HERFSTKIEKJES / Tot rust komen - GLOWOFBEAUTYGlowofbeauty

29 september 2017

Deze week was chaos. Ik rende van deadline naar deadline, van net afgeronde taak naar nieuwe taak, had een sollicitatie en ging naar een feestje. Leuk, maar veel. Tussendoor kneep ik er af en toe even tussen uit, naar buiten. Even tot rust komen en genieten van de invallende herfst.

Amsterdam

Gisteren was ik in Amsterdam. En dan niet alleen in Amsterdam Zuid, waar ik vaak te vinden ben voor mijn studie, maar ook in het centrum van Amsterdam. En wauw, wat was het daar mooi! De eerste bomen langs de grachten begonnen te verkleuren en er lagen een hoop blaadjes op de grond. Het zag er prachtig uit.

Utrecht

Af en toe heb ik even een momentje dat ik me besef hoe blij ik ben dat ik in Utrecht kan wonen. Utrecht is een prachtige stad. En hoewel ik zelf niet in de allermooiste buurt van Utrecht woon, zijn er op dit moment wel genoeg tekenen van de herfst te vinden. Daar geniet ik van.

Otterlo

Een week geleden was ik een weekendje weg met mijn dispuut, naar Otterlo. Ik heb weinig foto’s gemaakt, ik vond het fijn om even een weekendje camera-vrij te gaan. Toch kon ik het niet laten om een paar kiekjes te maken.

Een weekje verhinderd

Dan nog even over afgelopen week. Misschien heb je wel gemerkt dat ik afgelopen week weinig actief was op mijn blog en Instagram. Dit kwam doordat er een paar technische dingen misgingen, waaronder mijn telefoon die crashte (met heuul veel foto’s erop). Dit leverde aardig wat stress op, en ik baalde er echt van dat ik zo weinig kon bloggen en foto’s kon plaatsen op Instagram.

Inmiddels is er een hoop opgelost, waardoor ik weer lekker aan de slag kan! Daar ben ik zo blij mee! En ik hoop jullie ook 😊

Lieverds, een heel fijn weekend gewenst! Geniet van de herfst en pak wat rust als dat kan!

Liefs Anniek

14 comments on “Herfstkiekjes / Tot rust komen”

  29 september, 2017

  Wat een prachtige foto’s, ik krijg helemaal de herfstkriebels te pakken en heb direct zin om foto’s te gaan maken. (:
  Liefs,
  Evelien


  29 september, 2017

  Zo’n onwijs leuk sfeertje in deze foto’s! Hier kom ik echt van tot rust! <3

  Anniek
  30 september, 2017

  Wat fijn om te horen! Dankjewel! XX


  29 september, 2017

  Wauw wat is het mooi zo langs de grachten met de bomen die aan het verkleuren zijn. Echt een prachtig gezicht!


  29 september, 2017

  Wauw echt mooie foto’s heb je gemaakt! X


  29 september, 2017

  Wauw, wat een prachtige foto’s heb je gemaakt zeg!

  Anniek
  30 september, 2017

  Dankjewel Anna! ❤❤


  29 september, 2017

  Je foto’s zijn zo mooi! En fijn dat alles nu weer is opgelost :)


  29 september, 2017

  Wat heb je prachtige herfst foto’s gemaakt zeg, wauw <3 Erg balen dat je telefoon crashte, dat is altijd zo vervelend…


  29 september, 2017

  Ik had al gereageerd via instagram maar deze foto’s verdienen nog wel een reactie. Ze zijn zo fijn en mooi en laten me nóg meer van de herfst houden :)

  Anniek
  30 september, 2017

  Ah Sonia, zo lief van je! Dankjewel! Ik begin ook steeds meer fan te worden van de herfst. Vroeger hield ik er niet zo van, maar ik kan die frisse kou, wind en mooie kleuren nu echt zó waarderen! Genieten!


  29 september, 2017

  Wat een prachtige foto’s! Ik hou van herfst!


  30 september, 2017

  Wauw wat een prachtige herfstplaatjes, vooral die eerste met de lantaarnpaal! Zo leuk dat de natuur weer veranderd! En ja, soms heb je van die perioden dat er super veel op de planning staat.. Tis altijd even door bikkelen maar daarna komt er vast wel weer een periode van rust en/of vakantie! Succes meid! X


  1 oktober, 2017

  Wat een fijne foto’s, dat besef ik me nu net, ik heb nog geen enkele herst-waardige foto genomen?? Oh no. Moet ik dringend eens gaan doen dan ((: