Ik heb een tattoo!

plak tattoo

Al een paar jaar spookte het door mijn hoofd: hóe vet zou het zijn om een tattoo te nemen! Twee maanden geleden veranderde dat door mijn hoofd spoken in door mijn hoofd stormen, en ben ik samen met mijn vader naar een goede tatoeëerder gegaan. Vandaag laat ik mijn nieuwe tatoeage aan je zien, ik ben er zo blij mee!

Zo, ben je erin getrapt? Mijn enthousiasme is wel echt, maar natúúrlijk zou ik niet op mijn 16e al een tatoeage nemen. Dat is niks voor mij, haha! Sorry hoor, ik kon het echt even niet laten ;) De tattoo die je op de foto ziet is dus gewoon een nepperdje. Maar, wel een hele toffe, die ik graag aan je wil laten zien!

tattoo veer

Stiekem vind ik tatoeages bij sommige mensen best wel tof staan. Met die standaard groene draken heb ik helemaal niks, maar een simpel zwart vogeltje, veertje of een kleine, betekenisvolle tekst vind ik super gaaf. Of ik het zelf zou nemen? Wie weet, ooit, maar ik denk het niet…

Vorige week maakte ik op een PR event kennis met het merk Isabelli, die onwijs veel leuke bohemian spulletjes verkoopt. Kleding, tassen, kettingen, zonnebrillen, en dus ook tattoo’s. Plaktattoo’s. Het kan geen kwaad om dat eens te proberen toch?

review bohotats

Ik koos deze simpele veer uit om uit te proberen. Helaas is hij er niet zo mooi opgekomen. Kijk maar, die barstjes, meh. Dit komt echter helemaal door mijzelf hoor, ik was vergeten het plasticje er vanaf te halen – – Maar alsnog: ik vind hem supervet, ik voel me zo stoer hiermee! :)

Ik wil even een shoutout maken naar het merk Isabelli, want zij verkopen nog veel meer van dit soort leuke ‘Bohotats’! Op hun webshop kan je verschillende vellen met allemaal verschillende plaktatoeages kopen, supertof. Ik ben zelf niet zo van de mega opvallende tattoo’s, dus de andere, grotere tattoo’s die ik kreeg heb ik gewoon in kleine stukjes geknipt. Zo kan je een gouden armband bijvoorbeeld verknippen tot losse, subtiele ringetjes. Leuk voor alle festivals die eraan komen!

Yes, ik ben er helemaal happy mee! Volgende keer eerst even het plasticje eraf halen (je brengt ze net zo op je huid aan als de ouwe gouwe plaktattoo’s: plasticje eraf, nat washandje erop houden, dan het papiertje verwijderen) en dan wordt het helemaal mooi. Ze blijven best lang zitten, zeker wel zo’n 4 dagen, en zijn makkelijk te verwijderen met nagellakremover.

De tattoo’s kosten 9,95, en dan krijg je meteen een heel vel met verschillende tattoo’s. 

Vind jij mijn ‘tatoeage’ net zo gaaf als ik? En heb jij zelf tattoo’s?

Liefs!

 

40 reacties

 • Reply
  Do
  28 april, 2015 at 05:52

  Eerlijk gezegd kun je wel zien dat het een neppe is, haha. Ik vind een veer daarentegen wel heel erg leuk :)

 • Reply
  Celeste
  28 april, 2015 at 06:43

  Ik vind het idee ook heel erg leuk. Vind tattoo’s bij anderen vaak heel mooi, tenminste van die subtiele, geen groene draken inderdaad. Maar ik ben ook zo veranderlijk als ik weet niet wat, dus zou er waarschijnlijk binnen een maand op uit gekeken zijn. Toch beetje jammer natuurlijk, maar dit is wel de ideale oplossing!

 • Reply
  Tessa | Raspberry & Ripped Jeans
  28 april, 2015 at 06:46

  Ahh wat gaaf! Ik had laatst ook nep tattoos besteld, maar dan op eBay! Dat voelt even zo gaaf dan he hahah! Vooral die simpele zijn inderdaad heel erg mooi! Deze ziet er ook super mooi uit! Liefs

 • Reply
  Dagmar
  28 april, 2015 at 06:47

  Oeee deze is inderdaad erg mooi, wat leuk dat je het merk in de spotlights zet, helemaal terecht zie ik nu! Superleuk om het te ontdekken dankzij jouw blog!

