Outfit / holiday hat vibes

outfit hoedje

Hoedjes zijn leuk. Hoedjes zijn hip. Hoedjes doen me denken aan warme zomerdagen. Aan die ene vakantie, toen ik in de Franse supermarkt mijn allereerste kocht, een klein strohoedje. Vandaag heb ik een heerlijke luchtige outfit voor je klaarstaan, die 100% festivalproof is. Mét mijn gezellige rieten hoedje!

vakantie outfit

Als je weleens in Frankrijk bent geweest ken je hem vast wel: de Hypermarché. Zo’n megagrote supermarkt die eigenlijk geen supermarkt meer te noemen is. Eerder een bouwmarkt, drogisterij, supermarkt en elektronicazaak in één. Samen met Marieke, mijn zus, slenterde ik door de paden, zoekend naar leuke Franse beautygoodies. Het is altijd zo’n feest om zoveel toffe onbekende producten te ontdekken!

Het kledinggedeelte sla ik meestal over. Want ja, heel eerlijk: de meeste kleding uit Franse supermarkten zou je nog niet eens gratis mee willen krijgen. En jij ook niet. Toen viel mijn oog echter plotseling op een rek vol met zomerhoedjes, die wonder boven wonder hartstikke leuk waren! Ik pikte er een gaaf strohoedje uit, die ik de rest van de vakantie bijna non-stop heb gedragen. Nu, een jaar later, kan ik hem eindelijk weer lekker gebruiken!

festivaloutfit

zomeroutfit

Dit witte shirtje kon je laatst al in een shoplog voorbij zien komen. Ik had hem besteld op internet (ik, als online-shop-angsthaas!), en pfoe, gelukkig zat hij helemaal goed. Dat blijf ik altijd een beetje eng vinden als je iets op internet besteld :) Het leuke aan dit shirtje vind ik die gehaakte stukjes, lekker zomers en luchtig!

outfits zomer

bohemian tasje

Dit bruine nep suède tasje blijft toch ook wel een dikke favoriet. Hij geeft mijn outfit in één keer een hippie/bohemian tintje, vind ik leuk! Daarnaast is ‘ie ook gewoon hartstikke praktisch: er is precies genoeg ruimte voor een portemonnee, telefoon, sleutels en een klein waterflesje.

gladiator sandaaltjes

Sandaaltjes vinden is voor mij altijd een behoorlijke opgave met mijn lange, smalle voeten. Lang leve de Mango die vorig jaar deze perfecte bruine gladiator sandaaltjes in haar collectie had! Ik draag ze nog steeds met liefde :)

outfit inspiratie zomer

Heb jij al een hoedje in je kast liggen voor komende zomer?

Liefs Anniek

 

35 reacties

 • Reply
  Sophie
  16 juni, 2015 at 06:51

  Wat een geweldige outfit! Ik ben het ideale hoedje nog niet tegen gekomen helaas. Ik ga zoeken in mallorca, daar zal vast wel wat te vinden zijn!

  • Reply
   Anniek
   16 juni, 2015 at 07:09

   Ah, wat gaaf dat je naar Mallorca gaat, superveel plezier! En daar is ook vast wat moois te vinden :)

 • Reply
  Tessa | Raspberry & Ripped Jeans
  16 juni, 2015 at 06:55

  Leeuuk! Ik houd van hoedjes! Super vrolijke outfit, love it! Liefs <3

 • Reply
  Roossmart
  16 juni, 2015 at 07:00

  Dat hoedje wil ik wel van je lenen, en wat een leuk shirtje!!!!!!!!!!!!!

 • Reply
  Esther
  16 juni, 2015 at 07:58

  Ik ken die supermarkten inderdaad van vorig jaar, ongelooflijk! Een hele attractie om daar eventjes ‘boodschappen te doen’. Leuke outfit heb je aan :-)

 • Reply
  Caitlyn
  16 juni, 2015 at 08:11

  Ik heb al jaren een hoedje in de kast hangen en door nu je outfit te zien, denk ik er plots terug aan dat hij beter nog eens op mijn hoofd zou staan :)
  xx

 • Reply
  Marijke
  16 juni, 2015 at 09:17

  Ja ik heb een roze hoed met brede rand, met neppareltjes. Uit Spanje, super kitsch en dus leuk!
  Overigens moet je vaker heel goed zoeken tussen die kleding in de Franse supermarche. Meeste is idd echt waardeloos, maar soms zit er zomaar toch iets leuks tussen. Is me wel eens overkomen, net zoals jij je hoedje vond.

 • Reply
  Denise
  16 juni, 2015 at 09:21

  Hoedjes zijn zo leuk, vooral ook bij jou! <3

 • Reply
  Renate
  16 juni, 2015 at 09:25

  Ik ben echt een hoedjes fan. Het ziet er onwijs leuk uit. Het rare is dat ik bijna nooit hoedjes draag. In Nederland vind ik het altijd te winderig om een hoed te dragen. Ik heb geen zin om over de straat te holen achter mijn hoedje aan.

