoals je weet ben ik zelf ook een enorme bakfan, en het is zo leuk om dan te zien wat andere mensen verzinnen, en welke technieken ze gebruiken! Ik kan nog heel wat leren van de kandidaten en de jury.

Nu we het toch over de kandidaten hebben, er zijn er al een aantal bekend! Naast een fysiotherapeut en een heftruckchauffeur zit er zelfs een beauty-, fashion- en lifestyleblogger bij. Kijk je mee naar een aantal voorstelfilmpjes?

Fleur

Jacques

Karin

Wat de andere kandidaten zijn zullen we nog even moeten afwachten, maar van de bovenstaande filmpjes word ík in ieder geval al heel benieuwd. Dit jaar wordt het programma elke zondagavond uitgezonden, om half 9. Behalve de eerste zondag (morgen), dan begint het een uurtje later.

 Zit jij morgenavond ook vol enthousiasme voor de buis? Ik in ieder geval wel!

Liefs Anniek

Volg jij me al op Bloglovin?

7 reacties

 • Reply
  Eline
  6 september, 2014 at 09:37

  Super leuk! Ik ga zeker kijken ^^

 • Reply
  DIonne
  6 september, 2014 at 10:26

  Ik vind het ook een leuk programma!

 • Reply
  Manon
  6 september, 2014 at 11:22

  Oh gaaf zeg!

 • Reply
  Donna Luisa
  6 september, 2014 at 15:08

  Ik kende dit programma nog helemaal niet, maar het lijkt me leuk! :)

  • Reply
   Anniek
   6 september, 2014 at 15:13

   Als je het programma nog niet kent moet je het zeker eens gaan kijken, het is ZO leuk! :)

 • Reply
  Ines
  7 september, 2014 at 20:39

  Oh da’s idd wel een fijn programma om naar te kijken!

 • Reply
  Charlotte
  12 september, 2014 at 19:10

  zo’n leuk programma, ik vond het vorig jaar ook echt heeel leuk! Ik kreeg elke keer zin in koekjes, en taart en macarons, niet zo goed voor mijn gezondheid dus dit prorgramma. Maar wel heel leuk:) Ik ga zeker kijken

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.