Van vroeger tot nu / MIJN JEUGDFOTO’S

anniek strand

In onze boekenkast staan wel een stuk of 20 fotoboeken. Van vakanties, feesten en trouwerijen, maar ook van elk lid van ons gezin staan er wel een paar. Al sinds ik klein ben vind ik het heerlijk om ze door te bladeren. Dat gevoel van nostalgie, de herinneringen die opborrelen, ik houd ervan! Het leek me leuk om jullie ook eens mee te laten genieten, en heb voor jullie foto’s van mijzelf ingescand. Kijk mee naar mijn ‘ontwikkeling’, van 0 tot 16 jaar oud!

baby anniek

Op 9 oktober 1998 begon het allemaal: ik werd geboren. Ik was kerngezond, en had een prima gewicht en lengte. Hier zie je mij, een paar dagen oud, in mijn wiegje liggen, met mijn knuffeltjes erbij! Dat knuffeltje met groene stipjes is later mijn favoriet geworden, en ik heb er wel 3 versleten. Ik heb ze nog steeds, ze liggen ergens in een doos vol met oude herinneringen!

anniek en marieke

Deze foto vind ik zó leuk! Ik kijk met kleine oogjes de camera in, en zoals je ziet was mijn zus ook echt een schatje. En nog steeds hoor ;)

fruithapje anniek

Net zoals bij veel andere kinderen was ook mijn eerste fruithapje niet erg populair.

anniek schommel

Haha, kent hem niet: het staartje recht omhoog! Vroeger was dat helemaal in de mode, je was echt hip als je dat had. En ja, ik deed dus ook mee met de trend :)

anniek paashaas

Haha, NU weet ik waar die liefde voor chocolade vandaan komt, hij begon al in mijn jeugd met de paashazen die ik altijd van mijn oma kreeg! Ik zit hem hier helemaal geconcentreerd stukje bij beetje op te eten.

anniek tuin

Hey, you over there – wink wink – 

paardrijden anniek

Een heel aantal jaren stond standaard bovenaan mijn verlanglijstje ‘een paard’. Ik wilde ook dolgraag op paardrijden, en had er een heleboel boekjes over. Kortom: ik was gek op paarden. Helaas bood de enige manege die dicht bij ons in de buurt lag alleen lessen aan die heel erg duur waren, dus dat ging hem niet worden. Maar een beetje verkleden kon geen kwaad!

anniek make-up

Mijn liefde voor make-up is al vroeg begonnen, zoals je kan zien. Het was nog wel even oefenen hier hoor, want waar horen die kleurtjes nou, op je wang of op je oog?? Lastig…

haarnetje anniek

Oh, dit is ook zoiets: het haarnetje. Wie herkent hem nog? Ik weet nog dat ik het heerlijk vond als mijn moeder allemaal kleine vlechtjes maakte in mijn haar, maar aangezien dat zo lang duurde, (vaak wel 2 uur!) gingen we vaker voor het haarnetje.

avondvierdaagse anniek

De avond vierdaagse, ook altijd zo’n feest. Vooral de laatste dag, als iedereen je vanaf de kant toe stond te juichen en snoepjes gaf :)

anniek hoe raar zit jouw haar

Ik won de ‘Hoe raar zit jouw haar?’-wedstrijd op school vanwege de tennisbal bovenop mijn hoofd! Erg praktisch was het niet, maar ach, je moet er wat voor over hebben.

gala anniek

Tijd om naar de middelbare school te gaan! Hier ben ik helemaal ready voor het 2e-klassersgala.

verjaardag anniek

Op deze foto werd ik net 13 jaar, en zat ik geloof ik ook nog in de tweede klas van de middelbare school. Zie me gelukkig zijn met mijn nieuwe make-upbox, haha! Op deze leeftijd is mijn interesse voor beauty ook zo ongeveer gestart, nog klein en pril. En o ja, die Blond kom die je op de achtergrond ziet gebruik ik nog steeds elke ochtend voor mijn ontbijt!

anniek pop

Ja, daar kan ik dus echt niet met een serieus gezicht bij blijven kijken, van die gekke standbeeldmensen!

outfit schotland

Dit is een foto uit mijn allereerste fotoshoot met mijn vader! We waren op vakantie in Schotland, nu alweer bijna 2 jaar geleden, en daar kwam mijn vader met het voorstel wat foto’s te maken. Heel leuk was het, maar ook wel een tikje gek en ongemakkelijk. Ik moest toch wel even uit mijn comfortzone stappen.

Toch maar goed dat we er toen mee begonnen zijn, want al die shoots zijn op iets heel moois uitgelopen: het punt waar ik nu sta met mijn blog!

anniek esther blog

Degenen die Glowofbeauty al héél lang lang volgen weten dit misschien nog wel: ik blogde samen met Esther! Oh, die goede, oude tijd… Nu zijn we nog steeds dikke vriendinnen, maar we nemen geen filmpjes meer samen op, zoals we hier doen :)

pasfoto anniek

Pasfoto van 2,5 jaar geleden!

anniek pasfoto

En die van 1,5 jaar geleden..

outfit leather pants

En nu ben ik alweer een halfjaar 16, en zie ik er zo uit :)

Wauw, dat waren een heleboel foto’s. Echt grappig om te zien hoe ik ben veranderd de afgelopen jaren. Ik hoop dat je ervan genoten hebt! (en er om hebt kunnen lachen ;) )

Wat doe jij op je favoriete jeugdfoto?

