Ik ga in Utrecht wonen!

utrecht

Oh man, wat was ik vorige week HYPERACTIEF toen ik plotseling een telefoontje kreeg met daarin het aanbod om in Utrecht te komen wonen! Inmiddels is het nieuws een beetje geland en ben ik al volop bezig met plannen voor mijn nieuwe kamer. Tijd om jullie er over te vertellen!

Op kamers

‘Oké. Dus. Wacht. Anniek? Jij hebt helemaal niet verteld dat je van plan was op kamers te gaan??’

Inderdaad. Toen ik dit schooljaar begon met studeren leek het me leuk om op kamers te gaan, maar écht op zoek was ik niet. Eigenlijk vond ik het nog wel gezellig bij mijn ouders en mijn reistijd naar de universiteit was ook helemaal niet zo lang. Ik zat wel goed bij mijn ouders, vond ik, en ik zou nog wel wachten met het zoeken naar een kamer tot volgend schooljaar.

En toen kwam dat telefoontje. Een goede vriendin die ik ken van mijn middelbare schoolperiode had een kamer gevonden in Utrecht en er waren nog twee plekken in hetzelfde appartement vrij. Toen ik van die lieve vriendin de vraag kreeg of ik met haar en nog een andere vriendin van de middelbare school samen wilde wonen, dacht ik niets anders dan ‘JA!’.

Utrecht!

Het appartement staat in Utrecht. Nu weet je misschien wel dat ik in Amsterdam studeer, en dus lijkt het niet zo logisch dat ik in Utrecht ga wonen. Mijn studentenvereniging zit echter wel in Utrecht, en dus lijkt het me heel tof om wel in Utrecht te gaan wonen! En oh, daarnaast is het ook gewoon zo’n mooie stad…

Kerstvakantie = verbouwvakantie

Voordat we in het appartement kunnen trekken, moet er wel heel wat aan gedaan worden. Een nieuwe keuken, een nieuwe vloer, behang eraf, verf erop… Gelukkig kunnen we er in de kerstvakantie al in, en dus hebben we de kerstvakantie maar omgedoopt tot verbouwvakantie :)

Persoonlijk kijk ik echt onwijs uit naar het inrichten van mijn kamer. Terwijl ik eigenlijk hard aan de slag moet voor mijn tentamens die volgende week beginnen, zit ik op dit moment misschien íets teveel op de site van Ikea, op Pinterest en op Marktplaats. Het is zo leuk om alvast plannen te maken en helemaal zelf te bedenken hoe ik alles in ga richten! Ik kan niet wachten om jullie mee te nemen in dat hele proces…


Terwijl ik artikel typ krijg ik alweer helemaal de kriebels. Het voelt nog een beetje onwerkelijk. Ik ga gewoon samenwonen met twee hele lieve vriendinnen in een appartement wat we ons helemaal eigen gaan maken. Geweldig!

Nou, tot zo ver de update! Ik zal jullie natuurlijk op de hoogte blijven houden via mijn blog en Instagram van alle vorderingen in het hele proces :)

Liefs!

 

32 reacties

 • Reply
  Lonneke
  14 december, 2016 at 06:26

  Aaah echt zo leuk, zeker omdat het ook met vriendinnen is! Ik wil ook graag op kamers, hoewel het ook niet perse nodig is. Neem je ons mee in het inrichten van je kamer? Ik ben heel benieuwd hihi!

  • Reply
   Anniek
   15 december, 2016 at 07:25

   Ja, ik neem jullie mee in het hele proces, lijkt me vet leuk! En haha, snap ik, is ook gewoon leuk :)

 • Reply
  Marlot
  14 december, 2016 at 07:34

  Ah wat superleuk! In welke buurt ga je wonen? :)

 • Reply
  Janne
  14 december, 2016 at 08:31

  Ah super leuk! Succes met het verbouwen en verhuizen :D

 • Reply
  Klaske
  14 december, 2016 at 09:11

  Aah, wat ontzettend tof! Op kamers gaan is een van de leukste dingen die er is, dus heel veel plezier met inrichten en alles <3

 • Reply
  elise
  14 december, 2016 at 09:22

  AAAAAAH ZO LEUK!!! Blij voor je Anniek!

  • Reply
   Anniek
   15 december, 2016 at 07:24

   Ah dankjeweeel, lief Elise!

 • Reply
  lonneke
  14 december, 2016 at 09:28

  Ah girl, wat mega mega leuk!
  Ik studeer in Utrecht! Dus dan moeten we zeker eens meeten :)
  Liefs Lonneke

  • Reply
   Anniek
   15 december, 2016 at 07:23

   Ah, dat is waar ook! Moeten we gauw maar eens een meeting plannen, leuk! X

 • Reply
  laura
  14 december, 2016 at 09:35

  Wow supergaaf, ik ben echt nog nooit in Utrecht geweest haha :)

 • Reply
  Denise
  14 december, 2016 at 09:37

  Yeeeey gefeliciteerd meis! <3

 • Reply
  Jessy
  14 december, 2016 at 09:54

  Wauw ontzettend leuk! Gefeliciteerd!
  Ik woon nu zelf ook in Utrecht en het is een heerlijke stad :) Ik ben benieuwd naar je kamer!

