I’m back in town!

potloodschets straatje

Waarschijnlijk heb je er niet zoveel van gemerkt, maar terwijl er afgelopen 2 á 3 weken gewoon om de dag een nieuw artikel online kwam, was ik lekker aan het vakantie vieren bij de Middellandse zee! Even afgesloten van de grote (sociale media) wereld en genieten van ultieme rust. Maar I’m back, en ik ga jullie komende tijd verrassen met een heleboel toffe artikelen! Vandaag alvast een klein voorproefje van mijn afgelopen vakantie, waarin ik je ook meteen wat nieuwe plannen vertel. Beleef het mee!

rijden in auto

Let’s go for a ride! Zondagavond (3 weken terug) vertrokken we, op weg naar Frankrijk.

vakantieverslag 1

We besloten om (voor het eerst) niet in één keer door te rijden, maar om eerst een nachtje te slapen in een hotel. Het is ons allemaal erg goed bevallen, zo konden we de volgende dag weer fris en fruitig verder rijden!

pompoenbroodje met paprika

Lekkere broodjes voor onderweg, i love it :)

vrolijke slippers

Toen we aankwamen was het helaas niet zo droog als we gehoopt hadden, we moesten onze tent zelf opzetten in de regen! Als dat je overkomt kan je twee dingen doen: of strontchagerijnig worden, of gewoon positief blijven, en bedenken dat in de plassen stampen stiekem toch wel leuk is. Wij gingen voor de tweede optie.

rotswanden vercors

In de drie weken die we weg waren zijn we op twee verschillende plekken geweest. Als eerste strandden we in de Vercors, waar we omgeven waren door prachtige, rotsachtige bergen!

schattig huisje frankrijk

De camping was naast een klein gehuchtje, met echte ouderwetse Franse steegjes. Het ultieme vakantiegevoel, vind je niet?

leesboek

Vroeger las ik vaak wel 5 boeken per week, maar tegenwoordig heb ik steeds minder tijd om te lezen. Ik vind het echter nog steeds heel fijn en rustgevend om te doen, en tijdens mijn vakantie pakte ik het er dan ook flink van! Hier las ik ‘De Vliegeraar’ van Khaled Hosseini, wát een goed boek!

klein wild konijntje merlin

Hierboven zie je ons ‘huiskonijntje’, die we Merlin genoemd hebben :) Een klein konijntje die elke dag even langs onze tent kwam huppen!

grot met druipstenen

Ook bezochten we een prachtige grot met met druipstenen van wel 2 meter lang!

grappige foto

Franse winkels als supermarkten en bouwmarkten zijn meestal echt énorm groot! Een beetje gek doen moet kunnen ;)

strand massane

Na een weekje in de Vercors te zijn verbleven trokken we verder naar het zuiden, de warmte tegemoet :) Vanaf de camping was het 3 minuten lopen naar het strand, ideaal! Nog een pluspunt: het water van de Middellandse zee (of een binnenzee daarvan in dit geval) is heerlijk warm!

tamme krekel

In de hoge bomen boven de camping zaten ook énorm veel krekels, die een soms oorverdovend geluid maakten. Dit is nog maar een kleintje, maar er zaten ook krekels tussen die groter waren dan vijf centimeter! Gelukkig bleven ze lekker in de bomen zitten, en kwamen ze niet naar beneden.

inkopen franse supermarkt

Een van de leukste dingen aan op vakantie gaan vind ik het boodschappen doen in de grote hypermarché’s, gezellig met z’n allen!

sorbet cornetto\

Een goede gewoonte tijdens de vakantie: na het boodschappen doen een pak met lekkere ijsjes opsmikkelen :)

straten marseille

Onze camping zat dicht bij Marseille, en dus konden we het niet laten een bezoekje aan de stad te brengen. Dit straatje ziet er best mooi uit, maar voor de rest viel de stad helaas een beetje tegen.

zoutvlakte salin de geraud

Het gebied waar we waren staat bekend om zijn zoutvlaktes. Hierboven zie je een deel van een héle grote zoutvlakte. Er wordt een heel dun laagje zeewater op het land gepompt, waarna het wachten is totdat de zon al het water verdampt heeft en alleen het zout overblijft. Best tof om te zien!

couscoussalade gezond

Hmm, een heerlijk verfrissend maaltje met couscoussalade, rauwkost en droge worst!

Natuurlijk heb ik nog véél meer foto’s gemaakt (meer dan 1100 om eerlijk te zijn) en heb ik nog veel meer dingen gedaan, maar ik ga jullie niet vervelen met ontelbaar veel vakantiefoto’s, dit is het weer voor vandaag. Ik heb ontzettend genoten van de vakantie, en ik ben echt tot rust gekomen van mijn normale, dagelijkse leven!

Zoals ik net al zei heb ik dus nog veel meer foto’s gemaakt, en aangezien ik nu tijdelijk om de dag een artikel plaats in plaats van elke dag, lijkt het me leuk om op de dagen dat er geen ‘groot artikel’ online komt, een extra, wat kleiner artikel te plaatsen. In dit artikel laat ik één foto met een verhaal, een grappige foto, mooie foto of een anders soort foto zien die ik jullie niet wil onthouden. Ik heb al een hele lading mooie plaatjes op mijn camera staan, en ik kan niet wachten om ze met jullie te delen!

Dus, weer even op een rijtje:

Maandag: Artikel (vanaf 18 augustus waarschijnlijk weer de gebruikelijke Join My Life!)
Dinsdag: Pretty Picture (hiermee bedoel ik het fotoartikel wat ik hierboven heb uitgelegd)
Woensdag: Artikel
Donderdag: Pretty Picture
Vrijdag: Video
Zaterdag: Pretty Picture
Zondag: Artikel

Ik heb er al weer helemaal zin in, en ik zit boordevol inspiratie! Je kan onder andere een gave vakantieshoplog verwachten, hele mooie (al zeg ik het zelf) OOTD foto’s, DIY’s… Stay tuned!

Wat doe jij deze vakantie? Blijf je thuis, ga je weg, of ben je al weg geweest? Let me know, en bedankt voor jullie support!

Liefs Anniek

 

 

Zo, dat was even een korte (kort als je bedenkt dat ik meer dan 1000 foto’s heb gemaakt) sneakpeak van hoe onze vakantie eruit heeft gezien.

 

 

 

8 reacties

 • Reply
  Eline
  10 augustus, 2014 at 08:24

  Super leuke foto’s. Ik ben benieuwd naar de rest ^^

 • Reply
  Laura - Lulufashion.nl♡
  10 augustus, 2014 at 09:38

  Welcome homeee! Leuke foto’s! X

  • Reply
   Anniek
   10 augustus, 2014 at 11:24

   Thank youu!

 • Reply
  Anna
  10 augustus, 2014 at 15:49

  Welkom terug Anniek :) Super leuke en mooie foto’s! Die rotsen zijn ook echt super mooi, wauw! X

 • Reply
  Jessie
  10 augustus, 2014 at 18:32

  Wauw wat maak jij prachtige foto’s, je hebt een leuke vakantie gehad zo te zien en te lezen!

 • Reply
  sistersandsisters
  10 augustus, 2014 at 21:12

  Wat een leuke foto´s zeg!

 • Reply
  Petra
  10 augustus, 2014 at 21:34

  leuke foto’s ik ben blij dat je ookweer veilig thuis bent,…

 • Reply
  Marcella
  13 augustus, 2014 at 21:05

  Moooooie foto’s van je vakantie in Frankrijk. Prachtig gebied! De zoutvlakte lijkt me onwijs tof!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.