JML #134 / IJsjes eten, tentamens & shooten

Hoi! De afgelopen week had ik tentamenweek en was ik mega productief. Tussendoor heb ik enorm genoten van het weer, shootte ik met Sonia, ging ik naar de soesterduinen, ik at ijsjes en… Dit en de rest zie je in deze nieuwe Join My Life! Kijk je gezellig mee?

Meestal schrijf ik ongeveer één keer in de twee weken een Join My Life. Deze Join My Life begin ik bij vorige week vrijdag, 1,5 week geleden. Toen maakte ik met Dianne een tripje naar Turnhout!

Het weer was geweldig, we hebben veel mooie dingen gezien en héérlijk gegeten. We hebben allebei zo genoten! En ik schreef er ook een verslagje van! Als je het leuk vindt, kan je die nog teruglezen.

Afgelopen week had ik twee tentamens: één van het vak Statistiek en één van het vak ´Gedrag en Communicatie in organisaties´. Ik heb de laatste tijd dus ook veel gestudeerd, om ervoor te zorgen dat ik de tentamens in één keer zou halen.

En… Ik denk dat dat wel gelukt is! De uitslag van Statistiek is nog even afwachten, maar het andere tentamen heb ik sowieso gehaald.

Studeersnacks….

…. en nog meer studeersnacks, haha! Deze verse American Cookie komt van de Albert Heijn trouwens en is ONWIJS lekker. Probeer hem een keer uit! Dit is de variant met witte chocolade en macadamianoten. #nospon

Vorig weekend ging ik met mijn ouders naar de prachtige Soesterduinen. Net een stukje Afrika! Het weer was geweldig en het was heel fijn om lekker buiten te zijn. Later deze week zie je er meer van!

Hé kijk, de zon komt op!

Ik maakte fotootjes met Sonia. En ondertussen kwam er een leuk katje langs .

Ik postte een outfitpost met deze kekke zilveren loafertjes!

Ik at deze week voor het eerst buiten in het park, samen met mijn huisgenootjes! Het was zo fijn. We maakten een lekkere couscoussalade, namen een kleedje mee en wijn, en genieten maar.

Ik at een ijsje met Dianne. MET SPIKKELS! LOVE IT!

Ik scheurde uit mijn broek, haha! Ergens wel jammer, maar ik geloof dat ik het niet eens zo heel erg vind. Die scheur bij mijn knie ziet er best tof uit!

Ik sluit de Join My Life af met deze prachtige zonsondergang. Elke keer als ik zon weer op of onder zie gaan vanuit ons appartement prijs ik mezelf weer gelukkig dat ik hier mag wonen. Zo dankbaar voor deze uitzichten!

Wat is het leukste wat jij afgelopen week hebt gedaan?

Veel liefs,

Anniek

 

10 reacties

 • Reply
  Eline
  3 april, 2017 at 05:55

  Jaa die koekjes van de Albert Heijn zijn zooo lekker, ook die met chocolade. Die moet ik echt niet te vaak kopen, want anders raak ik eraan verslaafd zo lekker, haha.

 • Reply
  Monica
  3 april, 2017 at 07:45

  Wat een leuke foto’s! Die cookies van de AH zijn idd erg lekker. Ook die chocolade variant.

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  3 april, 2017 at 08:03

  Wat een heerlijke JML! Het ziet er al zo lente-achtig uit. Ik ben erg benieuwd naar je verslagje over de Soesterduinen. Zo lekker dat je al kon picknicken met je huisgenootjes! Malou x

 • Reply
  Marieke | Bluebell Forest
  3 april, 2017 at 08:09

  Hmmm wat ziet het er heerlijk uit. Ondanks de tentamens heb jij volgens mij heel goed kunnen genieten van het lekkere weer haha. En wat fijn dat je (hopelijk) alles hebt gehaald! Ik duim voor de laatste met je mee :)

 • Reply
  Iris
  3 april, 2017 at 16:00

  Die ene duinfoto lijkt net op het strand: zin in!

 • Reply
  Laura
  3 april, 2017 at 19:28

  Mooie Soesterduin! En heerlijk die zons op en ondergangen <3

 • Reply
  Joanne
  3 april, 2017 at 20:56

  Heerlijk he, dat weertje! En die zilveren loafers zijn trouwens zo gaaf!

 • Reply
  Manon
  3 april, 2017 at 21:41

  Heerlijk dat weertje he

 • Reply
  Suzanne
  4 april, 2017 at 07:27

  Leuk om te zien en heerlijk dat weertje he?

 • Reply
  Laurine
  4 april, 2017 at 18:35

  Wat een prachtig uitzicht heb je vanuit je kamer! Heerlijk die zonsopgangen en zonsondergangen!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.