Ik ben naar de kapper geweest!

blond-haar-kapsel

Een tijd geleden ontmoette ik Lorén – een geweldige kapster! – op een event, waar ze namens Salon B mijn haar krulde. Nu, twee jaar later, mocht ik weer bij haar in de stoel zitten en ging ze eens flink aan de slag met mijn haar. Kijk mee naar mijn ‘nieuwe haar’ en de toffe salon van Lorén!

ginger-haar-kapper-utrecht

Ginger Haar

Toen ik Lorén op dat event twee jaar geleden ontmoette, hadden we best wel een klik samen. Na het event zijn we samen teruggereden naar onze woonplaats (we wonen toevallig allebei in hetzelfde plaatsje!) en sindsdien hebben we altijd contact gehouden.

Een tijdje geleden nodigde Lorén me uit in de salon waar ze nu werkt: Ginger Haar. Natuurlijk leek het me heel tof om langs te komen, en vorige week zaterdag was het dan zo ver!

retro-bankje

koffie

kapstok

De salon

Voordat we overgaan op mijn nieuwe kapsel, zal ik je eerst wat meer vertellen over de kapsalon zelf. Ginger Haar is een salon die alleen maar natuurlijke producten gebruikt. Dus de shampoo’s, haarmaskers, de sea salt spray en alle andere producten: alles is 100% natuurlijk. Heel fijn, want mijn hoofdhuid is best wel gevoelig en droog. Ik merkte dat ik van de producten bij Ginger totaal geen last kreeg van mijn huid!

kruidenthee

lichten

ginger-haar-kapsalon

Het knippen

Toen ik aankwam kreeg ik van Lorén meteen een lekkere kop koffie – en daarna verse kruidenthee – aangeboden. Heerlijk! Dat is sowieso trouwens wel een pluspuntje: de mensen bij Ginger Haar zijn superlief en geven je veel persoonlijke aandacht.

Ik wist nog niet zo goed wat ik precies wilde. Maar één ding wist ik wel zeker: ik wilde dat er wat meer volume in mijn haar zou komen. Mijn haar is behoorlijk steil en ‘plat’ en kan daardoor een beetje sluik ogen. En oh: mijn hoefde wat mij betreft ook niet heel veel korter.

plantenkleuring-utrecht

Waar Ginger Haar erg bekend om staat, zijn de plantenkleuringen die zij gebruiken. Dit zijn natuurlijke haarkleuringspoeders die verzorgend zijn voor je haar en je hoofdhuid (ja echt!) én je haar dus tegelijkertijd kleuren.

Hoewel ik het tof vond klinken, heb ik toch besloten om mijn haar niet te laten kleuren. Ik ben namelijk best blij met mijn eigen kleur!

blond-haar-medium-lengte

Na een hele hoop geknip, geklets en geföhn (het stylen van je kapsel doet Lorén er gratis bij!), is dit uiteindelijk het resultaat! Lorén heeft een heleboel subtiele lagen in mijn haar geknipt waardoor ik meteen veel meer volume heb, en mijn haar wat minder sluik is. Ik ben er super happy mee!

Ik hoop dat je het leuk vond om mee te kijken met mijn kapper bezoekje! Nog wat praktische info over de salon: Ginger Haar is te vinden in Utrecht, Willem van Noortstraat 178. Check hier hun site waar je meer info kan vinden. En mocht je willen boeken, maak dan vooral een afspraak bij Lorén (er werken meerdere kappers namelijk)!

Wat kapsel heb jij?

Liefs Anniek

24 reacties

 • Reply
  Dionne
  5 december, 2016 at 07:26

  Het staat je prachtig!

 • Reply
  Isa Trauschke
  5 december, 2016 at 07:33

  Wat is het mooi geworden! De salon ziet er ook erg hipster uit, Haha.