 • Reply
  esmee | lifebyesmee
  28 april, 2015 at 07:10

  Deze is echt heel erg leuk! Ik ga gelijk even een kijkje nemen naar wat dit merk allemaal nog meer verkoopt :)

 • Reply
  Lydia
  28 april, 2015 at 07:27

  Haha ik dacht al, meen je dit nou serieus? Gelukkig niet! Ik vind dat mensen zelf natuurlijk over hun lichaam mogen beslissen en over het wel of niet nemen van een tatoeage, maar mij niet gezien hoor. Ook geen plaktattoos

 • Reply
  Mandy
  28 april, 2015 at 07:32

  Haha ik twijfelde al of ie echt was of niet! Ik vind m wel heel erg gaaf en inderdaad perfect voor festivals en dergelijke om een keer te proberen :)

 • Reply
  Sabine
  28 april, 2015 at 07:35

  Haha bij je intro foto zag ik het al ;) Zou geen beste tattoo artiest zijn geweest als hij die had laten zetten! Tja ik heb er 6, en komen er nog meer bij maar ze horen ook bij mij. Verschilt per persoon, per stijl etc. Ik vind wel dat tegenwoordig jan en alleman iets laat zetten omdat ze het leuk vinden, betekent dat je later dus wel spijt kunt krijgen. Aahh of ik ben gewoon oud..bijna 30 hallo rollator!! Ha!!

 • Reply
  Liset - Beautydagboek
  28 april, 2015 at 07:44

  Heel leuk als je naar een festival gaat! Zelf zou ik het niet zo gauw dragen, maar ik vind het zeker wat hebben. Leuk dat je ons gefopt hebt ;)

 • Reply
  BySilke
  28 april, 2015 at 07:48

  Haha, ik was er niet in getrapt hoor! Maar ik vind het wel superleuk staan. Pas bij de tweede foto zag ik inderdaad de barstjes, maar je gaat er IRL ook niet met je neus op gaan hangen hé, dus ik denk dat het ‘neppe’ wel meevalt!

 • Reply
  Eva | Creativity & Chocolate
  28 april, 2015 at 08:19

  Haha, helemaal leuk. Zag wel meteen aan de tattoo dat hij niet echt is maar toch zijn dit soort dingen er leuk voor feestjes en festivals. Ik heb sinds vorig jaar een echte waar ik ook erg blij mee ben. Die zit oo mijn ribben maar ik wil er zeker ooit nog een op mijn pols! xx

 • Reply
  Mira
  28 april, 2015 at 08:33

  Gaaf deze zeg, zou in het echt ook mooi zijn! Ik heb 3 tattoos en bijna niemand verwacht dat bij mij, je ziet ze dan ook zelden:)

 • Reply
  Laura - Dagelijkse hap
  28 april, 2015 at 08:45

  Ik heb zelf twee tattoo’s (toevallig vrijdag de tweede laten zetten). Ik vind echte tattoo’s een stuk mooier dan die plakplaatjes, maar om mee te beginnen zijn ze erg leuk :D En zo kan je ook nog afwisselen met wat je wilt dragen ;)

 • Reply
  lonneke
  28 april, 2015 at 08:56

  Wauw meid, hij is heel erg gaaf!
  Haha, ik dacht ook dat ‘ie even echt was.
  Ondanks dat is het toch leuk!
  Liefs Lonneke

 • Reply
  Simone
  28 april, 2015 at 09:03

  Haha ik dacht eerst ‘huh, dat is toch een neppe’ en toen las ik het eerste stukje en toen dacht ik dat het een genezende tattoo was haha. Mindfuck!

 • Reply
  Miss Mags
  28 april, 2015 at 09:15

  Ik heb de real deal tattoos … laten zetten toen ik nog wat jonger was. En eerlijk gezegd heb ik er van een paar wel echt spijt….

  Vind deze neppe wel leuk, maar dit is net zoals mijn tattoos meer iets wat in is om te laten zetten.

  Wanneer men er echt 1 wil, laat dan iets zetten wat ook echt iets voor je betekend ;-)

  • Reply
   Anniek
   28 april, 2015 at 17:14

   Klopt, zoiets zou ik ook niet snel in het echt laten zetten, ténzij er echt een belangrijke betekenis achter zit. Balen dat je nu later spijt van je tattoo’s hebt gekregen!

 • Reply
  Idwerd
  28 april, 2015 at 09:35

  Leuk! Ik heb ook zulke nepperds gekocht bij action en Primark, erg leuk voor de zomer om eens te proberen!

 • Reply
  Demi
  28 april, 2015 at 09:59

  Jammer dat er wat scheurtjes in zitten, maar verder is het wel een mooi model van de tattoo! Ik heb trouwens eens eventjes op de webshop gekeken, en ze hebben echt hele leuke dingen! :-) xx

 • Reply
  Nicole
  28 april, 2015 at 11:06

  Hahaha wat een leuk into stukje. Ik was er niet ingetrapt hoor! Maar ik werd wel erg benieuwd naar de rest. Ik vind ‘m er super tof uitzien. Echt leuk dat nep tattoo’s nou weer een beetje terug komen. Ik zou zelf nooit een echte nemen, dat vind ik toch maar eng. Maar zo kun je er toch eentje hebben, maar gewoon niet permanent! Heel tof. Ook handig om uit te proberen voordat je een echte gaat nemen.

