De inrichting van mijn studentenkamer! - GlowofbeautyGlowofbeauty

11 februari 2017

Ja hoor, daar is ‘ie dan eindelijk: hét artikel waarin ik jullie de inrichting van mijn studentenkamer laat zien! Jullie hebben er al heel vaak om gevraagd, maar zelf wilde ik nog even wachten totdat ik het idee zou hebben dat mijn kamer echt af was. En dat moment is nu daar! Kijk mee!

Mijn studentenkamer

Zoals je inmiddels misschien al wel weet, woon ik samen met twee vriendinnen in een appartementje in Utrecht. Alle drie hebben we een eigen kamer, en samen delen we de keuken, badkamer en wc. Het is echt ontzettend fijn om het appartement zo te delen met lieve huisgenootjes!

In dit artikel zal ik alleen mijn eigen kamer laten zien. De rest van het appartement komt misschien nog wel een keertje, maar voor nu houden we het even bij mijn eigen plekje.

Mijn werkplek

Mijn kamer is 9m², en nee: dat is inderdaad niet zo groot. Toch wist ik al meteen dat ik graag de ruimte wilde maken voor een fijne, niet al te kleine werkplek. Ik zit voor mijn studie, blog en freelanceklussen veel achter de computer, en ik vond het belangrijk dat ik van mijn ‘computerhoekje’ een fijne plek zou maken.

Uiteindelijk ben ik heel erg blij met het plekje wat ik gecreëerd heb! Ik heb het redelijk rustig gehouden qua kleuren, maar door alle plantjes, het kaartje, de stenen en het koperen lampje is het wel een gezellig geheel geworden. Het rode boxje wat je hierboven ziet, heb ik ook net nieuw, en deze is ook erg fijn!

bureau IKEA / stoel KRINGLOOP / hoge witte kast IKEA / plantjes TUINCENTRUM / boxje FRESHNREBEL ROCKBOX / stenen SOUVENIR / lamp IKEA / kaartje ZELFGEMAAKT / kaartenhouden DIY / klok MODEMUSTHAVES / spiegel KRINGLOOP / apothekersflesje KRINGLOOP

Mijn bed

Het bed heb ik overgenomen van mijn zus, en hij is zó ontzettend handig! Onder het bed zitten namelijk ingebouwde lades, waar ik een hele hoop spulletjes in kwijt kan. En oh, al die kussens op mijn bed… Heerlijk!

De twee (boeken)planken heb ik samen met mijn vader gemaakt. De dragers onder de planken waren eigenlijk wit, maar het leek me wel tof om ze met spuitverf koper te maken. Zo zijn ze net even wat bijzonderder!

dekbed IKEA / kussens IKEA / lampje IKEA

Zithoekje

Dan de zithoek! Hier heb ik het oude rotanstoeltje staan die mijn moeder als kind al had. Met een schapenvachtje erin vind ik hem er heel tof uitzien. De grote plant heb ik laatst bij het tuincentrum gekocht, en ik ben er HEEL blij mee. De kleur van de bladeren is zo mooi! En met de lampjes erin maakt het mijn kamer heel gezellig.

rotanstoel MAMA / plant IKEA / zwarte krukje IKEA / plant en pot TUINCENTRUM / illustratie ZELFGEMAAKT / radio OPA EN OMA / lampjes IKEA / gordijnen LAPJESMARKT UTRECHT

De vensterbank

Ik heb een groot raam en dus ook een grote vensterbank. En die heb ik natuurlijk gevuld met… Plantjes! Daarnaast heb ik er ook nog een oude radio staan, die ik van mijn opa en oma gekregen heb. Met een beetje moeite krijg ik hem nog aan, en kan ik radiosignalen vanuit o.a. Frankrijk en Engeland opvangen!


En dat was ‘m dan: een korte rondleiding door mijn studentenkamer! Ik ben zelf ontzettend blij met hoe het is geworden. Wit, licht, ruim en gezellig. Mocht je je het trouwens afvragen: op de gang heb ik nog een hele grote kledingkast staan. Dat scheelt gelukkig een hoop ruimte in mijn kamer.

Wat vind jij van mijn studentenkamer? Komt jouw stijl een beetje overeen met mijn stijl?

Liefs Anniek

 

 

 

46 comments on “De inrichting van mijn studentenkamer!”

  11 februari, 2017

  Ziet er heel gezellig en knus uit


  11 februari, 2017

  Wat ziet je studentenkamer er ontzettend leuk en gezellig uit! Heel tof ook met al die plantjes. :)


  11 februari, 2017

  Wauw het ziet er heel gezellig en sfeervol uit. Leuk!


  11 februari, 2017

  Hier was ik al zo benieuwd naar! Het ziet er super gezellig uit met al die plantjes, Echt heel erg leuk.


  11 februari, 2017

  Ziet er heel leuk uit! Vooral die stoel ben ik echt verliefd op!
  Leuk dat je die van je moeder hebt overgenomen!

  Liefs Nathalie


  11 februari, 2017

  Oeeh! Love it! Ik vind je stijl erg mooi!


  11 februari, 2017

  Wat onwijs tof!! En dat op 9 vierkante meter. En ja, die lades onder je bed zijn heel handig. Hoe meer opbergruimte hoe beter


  11 februari, 2017

  Wat ontzettend leuk ingericht!


  11 februari, 2017

  Mooi geworden zeg! Onze stijlen komen zeker overeen. Veel van de meubeltjes kun je ook terugvinden in mijn huis! :)


  11 februari, 2017

  Oh wow, die radio is ZO cool! Als ik er ooit zo eentje tegenkom is hij van mij!