 • Reply
  Nicole | The Budget Life
  5 december, 2016 at 07:49

  Wat is je nieuwe kapsel mooi! Echt heel tof met die lagen. En je hebt groot gelijk dat je het niet hebt laten verven, je eigen haarkleur is inderdaad heel mooi! Liefs, Nicole

 • Reply
  Fleur
  5 december, 2016 at 07:50

  Wat een super leuke salon! En je haar is ook prachtig, je straalt helemaal!

 • Reply
  Laurine
  5 december, 2016 at 08:53

  Staat je super leuk! :)

 • Reply
  Lonneke
  5 december, 2016 at 09:10

  Oh wauw, wat ziet die salon er gaaf uit zeg! Ook je nieuwe kapsel is goed gelukt, lekker spontaan! :)

 • Reply
  Denise
  5 december, 2016 at 09:25

  Het staat je ontzettend leuk!

 • Reply
  Maaike
  5 december, 2016 at 09:53

  Doet me eraan herinneren dat ik ook nog naar de kapper moet, haha! Maar wat heeft ze dat mooi gedaan zeg. En persoonlijke aandacht vind ik zelf ook erg belangrijk wanneer ik naar een kapper ga

  • Reply
   Anniek
   7 december, 2016 at 08:12

   Ja inderdaad, persoonlijke aandacht maakt zo’n kapperbezoekje echt een soort ‘treatment’ inderdaad :) Ik ben benieuwd wat jij gaat doen met je haar!

 • Reply
  laura
  5 december, 2016 at 11:10

  Wat zit er een prachtig volume in je haar! het is echt mooi geworden!

 • Reply
  Iris
  5 december, 2016 at 13:33

  Ziet er mooi uit! Het lijkt me eigenlijk wel wat om mijn haar op zo’n natuurlijke manier te kleuren, maar voor nu vind ik mijn eigen kleur ook wel prima.

 • Reply
  Marieke
  5 december, 2016 at 13:39

  Ook nog eens in utrecht! Hier ga ik zsm heen!!! Ik wil al tijden naar de kapper maar stel het steeds uit. Dat deze helemaal natuurlijk is en zo fancy enzo jeetje ik wordt er mega enthousiast van!! Dankjewel voor het delen haha

 • Reply
  Gina
  5 december, 2016 at 15:28

  Wauw, wat een volume! Het is echt prachtig!! <3

 • Reply
  Silke
  5 december, 2016 at 16:50

  Aah, ik was benieuwd of je het ging kleuren! Maar je natuurlijke kleur is echt heel erg mooi :) Het zit leuk zo, je kapsel! En het salon zelf ziet er super gezellig uit :D

 • Reply
  Arjanne
  5 december, 2016 at 17:50

  Ahh wat is het leuk geworden!! De kapsalon ziet er ook tof uit zeg, supergezellig met al die plantjes bij de spiegels!

  • Reply
   Anniek
   7 december, 2016 at 08:11

   Jaa, er zijn ZO veel plantjes! Echt heel gezellig inderdaad!

 • Reply
  Manon
  5 december, 2016 at 18:37

  Wat een mooie salon!

 • Reply
  Roos | Soitsrose
  5 december, 2016 at 19:03

  Wat staat dat je leuk zeg! Je hebt inderdaad echt een stuk meer volume zo!

 • Reply
  Suzanne
  6 december, 2016 at 09:40

  wat een mooie fotos! Sowieso heel mooi ook je haar

 • Reply
  Lydia
  6 december, 2016 at 10:25

  Wat leuk!! En wat een mooie salon! De sfeerbeelden zijn echt mooi geworden!

  • Reply
   Anniek
   7 december, 2016 at 08:10

   Ah, wat een lieve reactie, dankjewel!

 • Reply
  Eline
  6 december, 2016 at 22:10

  Het staat je echt super goed!!

 • Reply
  Marlotte
  7 december, 2016 at 13:55

  Heel mooi geworden, lekker volumineus! En inderdaad, wat een prachtige salon is Ginger Haar :)

 • Reply
  Annekoos
  21 juli, 2017 at 16:07

  Wat een ontzettend mooi kapsel is dit geworden! Het valt in soepele lagen wat gelijk een vlotte uitstraling geeft.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.