IK GA OP REIS + update blog

vliegtuig

Nu je dit leest zit ik waarschijnlijk in het vliegtuig, hobbel ik in een wiebelig busje over de kapotte wegen of zijn we net aangekomen in ons verblijf. Vandaag is onze reis naar Roemenië begonnen. In dit artikel vertel ik je over het hoe, wat, wie en waarom, en geef ik je even update wat betreft deze blog!

Mijn reis naar Roemenië

Eerst maar eens over mijn reis naar Roemenië. Of eigenlijk: ónze reis. Net als vorig jaar ga ik met een groep mensen naar een dorpje in Roemenië. In dit dorpje komen we nu al een jaar of 10, en wat we daar doen is vooral de mensen helpen met het opbouwen en verbeteren van hun leven. Samen met de inwoners van het dorp hebben we in de afgelopen jaren een school/opvangcentrum/kerk gebouwd, wat inmiddels goed word gebruikt.

Vandaag vertrekken we met een wat kleiner groepje dan normaal naar het dorpje, waar we een week zullen verblijven. Deze keer zullen we vooral kinderwerk gaan doen. De kinderen daar zijn vaak arm, moeten soms al voor hun broertjes en zusjes zorgen en kunnen niet altijd echt ‘kind’ zijn. Een week lekker spelen, knutselen en leren vinden ze dan ook altijd heel leuk!

roemenië

Update blog

Op dit moment ga/ben ik dus in Roemenië voor een weekje. In de weken die volgen zal ik nog veel meer gaan reizen, onder andere naar Berlijn en Polen (AAAH zo veel zin in!).

Hoewel ik in deze weken wel écht lekker vakantie ga houden, zal ik ook zeker nog wel wat bloggen af en toe. Daarnaast heb ik de afgelopen tijd enorm veel vooruit gewerkt, waardoor ik de komende weken gewoon lekker kan blijven posten, yay! Op de planning staat nu dat er zo´n 3 artikelen per week online zullen komen, en ik zal  je een klein voorproefje geven: er zitten onder andere outfits, reisartikelen en foto´s van mijn recente illustraties bij ;)

Je hoeft dus niet bang te zijn dat er de komende tijd niets online komt! Dus blijf af en toe vooral eens gezellig langskomen hier :) Voor al mijn reisavonturen kan je me trouwens ook volgen op Instagram!

Ga jij deze vakantie nog op reis?

Veel liefs en tot gauw!

Anniek

 

15 reacties

 • Reply
  Bellamy Blogzthingz Over..
  13 juli, 2016 at 06:21

  heyhey Anniek!

  Keigaaf hey! Wat top dat je jezelf al zo lang inzet voor de mensen in Roemenië Echt heel leuk!
  ik wens je alvast heel veel plezier en ik wens jullie een fijne week daar. Ik hoop dat jullie veilig zijn aangekomen.
  Nou Girl en met Berlijn en Polen op de schema kan jou vakantie alleen maar nog gezelliger zijn!

  Zelf blijfven we gewoon in NL dit jaar en doe we binnenlands gewoon leuke dingen doen en vakantievieren.. Nou Girl, N-‘joy!

  Hugzzzzzzzz, Miss B.??

 • Reply
  Anna
  13 juli, 2016 at 07:27

  Wauw, wat een bijzondere reis zeg! Erg inspirerend. Bijzonder ook lijkt me om dan na een jaar weer terug te zijn. Geniet! En zo knap dat je ver vooruit geblogd hebt, fijn dat we hier gewoon kunnen blijven lezen. Yay :)!

 • Reply
  Suzanne
  13 juli, 2016 at 08:04

  Onwijs gaaf! Dat lijkt me een onwijs spannende en indrukwekkende reis. Geniet ervan.

 • Reply
  Eline
  13 juli, 2016 at 08:21

  Heel veel plezier!!

 • Reply
  Jolien
  13 juli, 2016 at 08:50

  Wauw, dat is pas een ervaring voor het leven. Het is zo mooi om te horen dat er nog steeds mensen zijn die zich inzetten voor anderen en die mensen die het wat minder goed hebben een beetje beter te laten voelen. Berlijn en Polen zou ik anders ook wel eens willen bezoeken, al denk ik dat ik daar nog wat voor zal moeten sparen!

 • Reply
  anna
  13 juli, 2016 at 10:19

  Wat super dat je dit weer gaat doen! Heel veel plezier en succes en ik kijk uit naar nieuwe artikelen :D

 • Reply
  Dineke Rozema
  13 juli, 2016 at 10:55

  Wat super tof allemaal! Heeel veel plezier :)

 • Reply
  Julie
  13 juli, 2016 at 12:19

  Top dat je je weer engageert! Geniet ervan!

 • Reply
  Iris
  13 juli, 2016 at 13:20

  Gaaf (net als je nieuwe haar trouwens)! Veel plezier!

 • Reply
  Marieke
  13 juli, 2016 at 15:59

  Lijkt me ook super tof om een keer te doen! Ik ga volgende week vrijwilligerswerk doen in de Herberg in Oosterbeek.

 • Reply
  Laura
  13 juli, 2016 at 16:22

  Mooi dat je dit doet Anniek! En super fijn zoveel reizen. Heel veel plezier. X

 • Reply
  Britt • against the grain
  13 juli, 2016 at 20:10

  Geniet ervan daar en ik weet zeker dat je die kindjes een onvergetelijke tijd zal bezorgen! En wow, dat je al zoveel vooruit hebt geschreven, knap!

 • Reply
  Emma
  13 juli, 2016 at 20:29

  Oh dat wil ik ook zo graag eens doen, heel mooi zo’n reis<3 En wauw, zo veel vooruitgewerkt, respect meid! ;) X

 • Reply
  Emilie
  14 juli, 2016 at 15:53

  Wat leuk dat je dat doet! Veel plezier alvast :) Ik denk dat ik ga genieten van een stay at home vakantie met een paar uitstapjes ofzo ;)

 • Reply
  Judith
  15 juli, 2016 at 10:07

  Wauw, wat een bijzondere en prachtige reis! Heel veel plezier en succes. <3

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.