  11 februari, 2017

  Wat ziet het er leuk uit zo! En ik vind het superknap, hoe je 9m2 zo in kan richten dat het nog steeds heel ruimtelijk is, terwijl het er wel supergezellig uit ziet :D


  11 februari, 2017

  Het ziet er super gezellig uit! Ik kan me goed voorstellen dat je daar helemaal op je plek zit :)


  11 februari, 2017

  Het ziet er echt zo leuk uit! X


  11 februari, 2017

  Erg leuk en mooi ingericht! Ik zou er alleen nog meer planten neerzetten maar of dat nou zo’n slim idee is in zo’n kleine ruimte, denk het niet haha

  Liefs!


  11 februari, 2017

  Wauw, 9 m2 knap gedaan hoor. Het ziet er prachtig uit, mooi rustig.
  Fijne werkplek lijkt me dat.

  Groetjes, Jeanine.


  11 februari, 2017

  Wat heb je er een mooi plekje van weten te maken! Echt prachtig Anniek!


  11 februari, 2017

  Je kamer is erg mooi geworden! Ik had niet gedacht dat een studentenkamer alsnog zo open en rustig kon zijn. Ook omdat ik er niet zoveel ervaring mee heb maar dat komt nog wel!


  11 februari, 2017

  Wat gezellig en fris! Leuk om zo je eigen plekje te hebben.


  11 februari, 2017

  Wat een knus kamertje! Geniet van deze fijne tijd en je mooie kamer. Liefs Marieke


  11 februari, 2017

  Wauw wat een mooie kamer. Heel fris en opgeruimd (: Heel veel plezier en geniet ervan!


  11 februari, 2017

  Prachtig! I love it


  11 februari, 2017

  Heel mooi. Ik geloof dat menig student daar jaloers op is.


  11 februari, 2017

  Ziet er super mooi en gezellig uit!! xx


  11 februari, 2017

  Dit is echt precies hoe ik het in gedachten had dat je het ging aanpakken, maar nog nog nog veel mooier, hihi. Zo’n gezellige ruimte! En het lijkt véél groter dan 9m2!! Vind ik dan toch, want mijn kamer is misschien maar een mini 8m2 en hij is véééél kleiner dan het lijkt op je foto’s. Je hebt het gewoon erg slim aangepakt met alles denk ik. ((:


  11 februari, 2017

  Super gaaf gedaan!!!


  11 februari, 2017

  Het ziet er echt heel leuk en gezellig uit!


  11 februari, 2017

  Woooow, Anniek, je hebt er echt een pareltje van gemaakt! Liefs :)


  11 februari, 2017

  Wat een heerlijk plekje heb je gecreëerd! Heel leuk!


  11 februari, 2017

  Ahh wat is het leuk geworden! Heel gaaf ingericht! Je bureaustoel is zo leuk! Net als de oude radio in de vensterbank!


  11 februari, 2017

  Zo mag mijn toekomstige kamer er ook wel uitzien! Lekker licht, rustig en met veel plantjes.


  11 februari, 2017

  Oh dit ziet er zo gezellig en knus uit! Precies mijn stijl! Ik ga een aantal dingetjes opslaan voor in mijn eigen kamer! Heeel leuk!! Liefs


  11 februari, 2017

  Wat een pareltje! Het ziet er echt heel gezellig ui! Heerlijk hoe je het heel fris houd door de lichte kleuren en de vele plantjes!


  11 februari, 2017

  Wat een leuke kamer heb je! Erg leuk en handig ingericht!


  Linda
  11 februari, 2017

  Ziet er heel leuk uit!


  11 februari, 2017

  Wauw, wat is het mooi geworden! Met een eenpersoonsbed en een kledingkast op de gang is 9m2 echt goed te doen!


  11 februari, 2017

  Wauw! Wat een ontzettend toffe kamer. Dit lijkt in de verste verte niet op een studentenkamer, maar eerder op een gestileerde kamer uit een VTWonen tijdschrift. Heel erg mooi gedaan. Het ziet er echt heel erg mooi uit.


  11 februari, 2017

  Wauw, wat heb je je studentenkamer mooi ingericht! Dit is eigenlijk mijn stijl ook wel. X


  12 februari, 2017

  Wauw, supermooi geworden! Je hebt de ruimte echt goed benut én ook nog eens heel sfeervol en gezellig. Wiehoo!


  12 februari, 2017

  Je hebt niet eens door dat het 9 vierkante meter is, het lijkt veel groter! Is dat in het echt ook zo? Vind je inrichting onwijs mooi. Wat dat betreft zou ik er zo in kunnen trekken, haha. Slim ook dat je een werkplek hebt gemaakt; dat werkt zó veel fijner.


  12 februari, 2017

  Wat een leuke kamer, heel schattig allemaal! Vooral het stoeltje bij je buraeu vind ik erg leuk, en ook de plankjes zijn leuk met de koperen steuntjes! Echt een leuk idee :)


  12 februari, 2017

  Wat heb je je kamer tof ingericht! Zo zie je maar dat een klein kamertje geen eens zo beperkend hoeft te zijn! Die plantjes maken het heel gezellig en wat een te gekke rotan stoel :)


  12 februari, 2017

  Wauw, wat een leuke kamer heb je, lekker rustig en gezellig en met toffe details! :)


  13 februari, 2017

  Wat heb je het leuk ingericht!


  14 februari, 2017

  Wauw ik vind jouw stijl echt zo super gaaf! Je hebt je kamer echt enorm leuk ingericht.


  20 juli, 2017

  Hoi Anniek,
  Leuke foto’s! Je hebt het duidelijk gezellig gemaakt op je kamer. Mijn studentenkamer destijds zag er wel anders uit :-P
  Groet,
  Han


  4 september, 2017

  Wat heb je een heerlijke studentenkamer om te leren en te rusten :)
  Ziet er echt super tof uit!