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  16 juni, 2015 at 09:44

  Echt een vrolijk zomerhoedje! Leuk dat je hem in Frankrijk hebt gekocht, een leuke aandenken :). Zelf heb ik nu twee hoedjes, maar ik heb ze nog niet gedragen. Als het mooi weer wordt ga ik ze zeker dragen!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  16 juni, 2015 at 11:40

  Wauw, prachtig! Helemaal fan van je lipkleur trouwens!

 • Reply
  Kelly
  16 juni, 2015 at 11:59

  Wat een heerlijke, zomerse outfit. Het hoedje staat je ook erg goed!

 • Reply
  diana
  16 juni, 2015 at 12:26

  wat een prachtige outfit! zo’n hoedje is leuk. zo een wil ik zelf ook nog. ik had er 1 maar die was kapot gegaan vorig jaar, dus heb ik achter gelaten op vakantie. nu heb ik nog wel zo’n modelletje maar die is roze gebloemd, en ik wil graag een neutrale. maar ik ben de perfecte nog niet tegen gekomen.

 • Reply
  Manon
  16 juni, 2015 at 13:51

  Wat een heerlijke en leuke zomerse outfit!

 • Reply
  Milou
  16 juni, 2015 at 15:13

  Ik heb een hoed maar heb altijd het gevoel dat ik ermee voor gek loop dus durf hem eigenlijk nooit op te doen! haha

 • Reply
  Lisa
  16 juni, 2015 at 15:48

  Oeeh, wat zie je er lekker zomers uit Anniek! Jij kan dit model echt heel goed hebben. Bij mij staat een grotere hoed beter, vind ik. Ik ben ook dol op hoedjes.

 • Reply
  Klaske
  16 juni, 2015 at 16:03

  Wat staat dat hoedje je superleuk! En de rest van je outfit vind ik ook heel gaaf! Liefs, Klaske

 • Reply
  Iris
  16 juni, 2015 at 17:25

  Ik paste laatst wat hoedjes, maar ik pas ze dus niet!

 • Reply
  Nicole
  16 juni, 2015 at 19:05

  Ik vind je shirt en je tasje zo onwijs leuk. Die kleur lipstick staat je ook echt mooi!

 • Reply
  Melissa
  16 juni, 2015 at 19:10

  Leuke zomerse outfit! De tas en schoenen passen leuk bij elkaar :) En die hoed is leuk! Ik heb nog ergens een hoed liggen die ik gebruik voor een dagje strand, die moet ik toch maar eens opzoeken.

 • Reply
  Anne-Sterre
  16 juni, 2015 at 20:37

  Leuk, echt een festivaloutfit. Ik snap je angst voor online shoppen heel goed, ik begin daar ook gewoon niet aan. Al die extra moeite die je moet doen als het niet goed blijkt te zitten haha

 • Reply
  Chahrazad
  16 juni, 2015 at 22:51

  Wat een leuke zomerse outfit.

 • Reply
  Sandra
  17 juni, 2015 at 06:47

  Wat leuk! Zelf heb ik geen hoedjes omdat ik er stiekem niet zo mee durf te lopen denk ik haha.

 • Reply
  Lauryn
  17 juni, 2015 at 07:16

  Aaahh echt heel leuk om te lezen x

 • Reply
  Shalane - The Fashion Moodboard
  17 juni, 2015 at 09:19

  Wat een super leuke outfit! Vind vooral je topje erg mooi. Heerlijk zomers, kom maar door met het mooie weer <3

  Liefs,
  Shalane

 • Reply
  Suzanne
  17 juni, 2015 at 09:34

  Leuke outfit en leuke foto’s! Ik draag eigenlijk nooit een hoedje, maar die van jou is wel erg leuk!

 • Reply
  lonneke
  17 juni, 2015 at 09:37

  Wat zie je er weer geweldig uit meid!
  Je hoedje staat je hartstikke leuk :D
  Die sandalen en dat tasje zijn ook tof!
  Liefs Lonneke

 • Reply
  alexa
  17 juni, 2015 at 09:45

  Super leuke outfit!!

 • Reply
  Jolien
  17 juni, 2015 at 11:00

  Mooie outfit, dat hoedje staat je erg leuk! Je tas vind ik ook ontzettend mooi :)

 • Reply
  Iep
  17 juni, 2015 at 11:07

  Wat een leuke outfit zeg!
  Liefs Iep

 • Reply
  Anna
  17 juni, 2015 at 11:20

  Ah wauw, wat een prachtige foto’s! Het hoedje staat je zo leuk. En ik ben ook helemaal blij met mijn suede bruine tasje.

 • Reply
  Judith
  17 juni, 2015 at 16:50

  Wat een ontzettend leuk hoedje! Ik ben zelf niet van de hoedjes, maar bij jou staat het echt supergoed. :)

 • Reply
  Eline
  17 juni, 2015 at 17:52

  Ah, wat een lekker zomers outfit!Kaan je zo naar een festival aan. Ik vind eigenlijk ieder kledingstuk heel leuk!

 • Reply
  Sofia
  17 juni, 2015 at 19:33

  Mooi zeg! Mag ik vragen welke nagellak je op hebt? Ik zoek al een tijdje naar een perfect dekkende witte lak.

 • Reply
  Janine
  22 juni, 2015 at 16:24

  Hele leuke outfit!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.