The leaves are FALLing down the tree - GlowofbeautyGlowofbeauty

10 september 2014

herfst schoenen collage

Hi meiden! Vandaag werk ik samen met Intreza om jullie mijn favoriete herfst schoentjes te laten zien! Ik vind het heerlijk om op internet op zoek te gaan naar de perfecte booties, de gaafste sneakers en de meest classy hakken. Helaas heb ik bij lange na niet genoeg geld om al dat moois te kunnen kopen, maar kijken kan geen kwaad toch? Ik kan bijvoorbeeld ook helemaal wegdromen bij een video van iemand die haar schoenenstash laat zien, en als ik dan een tof paar voorbij zie komen waar ik op slag verliefd op ben, dan begin ik meteen het internet af te struinen om te kijken of ik dat gave paar kan vinden. En tsja, als ik ze dan heb gevonden, dan wordt de verleiding toch wel erg groot om op dat bestelknopje te drukken! In ieder geval: vandaag wat inspiratie voor leuke herfstschoenen! Ik hoop dat je je shoplust kan bedwingen…

collage enkellaarsjes

Alle laarsjes zijn hier te vinden

Laarsjes, laarsjes, en nog eens laarsjes. De herfst is hét seizoen voor laarsjes, maar ik moet eerlijk zeggen dat ik nooit zo van de laarsjes ben geweest. Of nou ja, tot voor kort niet! Vroeger, en dan heb ik het ook echt over héél vroeger, droeg ik elke herfst en winter laarsjes. En dan het liefst van die lekkere lange tot net boven je knie. Maar ja, elke periode gaat een keer voorbij, en zo ging dat ook met de laarsjes.

Maar na een heel aantal jaren bijna alleen maar sneakers gedragen te hebben is mijn liefde voor laarsjes weer terug! Het begon allemaal met mijn classy leren laarsjes met een blokhak. Sinds ik die heb is mijn beeld op laarsjes een heel stuk verbeter!. Ik kwam er achter dat laarsjes helemaal niet per se zo hoog en niet lekker zittend hoeven te zijn, en ze zijn ook lang niet altijd zo saai en standaard. Als ik nu zo eens even rondkijk op Intreza zie ik al een heleboel toffe varianten staan… Vooral van nummer 1, 2 en 5 ben ik fan. Lekker simpel, maar wel chique.

collage sneakers

 

Alle sneakers zijn hier te vinden

Maar don’t worry, ik ben mijn sneakers nog niet ontrouw geworden hoor. ;) Ik ben er nog steeds fan van, en ik draag ze bijna iedere dag! Op dit moment heb ik redelijk simpele, hoge, zwarte Vans, maar zoals je in de collage hierboven kan zien vind ik geprinte sneakers stiekem ook wel heel tof. Leuk om bij een wat simpelere outfit te dragen, zo komen je schoenen echt in het middelpunt van je outfit te staan. Ik vind nummertje 4 en nummer 2 het allerleukste, heel gedetailleerd, en echt iets wat je niet vaak voorbij ziet komen! Het begint al een beetje te kriebelen bij mij…

En jij? Ben jij meer een laarsjes- of een sneakermens? En welk paar uit de collages vind je het tofst?

Liefs Anniek

 

13 comments on “The leaves are FALLing down the tree”

  10 september, 2014

  Wat onwijs veel leuke schoenen/laarsjes heb je uitgezocht! Ik vind zelf de laarsjes het fijnst voor de herfst. x


  10 september, 2014

  Oh die bordeaux/paarse laarsjes zijn echt heel tof! Mooie kleur voor de herfst :) En die sneakers zijn ook leuk, leuke printjes allemaal!


  10 september, 2014

  De bordeaux rode laarsjes zijn zo mooi!!


  10 september, 2014

  Ik wil alle sneakers hebben, wat een toffe schoenen heb je verzameld!

  Anniek
  10 september, 2014

  Haha ja, als ik het geld er voor had… ;) Thanx voor het compliment :)


  10 september, 2014

  blij dat het weer herfst is en ik mijn enkellaarsjes weer uit de kast kan halen :) leuk artikel!


  10 september, 2014

  In mijn hart blijf ik toch echt een hoge laarsjes mens, ook al draag ik tegenwoordig vaker sneakers :-)


  10 september, 2014

  Nummer 5 en 6 zijn super leuk! :)


  10 september, 2014

  Er zitten echt veel leuke schoenen tussen!


  10 september, 2014

  Ik ben echt een sneaker lady. De gympen met de kleurige print zijn echt gaaf!


  10 september, 2014

  Wat een leuke laarzen! Ik keek toevallig pas geleden ook op Intreza, ze hebben daar echt veel keuze. x

  Anniek
  10 september, 2014

  Ja, het is echt een toffe site! Mijn wishlist wordt steeds langer, haha!


  11 september, 2014

  De boots vind ik echt heerlijk!