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  28 april, 2015 at 11:17

  Ik vind hem wel gaaf! Ik heb wel een echte en wil er ook heel graag nog 1!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  28 april, 2015 at 11:40

  Leuk idee, ik ben zelf niet zo van de tattoo’s. Bij andere vind ik het vaak heel mooi staan, maar bij mezelf vind ik het maar niks..
  Liefs, Iris

 • Reply
  Lesley Van de Langkruis
  28 april, 2015 at 12:30

  Haha ik dacht al dat ziet er raar uit voor een echte tattoo zo hebben die van mij er nooit uitgezien ;-) Ik heb er drie en ik vind het mooi zo lang het maar niet overdreven is. Die van mij zitten op plekken waar mensen ze niet zo snel zullen zien waardoor ze me daar in ieder geval niet op kunnen beoordelen! Van die tijdelijke tattoo’s zijn zeker wel grappig ik ken de die site nog niet!

 • Reply
  Melissa
  28 april, 2015 at 12:54

  Haha gaaf! Ik zag stiekem meteen al dat ‘ie nep is, maar ik vind ‘m verder wel mooi. Ik heb zelf geen tattoos maar zou best een kleintje willen ooit. Maar ik zou er wel heel goed over nadenken! Het zit toch voor altijd op je lichaam.

 • Reply
  Sophie
  28 april, 2015 at 12:59

  Hihi ik zag aan de barstjes inderdaad dat het geen echte was ;)

 • Reply
  Caitlyn
  28 april, 2015 at 13:20

  Ik was al helemaal verbaasd: huh, nu al? Lijkt niet echt iets voor haar
  dus ik was aangenaam verrast door die plaktatoeage,
  wel heel mooi vind ik het :)

 • Reply
  Jis
  28 april, 2015 at 13:41

  Wow! Ik dacht even dat je een echte had laten zetten… Maar deze neppe is ook heel leuk! Liefs, Jis

 • Reply
  Lisa
  28 april, 2015 at 14:24

  Superleuk zeg! Hij is wel groot, of lijkt dat maar zo? Ik wil voor de zomer wel van die mooie minimalistische tattoo’s.

  • Reply
   Anniek
   28 april, 2015 at 17:12

   Ja, hij is redelijk groot, ik denk een centimetertje of 10 lang… Gewoon leuk om eens te proberen! :)

 • Reply
  Madeleine
  28 april, 2015 at 14:41

  Ah haha, ik schrok wel even in het begin hoor! Hij is super mooi! Ik zou zelf niet snel een echte tattoo nemen, het idee dat het voor áltijd blijft zitten vind ik toch een beetje angstaanjagend. Mooie foto’s heb je gemaakt, de lipstick past er erg goed bij!

  • Reply
   Anniek
   28 april, 2015 at 17:11

   Ja, dat is ook een beetje mijn angst: stel je vindt het over een paar jaar eigenlijk helemaal niets meer, dan zit je er wel aan vast! Bedankt voor je lieve complimentje :)

 • Reply
  Manon
  28 april, 2015 at 15:17

  Je ziet wel dat het een neppe is maar v ind hem wel mooi!

 • Reply
  alexa
  28 april, 2015 at 16:32

  Door het event wist ik al dat het een nepperd was maar hij staat je wel heel leuk!

 • Reply
  Iris
  28 april, 2015 at 17:31

  Zo’n soort plaatje als echte tattoo lijkt me best leuk. Geen grote, armenvullende dingen.

 • Reply
  Charlotte
  28 april, 2015 at 17:37

  Gaaf zeg, en wat een mooie foto’s! Ik wil ook echt plaktattoo’s:)

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  28 april, 2015 at 21:18

  Prachtige foto’s! Zo’n echte is inderdaad wat drastisch :p

 • Reply
  Valerie
  28 april, 2015 at 22:51

  Ik vind subtiele tattoos altijd heel erg mooi! Maar het idee dat ‘ie voor altijd blijft zitten, hmm.. Nee!

 • Reply
  Hanneke
  29 april, 2015 at 16:00

  Mooi hoor die nepperd! :)

 • Reply
  Hester
  29 april, 2015 at 16:06

  wauw, deze is echt prachtig! Ik dacht eerst dat het een echt was, hihi

 • Reply
  Riemke
  29 april, 2015 at 20:53

  Ik dacht bij de foto meteen al, waarom zou je scheurtjes in een echt tattoo laten zetten? ;) Maar heel erg gaaf dit! Ik wil heel graag een tattoo, maar ben veel te bang dat ik er later spijt van krijg. X

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.