Ik heb nieuwe schoenen!

Ik heb ze helemaal kapot gelopen, mijn vorige schoenen. Het suède versleet meer en meer, de zool begon los te laten en de veters had ik al twee keer vervangen. Toen ik merkte dat mijn schoenen begonnen af te takelen, ben ik hard op zoek gegaan naar een paar vervangers. Maar die waren onvindbaar. Tot vorige week! Ik scoorde een paar nieuwe schoenen waar ik óntzettend blij mee ben! Kijk mee!

De zoektocht

Drie jaar geleden kwam ik na een middagje in Utrecht thuis met een nieuw paar schoenen, nog niet wetend dat het mijn meest favoriete paar schoenen ooit zou worden. Het waren leren schoenen, ze leken een klein beetje op Clarks. (Check hier de blogpost (van drie jaar geleden!) over de schoenen, haha!) In de afgelopen jaren heb ik de schoenen ontzettend vaak gedragen, met veel plezier.

En nu zijn ze echt aan hun einde, zoals ik al vertelde. Al een tijdje ben ik op zoek naar een mooi nieuw paar schoenen dat lijkt op het oude paar, maar tot nu toe kwam ik nog niks tegen wat én mooi was én goed paste én van goede kwaliteit was. De echte Clarks pas ik niet bijvoorbeeld, die zijn te breed voor mijn voeten.

Nieuwe schoenen

Vorige week liep ik zomaar even een schoenenwinkel in, zonder verwachtingen. Gewoon eventjes rondneuzen. En plotseling liep ik daar tegen mijn droompaar aan! Stevige schoenen gemaakt van bruin suède, die goed pasten en heerlijk zaten. Wat een geluk!

Blij!

Inmiddels loop ik nu alweer een weekje op de schoenen. Ik ben er nog steeds ontzettend tevreden mee. Het leer is heel soepel waardoor ik de schoenen niet heel erg in hoef te lopen, ze zaten meteen al lekker. Dat in tegenstelling tot Clarks, die van wat stugger leer gemaakt zijn. Ook de kleur vind ik geweldig, een perfect herfstkleurtje.

Zijn de schoenen heel spannend en bijzonder? Nee, dat niet. Maar ze passen wel óveral bij, ik vind ze een fijn casual lookje hebben en ze lopen erg lekker.

Ik betaalde 70 euro voor de schoenen, die ik kocht bij de winkel Brossois in Utrecht. Ik zag dat de winkel ook een webshop heeft en nog meer fysieke winkels verspreid door Nederland.

Wat vind jij van mijn nieuwe schoenen? Een beetje jouw stijl of niet?

Liefs Anniek

9 reacties

 • Reply
  Mevrouw Marloes
  1 november, 2017 at 07:30

  Wat een mooie schoenen! Dit zijn echt schoenen die ik ook zou aandoen :)

 • Reply
  Eline
  1 november, 2017 at 09:12

  Ze zijn echt heel erg leuk! De echte Clarks vind ik ook zo leuk, maar passen inderdaad niet altijd. Wat een mooie vondst, die gaan we nog vaker terugzien :)

  • Reply
   Anniek
   1 november, 2017 at 21:45

   Haha, ja zeker, je gaat ze waarschijnlijk nog een hoop voorbij zien komen! ☺

 • Reply
  Anna
  1 november, 2017 at 09:53

  Prachtige schoenen! Die zouden ook tussen mijn schoenen kunnen staan. Ik heb een soort gelijk rood paar dat ik echt VAAK draag. Zo fijn! Liefs

  • Reply
   Anniek
   1 november, 2017 at 21:46

   Oeh, rood is ook tof zeg! Leuk! Liefs ❤

 • Reply
  LOUISE - LOUVETTE
  1 november, 2017 at 12:59

  Wat een leuke schoenen!!

 • Reply
  laura
  1 november, 2017 at 13:01

  hele leuke schoenen! toch een beetje anders dan de normale clarks, i like!

 • Reply
  Lies
  1 november, 2017 at 17:39

  Wat zijn deze schoenen leuk! Bij mij duurt het ook vaak wel een tijdje voordat ik nieuwe schoenen heb gevonden. Toen ik ze de laatste keer al in de tweede winkel vond was ik zo blij haha.

 • Reply
  Arjanne
  2 november, 2017 at 21:57

  Ahh ze zijn echt mega leuk! Zelf heb ik Clarks, die moest ik inderdaad echt mega erg inlopen, haha.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.