JML #141 / Huisgenootjes, herfst, koffiedates

Wat is het lang geleden, het vorige Join My Life artikel! Hoog tijd om jullie weer gezellig mee te laten kijken in mijn afgelopen weken. Ik genoot volop van de herfst, had een hoop koffiedates, ik maakte huisfoto’s met mijn huisgenootjes en ging boulderen. Boulderen? Ja, boulderen. Kijk maar mee!

Het is herfst! Volop! En wat geniet ik daar van! Overal dwarrelen blaadjes in de meest prachtige kleuren naar beneden, de lucht ruikt fris en buiten sla ik mijn sjaal een extra keer om mijn nek. Ik vind het heerlijk.

Hierboven zie je mij, mijn leuke zilveren schoentjes en een goodiebag. Toen ik deze foto maakte kwam ik net terug van een persevent.

Het persevent werd gehouden in het leuke café/restaurant De Tulp in Amsterdam. Van binnen is het café net een mini jungle, heel tof!

De afgelopen tijd heb ik een hoop koffiedates gehad. Het is zo fijn om onder het genot van een flinke kop koffie en wat lekkers eens echt goed bij te praten, in alle rust. Het koffietje op deze foto was trouwens enorm lekker!

Ook thuis maak ik nog steeds elke dag een lekkere cappuccino. Favoriete snack voor erbij op dit moment: bananenbrood.

Twee weekjes geleden ging ik samen met mijn zus boulderen. Wat dat precies is? Een begrijpelijke vraag, ik vroeg me dat ook af toen mijn zus voorstelde om het te gaan doen.

Boulderen is een sport en betekent letterlijk ‘klimmen op rotsblokken’. In Nederland zijn niet zulke spectaculaire rotspartijen en dus heb je een aantal klimhallen waarin klimmuren staan met ‘rotsblokken’. Het is de bedoeling om zonder gezekerd te zijn, te klimmen naar bepaalde eindpunten.

Hoewel het best spannend klinkt, is het eigenlijk heel laagdrempelig. Ik vond het onwijs leuk om te doen! Je merkt dat je veel vraagt van je spieren, en je ziet hoeveel je op eigen kracht kunt doen. Gaaf!

Vlak na een regenbui spotte ik een prachtige dubbele regenboog!

Een week geleden ging ik een weekend met mijn dispuut naar Otterlo, een klein dorpje op de Veluwe. Ons huisje lag aan de rand van het bos, je liep zo de natuur in. We hebben dat weekend veel gelachen, goede gesprekken gehad en weinig geslapen. Genieten.

Afgelopen week fietste ik heel vaak lekker in de zon door het mooie Utrecht. Ik kon het niet laten er af en toe een foto van te maken.

Ik kreeg een prachtige bos hortensia’s opgestuurd, van Hydrangea World! De bloemen hebben weer ruim twee weken in mijn kamer gestaan, en nu laat ik ze indrogen. Dan kan ik er hierna nog een tijd lang van genieten.

Ik heb sinds kort een kleine gezamenlijke kledingkast met mijn huisgenootjes, waar ik dit leuke ribblouseje ontdekte. En deze witte vintage trui. Zo leuk en fijn, zo’n goedkope en gemakkelijke uitbreiding van je kledingkast!

Ik maakte ook wat foto’s met mijn twee huisgenootjes voor in de almanak van onze studentenvereniging. Deze foto is het niet geworden, maar ik vind ‘m wel hilarisch ?

Dat waren een paar momentjes uit mijn afgelopen weken! Ik hoop dat jullie een goede start hebben gehad van dit nieuwe school-, studie- en werkjaar. Waar ben jij op dit moment mee bezig? Heb je het druk of zit je juist in een rustigere fase? 

Liefs Anniek

5 reacties

 • Reply
  Eline
  2 oktober, 2017 at 05:58

  Wat een prachtige hortensia’s, en wat zijn ze groot. Super mooi om op je kamer te zetten!

 • Reply
  ishara
  2 oktober, 2017 at 11:38

  Ah die eerste foto is echt op een prachtige plek gemaakt en ik vind de tulp zo een leuke plek ! een vriendin van mij werkt daar de sfeer is zo leuk.

 • Reply
  Suzanne
  3 oktober, 2017 at 08:02

  Leuk om te zien!

 • Reply
  Dana
  3 oktober, 2017 at 13:13

  Leuk om te zien! En wat een prachtige bloemen heb je ontvangen. Zelf heb ik het rete druuuuuk!

  • Reply
   Anniek
   5 oktober, 2017 at 20:44

   Ja, mooitjes hè! En ah, ik hoop dat je de drukte goed aan kan! Niet vergeten een beetje op jezelf en je grenzen te letten ;) Liefs

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.