Hotspot: Corner Bakery in Amsterdam! // GLOWOFBEAUTYGlowofbeauty

24 februari 2017

Van gigantische, Instagramwaardige milkshakes tot red velvet cake, salades en smoothiebowls. Debora en ik keken onze ogen uit toen we de menukaart van Corner Bakery zagen. Een enorme food coma later besloot ik dat dit eettentje écht een plekje op mijn blog verdient. Kijk en geniet mee!

Corner bakery

Mijn studiegenootje Debora en ik vinden het heerlijk om samen op zoek te gaan naar de leukste eettentjes in Amsterdam. Waar we de vorige keer terecht kwamen bij Schattemoutje, belandden we afgelopen woensdag bij Corner Bakery, een ontbijt-/lunch-/koffietent in Amsterdam Zuid.

Het cafeetje ziet er van binnen heel schattig uit, het is er enorm leuk ingericht! Wel alvast een waarschuwing van tevoren, het kan er erg druk zijn. Wij moesten 5-10 minuten wachten tot er een tafeltje vrij was, maar achteraf gezien hadden we dat er zéker voor over. Want oh man, wát een lekker spul serveren ze hier.

The food

Over naar de gerechtjes die wij bestelden! Ik begon zelf met een salade met een héleboel groente – avocado, biet, ingemaakte courgette en paprika, tomaat, radijs en meer – waarbij ook een paar sneetjes heerlijk geroosterd brood werden geserveerd. Erg lekker!

Debora ging voor de BLTA: een broodje met onder andere avocado, bacon, ei, tomaat en bieslook.

Tijd voor gang twee…

Taart! We bestelden een stuk red velvet cake en een stuk carrot cake, die we samen deelden. Vooral de carrot cake vond ik erg lekker, met een heleboel noten, gedroogde vruchten en zaden erin!


Kortom: dit tentje is een echte aanrader! Het ziet er enorm schattig uit van binnen én het eten is heerlijk. Ik hoop dat je na het lezen van deze post net zo enthousiast bent geworden als Debora en ik! 

Liefs Anniek

Benieuwd naar de enorm fancy milkshakes en andere gerechtjes van Corner Bakery? Check eens hun Instagram. Je krijgt er spontaan honger van.

Je vindt Corner Bakery hier: Johannes Vermeerstraat 40, Amsterdam

12 comments on “Hotspot: Corner Bakery!”

  24 februari, 2017

  Ziet er leuk en gezellig uit. Lijkt me ook super lekker wat ik voorbij zie komen


  24 februari, 2017

  Wat ziet het er leuk en vooral super lekker uit! Maar vooral heel erg gezellig, daar zou ik best wel even op willen wachten.


  24 februari, 2017

  Ik ga hier zeker een keertje heen, want het ziet er echt leuk uit :) X


  24 februari, 2017

  Ziet er mega leuk uit! Wel altijd lekker druk, denk ik. X


  24 februari, 2017

  Wat ziet het er goed uit! Ik krijg meteen zin in de taart op de eerste foto, hihi.


  24 februari, 2017

  Hmmm wat ziet dit er goed uit!


  24 februari, 2017

  Dit ziet er zo lekker uit, die red velvet cake MOET ik gewoon proberen. X


  24 februari, 2017

  Wat een leuke hotspot zeg, het ziet er zo lekker uit!


  24 februari, 2017

  Gezellig en het ziet er lekker uit


  25 februari, 2017

  Ohhh jummy, wat ziet het er lekker uit!


  26 februari, 2017

  Ziet er heel leuk en lekker uit allemaal! Jammer genoeg kom ik niet zo vaak in Amsterdam… Wel hele mooie foto’s ook!


  5 mei, 2017

  Wat een lekkere aanrader! Ziet er te gek uit! Bedankt voor de tip.