JML #142 / Jarig, volgersmijlpaal & macramé hanger

Afgelopen maandag was ik jarig (tijd voor een feestje!), ik behaalde een mooie mijlpaal en ik volgde een workshop macramé. En ja, ik ben deze week ook weer guilty aan het plaatsen van veel te veel mooie herfstplaatjes. Kan ik geen genoeg van krijgen. Kijk je mee?

Laat ik deze Join My Life beginnen met ontzettend leuk nieuws: ik heb de 5000 volgers op Instagram behaald! Een echte mijlpaal! Ik ben ontzettend dankbaar dat er zo ontzettend veel toffe mensen zijn die ik mag inspireren met de foto’s en verhaaltjes die ik deel. Dat jullie mijn account het waard vinden! Zoals je ziet word ik hier heel blij van :)

Benieuwd naar de avonturen die ik deel op Instagram? Je kan me hier volgen. Geniet ervan!

Ik had vorige week een afspraak in Amsterdam. Terwijl ik door de straten liep, viel het me op hoe prachtig de herfst zijn gangetje gaat!

Ik had het de afgelopen twee weken behoorlijk druk. Studie, het bestuur van mijn dispuut, bloggen en andere klusjes… Ik flanste in de avond dan ook vaak een lekker, maar snel gerecht in elkaar. Hier zie je een rode pasta met pijnboompitjes en lekker veel groente.

Ik deelde deze week in een artikel overigens ook een aantal andere maaltijden die ik in de afgelopen tijd gegeten heb!

Precies een week geleden was ik jarig, ik ben 19 geworden! Ik zat die dag van 9:00 tot 17:15 op de universiteit. En hoewel ik niet het grootste verjaardagsfeestbeest ooit ben, viel dat toch een beetje tegen. Een lange dag!

In de pauze die dag, die zo’n 4 uur duurde, haalde ik lekkere koffietjes en taartjes en heb ik heerlijk met een lieve studievriendin bijgekletst. Ik voelde me uiteindelijk toch nog heel erg jarig!

Toen ik thuis kwam, hing mijn hele kamer vol met slingers en deze leuke tekening was op mijn deur geplakt. Zo lief, dat had mijn huisgenootje Maria gedaan! Die avond hebben we samen gegeten, en later kwamen mijn ouders en zus nog even langs. Heel gezellig!

Vrijdag vierde ik, samen met een dispuutsgenootje die ook jarig was geweest, een feestje. We haalden een hoop lekkers in huis, bakten een appeltaart en we hebben een hele leuke avond gehad.

Toch wel een beetje trots op het mooie Utrecht.

Yep, ik heb ook weer aardig wat gestudeerd afgelopen tijd. Over een week beginnen mijn tentamens, dus er moest wel wat gebeuren.

Met een lekker chocolaatje erbij… :D

Afgelopen zaterdag had ik een medewerkersmeeting met mijn collega’s van Huis van Belle, waar ik voor blog. We volgden onder andere een workshop waarbij we deze macramé hanger maakten, zo leuk! Hij is nog niet helemaal af hoor, ik moet de onderkant nog een beetje bijknippen en laten rafelen. Maar ik vind ‘m nu al tof!

Gisterenochtend.

Gisteren besloot ik spontaan om naar Limburg af te reizen, waar mijn ouders een weekje vakantie houden. Ik pakte mijn spulletjes bij elkaar en stapte de trein in.

Eenmaal in Limburg aangekomen was het rond 5 uur en even daarna zagen we de zon ondergaan. Wauw.


Ik ben vandaag nog een dagje in Limburg. Ik ga met mijn ouders naar een mooi natuurgebied, de Hoge Venen. Aan het eind van de dag ga ik weer naar Utrecht, want deze week moet ik hard aan de slag gaan voor mijn tentamens.

Hoe gaat het met jou? Zit je in een drukke periode of niet?

Liefs Anniek

12 reacties

 • Reply
  laura
  16 oktober, 2017 at 08:16

  heerlijk dat laatste plaatje in limburg! en gefeliciteerd nog met je verjaardag en je volgersmijplaal (en die op bloglovin’)!

  • Reply
   Anniek
   18 oktober, 2017 at 09:11

   Ah dankjewel Laura, lief van je! ❤

 • Reply
  Femke
  16 oktober, 2017 at 08:48

  Negentiennnn! Zo leuk he! Oktober is niet meer zo druk gelukkig maar zodra november begint, moet ik echt stevige schoenen aantrekken. Ik moet werken bij de Marskramer, ga naar een open dag van het ArtEZ, ga waarschijnlijk met een vriendinnetje een stad bezoeken voor haar verjaardag, ga afspreken met twee schrijfvriendinnen in Rotterdam, wil nog een pottenbak-workshop van Anne-Fleur volgen, ben zelf jarig de 24e en heb door de maand heen nog eens vier andere verjaardagen van neefjes en nichtjes :’) En ik wil blijven bloggen, vloggen en schrijven want ik doe mee aan NaNoWriMo haha. Succes deze week!

  • Reply
   Anniek
   18 oktober, 2017 at 09:11

   Wauw, Femke! Wat staat er veel op je planning zeg, bezig bijtje! Nu nog even ontspannen, zodat je er zo meteen volop tegenaan kan. De dingen die je gepland hebt, klinken wel ontzettend leuk! Die pottenbak-workshop ook, zo origineel! Heel erg veel plezier gewenst de komende weken ❤

 • Reply
  anna
  16 oktober, 2017 at 09:40

  Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Zo mooi die zonsondergang, wauw. En die pasta zag er echt heerlijk uit! Succes met je tentamens.

  • Reply
   Anniek
   18 oktober, 2017 at 09:06

   Dankjewel Anna! Zo fijn altijd, al je lieve comments. Geniet ik van! En dat al jaren ;) Jij een hele fijne week gewenst! ❤

 • Reply
  Marlies
  17 oktober, 2017 at 07:02

  Wat een fijne foto’s weer! Ook leuk dat je zo spontaan nog eventjes naar Limburg vertrekt! Zo tussen alle drukte door kan ik me voorstellen dat het dan erg fijn is er eventjes tussenuit te kunnen. Ik zit zelf ook wel in een drukke periode op het moment, maar daarna kunnen we wel eens een datum afspreken! Zin in!

  • Reply
   Anniek
   18 oktober, 2017 at 09:05

   Jaa zeker, als alle drukte bij ons allebei weer even voorbij is, gaan we een datum prikken! Leuk leuk ? En ja, het was echt heel ontspannend om er inderdaad éven tussenuit te gaan!

 • Reply
  Eline
  17 oktober, 2017 at 17:00

  De omgeving is nu zo ontzettend mooi. Ik vind het heerlijk om lekker door de natuur te wandelen en te geniten van al die prachtige bladeren en kleuren om me heen. Zo iets kleins maar toch prachtig.

  • Reply
   Anniek
   18 oktober, 2017 at 09:04

   Ah ja, wat fijn Eline! Je helemaal onderdompelen in een prachtige omgeving en de fijne herfstgeuren opsnuiven. Ik geniet daar ook zo van! Gaaf! ❤

 • Reply
  Suzanne
  20 oktober, 2017 at 16:53

  Heel erg leuk om te zien!

 • Reply
  Arjanne
  23 oktober, 2017 at 16:31

  Ahhh wat is de macrame hanger leuk geworden zeg! Nog gefeliciteerd met je 5000 volgers, mega leuk! Die verdien je helemaal!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.