Herfstkiekjes / Tot rust komen

Deze week was chaos. Ik rende van deadline naar deadline, van net afgeronde taak naar nieuwe taak, had een sollicitatie en ging naar een feestje. Leuk, maar veel. Tussendoor kneep ik er af en toe even tussen uit, naar buiten. Even tot rust komen en genieten van de invallende herfst.

Amsterdam

Gisteren was ik in Amsterdam. En dan niet alleen in Amsterdam Zuid, waar ik vaak te vinden ben voor mijn studie, maar ook in het centrum van Amsterdam. En wauw, wat was het daar mooi! De eerste bomen langs de grachten begonnen te verkleuren en er lagen een hoop blaadjes op de grond. Het zag er prachtig uit.

Utrecht

Af en toe heb ik even een momentje dat ik me besef hoe blij ik ben dat ik in Utrecht kan wonen. Utrecht is een prachtige stad. En hoewel ik zelf niet in de allermooiste buurt van Utrecht woon, zijn er op dit moment wel genoeg tekenen van de herfst te vinden. Daar geniet ik van.

Otterlo

Een week geleden was ik een weekendje weg met mijn dispuut, naar Otterlo. Ik heb weinig foto’s gemaakt, ik vond het fijn om even een weekendje camera-vrij te gaan. Toch kon ik het niet laten om een paar kiekjes te maken.

Een weekje verhinderd

Dan nog even over afgelopen week. Misschien heb je wel gemerkt dat ik afgelopen week weinig actief was op mijn blog en Instagram. Dit kwam doordat er een paar technische dingen misgingen, waaronder mijn telefoon die crashte (met heuul veel foto’s erop). Dit leverde aardig wat stress op, en ik baalde er echt van dat ik zo weinig kon bloggen en foto’s kon plaatsen op Instagram.

Inmiddels is er een hoop opgelost, waardoor ik weer lekker aan de slag kan! Daar ben ik zo blij mee! En ik hoop jullie ook ?

Lieverds, een heel fijn weekend gewenst! Geniet van de herfst en pak wat rust als dat kan!

Liefs Anniek

14 reacties

 • Reply
  evelien
  29 september, 2017 at 08:25

  Wat een prachtige foto’s, ik krijg helemaal de herfstkriebels te pakken en heb direct zin om foto’s te gaan maken. (:
  Liefs,
  Evelien

 • Reply
  Marthe
  29 september, 2017 at 09:42

  Zo’n onwijs leuk sfeertje in deze foto’s! Hier kom ik echt van tot rust! <3

  • Reply
   Anniek
   30 september, 2017 at 11:26

   Wat fijn om te horen! Dankjewel! XX

 • Reply
  Eline
  29 september, 2017 at 10:01

  Wauw wat is het mooi zo langs de grachten met de bomen die aan het verkleuren zijn. Echt een prachtig gezicht!

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  29 september, 2017 at 10:12

  Wauw echt mooie foto’s heb je gemaakt! X

 • Reply
  Anna
  29 september, 2017 at 10:55

  Wauw, wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg!

  • Reply
   Anniek
   30 september, 2017 at 11:23

   Dankjewel Anna! ❤❤

 • Reply
  Joanne
  29 september, 2017 at 11:24

  Je foto’s zijn zo mooi! En fijn dat alles nu weer is opgelost :)

 • Reply
  anna
  29 september, 2017 at 15:27

  Wat heb je prachtige herfst foto’s gemaakt zeg, wauw <3 Erg balen dat je telefoon crashte, dat is altijd zo vervelend…

 • Reply
  Sonia
  29 september, 2017 at 19:36

  Ik had al gereageerd via instagram maar deze foto’s verdienen nog wel een reactie. Ze zijn zo fijn en mooi en laten me nóg meer van de herfst houden :)

  • Reply
   Anniek
   30 september, 2017 at 11:23

   Ah Sonia, zo lief van je! Dankjewel! Ik begin ook steeds meer fan te worden van de herfst. Vroeger hield ik er niet zo van, maar ik kan die frisse kou, wind en mooie kleuren nu echt zó waarderen! Genieten!

 • Reply
  Cassandra
  29 september, 2017 at 20:11

  Wat een prachtige foto’s! Ik hou van herfst!

 • Reply
  Marlies
  30 september, 2017 at 09:14

  Wauw wat een prachtige herfstplaatjes, vooral die eerste met de lantaarnpaal! Zo leuk dat de natuur weer veranderd! En ja, soms heb je van die perioden dat er super veel op de planning staat.. Tis altijd even door bikkelen maar daarna komt er vast wel weer een periode van rust en/of vakantie! Succes meid! X

 • Reply
  Britt
  1 oktober, 2017 at 09:37

  Wat een fijne foto’s, dat besef ik me nu net, ik heb nog geen enkele herst-waardige foto genomen?? Oh no. Moet ik dringend eens gaan doen dan ((:

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.