  • Reply
   Anniek
   15 december, 2016 at 07:22

   Ah, goed om te horen! Ik vind Utrecht ook echt geweldig :) Dankjewel!

 • Reply
  Milou
  14 december, 2016 at 09:56

  Wat super leuk! Het lijkt altijd een droom om met vriendinnen op kamers te gaan, en jij doet het gewoon! Heel veel plezier, en geniet ervan!

 • Reply
  Marijn
  14 december, 2016 at 10:23

  Jaaaa, wat een leuk nieuws! Nu moeten we zeker een keer samen outfits shooten en meteen ;).

 • Reply
  Laurine
  14 december, 2016 at 11:25

  Oh wat leuk! Ik wens je alvast veel plezier met het verbouwen en inrichten!

 • Reply
  Sonja
  14 december, 2016 at 11:31

  Ooh, wat gaaf. Het is inderdaad zo fijn om een plekje je eigen te maken, en in Utrecht wonen vind ik altijd nog geweldig!<3 Heel veel plezier!

 • Reply
  Janneke
  14 december, 2016 at 12:02

  Ohh super tof dat je op kamers gaat in Utrecht! Ik kan niet wachten om het resultaat te zien!

 • Reply
  Marieke I Bluebellforests
  14 december, 2016 at 12:05

  IIEEEEHHH Alleen al bij de titel werd ik zo enthousiast!! Wat tof dat je naar Utrecht komt :) Een paar ongevraagde tips: Action is top voor keukengerei, net als xenos en de tweede hands natuurlijk voor alle grote meubels. Hopelijk krijg ik binnenkort ook zo’n mooie kans, want ik ben dat reizen onderhand wel zat…

  • Reply
   Anniek
   15 december, 2016 at 07:21

   Jaaa, ik ben ook zo enthousiast! En bedankt voor je handige tips, can’t wait om overal langs te gaan :) Ik hoop dat jij ook snel een kamer vindt!

 • Reply
  anna
  14 december, 2016 at 12:17

  Wat super leuk! Ik ben benieuwd hoe je kamer eruit gaat zien. Ik heb ook in Utrecht gewoond terwijl ik in Amsterdam studeerde, ik vond Utrecht ook gewoon een stuk leuker en gezelliger, haha!

 • Reply
  Emma
  14 december, 2016 at 14:11

  Wat een geweldig nieuws!! Utrecht is zo leuk, veel plezier met de voorpret alvast haha<3

 • Reply
  Linda
  14 december, 2016 at 14:21

  Wat leuk! En fijn om met vriendinnen in hetzelfde appartement te wonen! Veel plezier met het verhuizen en inrichten:)

  • Reply
   Anniek
   15 december, 2016 at 07:20

   Dankjewel Linda, lieve reactie!

 • Reply
  Maaike
  14 december, 2016 at 14:37

  Wat superleuk! Ook echt heel gezellig dat je samen met twee vriendinnen kunt wonen. :) Ik kijk uit naar je interieurblogjes die ongetwijfeld gaan komen!

 • Reply
  Iris
  14 december, 2016 at 14:51

  Zo leuk! Ga je updates geven over het inrichten en de verhuizing?

  • Reply
   Anniek
   15 december, 2016 at 07:20

   Ja, dat ga ik zeker doen Iris! Ik kan niet wachten om jullie alles van het verbouwen, verhuizen en inrichten te laten zien! X

 • Reply
  Manon
  14 december, 2016 at 19:06

  Dat is wel heel erg gaaf !

 • Reply
  Suzanne
  15 december, 2016 at 07:49

  Ontzettend leuk! Heel veel plezier!

 • Reply
  Laura
  17 december, 2016 at 13:38

  Zo vet Anniek! Wat een gelukje om in zo’n mooie stad te wonen. Heel veel plezier met de verhuizing. X

 • Reply
  britt
  17 december, 2016 at 20:29

  Oeh hoe leuk zeg! Dit zag ik totaaaaal niet aankomen toen je er iets van zei in je JML, haha. Kei tof zeg, ik krijg nu zelf al de kriebels om “op kamers” te gaan (in België zeggen ze op kot gaan, haha). Ga je foto’s tonen van hoe het er vanbinnen uitziet? (((:

  • Reply
   Anniek
   18 december, 2016 at 19:11

   Jaa, op kot gaan klinkt ook zo leuk vind ik altijd! En ja, zodra we gaan beginnen met verbouwen ga ik jullie meenemen in het hele proces! :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.