Ijsjeslampen, grafische designs en een nijntje snijplank

non je ne regrette rien

 

Ik heb zo’n toffe webshop ontdekt girls! Een poosje geleden kreeg ik van een PR bureau een heleboel foto’s toegestuurd van een aantal producten van random bedrijven, en toen ik daar eens een beetje tussen zat te kijken viel mijn oog op twee hele toffe ‘ijsjeslampen’. Ik klikte verder, en op welke website ik toen terecht kwam: GE-WEL-DIG! Deze liefde móet ik gewoon even met jullie delen. En nee, dit is niet gesponsord of zo, het was gewoon echt de liefde op het eerste gezicht. :) Kijk mee!

toffe lamp

 

Hierboven zie je het lampje waar mijn aandacht door getrokken werd. Geef toe: hoe gaaf en origineel is dit!? 

De webshop waar ik het over heb heet ‘Let It Reign‘, en is een Britse webshop. Ik had er eerlijk gezegd nog nooit van gehoord, en ik denk veel van jullie ook niet. Vandaar even deze shoutout, want dat is het zeker waard!

De webshop Let It Reign (toffe naam trouwens) zoekt heel stad en land af, op zoek naar de meest exciting en unieke producten, gemaakt door Britse designers. Elk product is in Engeland gemaakt, en wat deze webshop probeert uit te stralen, is een soort ‘afkeer’ tegen alle massaproductie. Geen productie in lagelonen landen, en geen producten die in praktisch elke winkel verkocht zou kunnen worden.

Wat er dan allemaal te krijgen is op hun webshop? Van alles! Accessoires, posters, notebooks, tasjes, keukengerei… Hieronder een kleine selectie van al hun mooie items!

design webshop

 


 

 

LET IT REIGN accessoires

 

 


 

 

design homeware

 

De collectie is enorm verscheiden: van posters met grafische prints tot hele kitscherige spulletjes, tot producten waarin leuke spelingen met vorm gebruikt worden. En dat is nou net wat ik er zo tof aan vind, alles is echt uniek en heb ik nog nooit eerder gezien. Het is niet zo standaard als dat ene notitieboekje van die Hema die misschien wel heel leuk is, maar waarmee half vrouwelijk Nederland al rondloopt.

De prijzen zijn wel een tikje hoger dan dat ik normaal voor een soortgelijk product zou betalen, maar dan krijg je ook wat. De producten hebben naar een hoge kwaliteit, en ik moet eerlijk zeggen dat ik die belofte van de webshop wel geloof. Daarnaast zijn alle producten op de webshop gemaakt door designers, en voor designerstuff zijn de prijzen behoorlijk laag! Houd er wel rekening meer dat het een Brits bedrijf is, en dat de producten dus ook vanuit Engeland verstuurd moeten worden.

Ik zou zeggen: neem zeker eens een kijkje, ik ben benieuwd wat jij er van vindt!

Liefs Anniek

 

8 reacties

 • Reply
  Eline
  18 september, 2014 at 06:41

  Echt een super leuke winkel!

 • Reply
  Larissa
  18 september, 2014 at 07:13

  Wat super leuk! Ik houd echt van dat soort spulletjes :)

 • Reply
  Moniek
  18 september, 2014 at 07:51

  Ah leuk! Die Nijntjes plank is zo cute :)

 • Reply
  Eva
  18 september, 2014 at 10:58

  Wat leuk zeg. Ga zeker even kijken! Vind vooral het ijsjes lampje briljant! xx

 • Reply
  Judith
  18 september, 2014 at 11:20

  Geweldig! XO

 • Reply
  Jo
  18 september, 2014 at 12:02

  Zo tof als je bezig bent met het inrichten van je eigen huisje… Ik ga zeker even een kijkje nemen (want laat dat nou net zijn waar ik mee bezig ben haha).

  – Jo

 • Reply
  Sas
  19 september, 2014 at 08:50

  Wat super leuk!

 • Reply
  Ines
  19 september, 2014 at 12:36

  Da’s tof gevonden! :D

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.