Bijzonder! Ik word Brand Ambassadeur van…

In de zes jaar dat ik blog, heb ik me als persoon enorm ontwikkeld. Ik ontdekte – met vallen en opstaan – mijn sterke en zwakke punten, waar ik energie uit haal en wat mijn kernwaarden zijn. Toen ik deze maand een mail binnenkreeg van een bedrijf welke zó goed aansluit bij mijn kernwaarden, en vroeg of ik hun brand ambassadeur wilde worden, vond ik dat onwijs bijzonder én werd ik erg enthousiast. Na meer contact, zei ik ‘ja’, en vandaag stel ik je voor aan het bedrijf waar ik sinds kort ambassadeur van ben!

En dat bedrijf is… TOMS!

Ja, TOMS dus! Misschien ken je het merk al wel. Als je de schoenen ziet die ze produceren, dan weet ik wel bijna zeker dat je die in elk geval herkent. TOMS staat namelijk bekend om hun klassieke Alpargatas: espadrilles gemaakt van jute. Zeker in de zomer zie je er veel mensen op lopen!

TOMS produceert en verkoopt schoenen, zonnebrillen en tassen, met het One for One principe als achterliggende idee. Wat dit inhoudt? Als jij een paar schoenen van TOMS koopt, geeft TOMS een paar schoenen aan een kind in nood. En als jij een zonnebril koopt, zorgt TOMS door het geven van een bril of medische behandeling, dat iemand zijn gezichtsvermogen weer terugkrijgt. Op deze manier, en daarnaast ook door het voorzien in schoon drinkwater en het bijdragen aan veilige geboortes, probeert TOMS levens te verbeteren.

En deze activiteiten van TOMS , die allemaal draaien om ‘geven’, daar sta ik volledig achter. Ik vind het mooi en bijzonder hoe TOMS, als commercieel bedrijf, zich toch zo in kan zetten voor een betere wereld, en daar op een eerlijke manier mee bezig is en over rapporteert. Deze manier van produceren, verkopen en geven past ook bij mijn eigen steeds groter wordende interesse in duurzame mode en duurzaam ondernemen.

En hé, daarnaast: de schoenen en brillen van TOMS zijn ook gewoon ontzettend mooi! Kijk je mee naar een aantal paar schoenen en brillen die ik van ze ontving?

Pine Heritage Canvas Women’s Classics

Kijk, deze schoentjes hierboven herken je misschien wel qua model! Het is een van de meest klassieke modellen van TOMS. De espadrilles zijn gemaakt van canvas en zitten erg lekker. Het zijn fijne schoenen voor in de lente en zomer.

Vind de instappers hier

Jutti muiltjes

Toen ik deze schoenen voor het eerst zag, was ik meteen enthousiast. Wát een toffe muiltjes, geweldig! Het model is heel classy en de honingachtige kleur vind ik prachtig. De muiltjes zijn gemaakt van leer, en hoewel ik even moest wennen aan de manier waarop zo’n muiltje om je voet zit, lopen ze wél lekker.

Vind de muiltjes hier

Zwarte Suède Clarita Alpargatas

Het eenvoudige model van deze zwarte suède slippers maakt dat ze voor veel gelegenheden geschikt zijn. Ze staan mooi onder een klassieke pantalon, maar zijn evengoed leuk onder een zomerjurkje. I like!

Vind de slippers hier

Zonnebrillen

Naast schoenen, produceert TOMS ook zonnebrillen. Hierboven zie je er drie van! De twee zonnebrillen bovenaan op de foto zijn gemaakt van SOLAFLEX, een bepaald soort rubber. Hierdoor zijn de zonnebrillen erg stevig en licht buigzaam, waardoor ze niet snel kapot zullen gaan. Tegelijkertijd zien ze er wel erg leuk uit! De zonnebril in mijn hand is niet gemaakt van SOLAFLEX, maar van ‘normaal’ zonnebrilmateriaal. Een lekker klassiek modelletje.

Vind de roze zonnebril hier, de zwarte ronde hier, en de bruin/zwarte hier 


Ik vind het zelf erg bijzonder dat ik op deze manier de verbinding mag zoeken met TOMS, en ik wilde jullie hier graag van op de hoogte stellen! Ik kan me alleen maar bezig houden met dit soort dingen door jullie aanwezigheid hier op mijn blog en op Instagram. Jullie zijn waardevol voor me!

Nog even voor de duidelijkheid: wat houdt het ambassadeursschap nu precies in? Als ambassadeur ga ik TOMS in de komende tijd steeds beter leren kennen en ben ik betrokken bij hun bezigheden. Af en toe stuurt TOMS me een paar van hun items op, die ik aan jullie laat zien als ik er enthousiast over ben. Ik krijg hier verder niet voor betaald.

Ik heb zin om de komende tijd het merk TOMS verder te ontdekken, en jullie daarin mee te nemen! En hé, ik ben wel benieuwd: kende jij TOMS al? Heb je misschien wel een paar schoenen of een zonnebril van ze? Laat het achter in de comments!

Liefs Anniek

12 reacties

 • Reply
  Anna
  26 juni, 2018 at 08:25

  Super leuk! Ik heb zelf net rode TOMS aan mijn schoenencollectie toegevoegd en ik vind ze geweldig! Ze lopen lekker, en zien er super leuk uit!

 • Reply
  Eline
  26 juni, 2018 at 08:25

  Wat een ontzettend mooie kans!

 • Reply
  Monica
  26 juni, 2018 at 08:58

  Wat leuk. Ik heb al meerdere Toms versleten. Die slippers zijn zo leuk!

 • Reply
  Jeanine
  26 juni, 2018 at 09:45

  Wat een ontzettend mooie kans.
  Toms is voor mij nieuw. Maar ze zien er gaaf uit!
  Ik ga mij er zeker in verdiepen.

  Groet Jeanine

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  26 juni, 2018 at 09:45

  Ah, echt super gaaf! Ik ben echt gek op TOMS schoenen :)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  26 juni, 2018 at 09:57

  Ah zoo gaaf, gefeliciteerd! TOMS is echt een tof merk!

 • Reply
  Laurine
  26 juni, 2018 at 11:18

  Ik kende TOMS nog niet , maar het ziet er erg leuk uit! Ik ben benieuwd om er in de toekomst meer over te horen! :)

 • Reply
  Iris
  26 juni, 2018 at 11:30

  Wat gaaf! Toms is inderdaad een leuk en mooi merk, met goede doelen.

 • Reply
  Gaëlle | BestKidEver.be
  26 juni, 2018 at 11:46

  Wauw! Ik ben fan van de zonnebrillen.

 • Reply
  Fleur Sophia
  26 juni, 2018 at 12:55

  Wauw, wat leuk zeg! Ik vind TOMS ook een heel tof bedrijf!

 • Reply
  Irma
  26 juni, 2018 at 13:49

  Super leuk en kei gaaf merk!

 • Reply
  Eva
  26 juni, 2018 at 14:36

  Wat leuk! Ik moet zeggen dat dit bedrijf ook wel perfect bij je past ;)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.