Liefs Anniek

 

20 reacties

 • Reply
  Anna
  5 april, 2015 at 06:25

  Wat leuk om dit te delen. Je gezicht is eigenlijk maar weinig veranderd door de jaren heen! Ik ben ook altijd dol op het doorbladeren van de fotoboeken van vroeger.

 • Reply
  Lydia
  5 april, 2015 at 07:03

  Super leuk al die foto’s. Je kunt op de foto dat jij op de schommel zit al echt goed zien dat jij het bent. Grappig hoe je scheiding ieder jaar een klein beetje rechter word

 • Reply
  lonneke
  5 april, 2015 at 07:15

  Ah wat mega leuk! Ik kijk altijd zo graag in oude fotoboeken.
  Wat een schatje (nog steeds) ben je toch! <3
  Je gezicht is inderdaad niet zoveel veranderd ondanks dat je natuurlijk ouder bent geworden.
  liefs Lonneke

 • Reply
  Sophie
  5 april, 2015 at 07:52

  Wat leuk zeg! Wat sta jij trouwens mooi op je schoolfoto’s!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  5 april, 2015 at 08:06

  Je ziet echt terug dat jij het bent op de foto’s waar je nog klein was! Heel schattig.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Esther
  5 april, 2015 at 10:05

  Aaaaah ik hou van baby- en kinderfoto’s kijken, zowel van mezelf als van anderen. Super leuk artikel Anniek! En oh, wat was je schattig. Vanaf de foto op de schommel zie ik al een beetje herkenning! En die aller eerste foto in het zand, aaaaaahw <3

 • Reply
  Britt -Radianto-
  5 april, 2015 at 10:12

  Oooh, wat schattig allemaal! (: Het haarnetje heb ik nooit gekend en die tennisbal in je haar, haha. hoe verzin je het! Ik snap wel dat je gewonnen was met de wedstrijd. (:

 • Reply
  Caitlyn
  5 april, 2015 at 10:22

  Wat een leuk idee :)
  Je gezicht is trouwens amper veranderd, ik had je
  meteen herkend en dan die tekstjes erbij,
  zo grappig
  xx

 • Reply
  Steffi
  5 april, 2015 at 10:49

  Wat super leuk om te zien! Volgens mij kan ik die outfitfoto nog herinneren, dan volg ik je al bijna 2 jaar! Echt leuk om te zien hoe jij bent veranderd en ook hoe je outfitfoto’s zijn veranderd, al was die eerste ook al heel erg gaaf!

 • Reply
  Anna
  5 april, 2015 at 11:19

  Wat een lieve foto’s, ah! Die kleding ook van die tijd he, fantastisch hahaha. X

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  5 april, 2015 at 12:46

  Heel leuk, zo’n evolutie, wat was je een schattige baby!

 • Reply
  BySilke
  5 april, 2015 at 13:59

  Superleuke foto’s, wat een prachtige meid ben je altijd al geweest! En eigenlijk ben je niet zo heel erg veel veranderd, wow :)

 • Reply
  Marie - You Beleza
  5 april, 2015 at 15:10

  Heel leuk om eens te zien! Je bent geen haar veranderd, hebt nog steeds hetzelfde gezicht :-)

 • Reply
  Iris
  5 april, 2015 at 16:53

  Zulke foto’s zijn zo leuk! Zeker de eerste paar, dan ben zijn kinderen er nog niet van bewust dat ze mooi moeten poseren.

  • Reply
   Anniek
   5 april, 2015 at 19:27

   Ja, inderdaad, foto’s van hele jonge kinderen zijn nog zo lekker ‘losjes’!

 • Reply
  Sylvia
  5 april, 2015 at 19:59

  Wat een leuke posts! Ik vind foto-albums ook erg fijn om nog eens door te bladeren, zeker met een grote mok thee erbij op een regenachtige dag :)

 • Reply
  Chahrazad
  5 april, 2015 at 21:11

  Awh, wat een super leuke artikel!! Je zag er zo cute uit.

 • Reply
  Maria
  6 april, 2015 at 08:31

  Aah wat een lieve foto’s! Leuk idee zeg! Ik ben ook helemaal dol op fotoboeken doorbladeren, dan ontdek ik ineens dat m’n karaktertrekken er al heel vroeg in zitten ;)

  • Reply
   Anniek
   6 april, 2015 at 09:06

   Ja, klopt, zo grappig om dat te zien! Als baby herken ik mezelf ook nog niet, maar daarna begin je toch wel wat trekjes op te merken inderdaad :)

 • Reply
  Nicole
  6 april, 2015 at 15:11

  Nawh wat schattig! Je was echt een schattig babytje.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.