JML #132 / Energieeee! - GlowofbeautyGlowofbeauty

6 maart 2017

De dagen worden langer, de zon begint steeds vaker te schijnen en ik merk dat ik steeds meer mijn plekje aan het vinden ben in het studentenleven. En daar krijg ik energie van! Ik heb de afgelopen tijd weer een hoop ondernomen, en ik neem je vandaag gezellig mee!

Het is nu zondagmiddag, en terwijl ik dit artikel schrijf zit ik in het zonnetje. De afgelopen tijd heeft de zon ook veel geschenen, en je begint echt te merken dat de lente eraan komt. Zo fijn, ik word er echt blij van!

Nu ik alweer meer dan een half jaar aan het studeren ben en twee maanden op kamers woon, merk ik dat ik steeds meer mijn plekje aan het vinden ben. In mijn studie, in Utrecht en ook in mijn studentenvereniging. En dat is echt relaxed. Het geeft me veel rust en tegelijkertijd ook energie om met lekker veel dingen aan de slag te gaan! Dikke energie flow hier dus!

Als ik vanaf mijn kamer in Utrecht naar het station fiets, kom ik altijd langs dit huis met deze toffe muurschildering. Zeker als de zon dan ook echt schijnt, word ik hier zo happy van!

Ik kreeg van Simon Lévelt een heleboel lekkere theetjes opgestuurd. Ik kan wel even door met deze voorraad, wauw!

Ongeveer 1,5 week geleden ging ik samen met mijn kring (een deel van mijn studentenvereniging) naar een lezing van L’abri. En het was zo tof! Het ging onder andere over angst in deze maatschappij, en hoe die angst te overwinnen is. Het had een beetje een filosofische/wetenschappelijke/christelijke insteek, en het was mega interessant.

Daarna nog even naar een cafeetje in de stad om na te praten.

Vorig weekend was ik bij mijn opa en oma. Op zaterdag maakten we een tour langs hun geboorteplaats en langs allemaal hele toffe vintagewinkels!

Ook gingen we langs een museum waar je op die dag je oude radio kon laten maken. Ik heb een oude radio die kapot is, maar helaas waren er zóveel mensen op het museum afgekomen met hun radio, dat ze mijn radio niet meer konden maken.

Samen met mijn oma heb ik dat weekend leuke kaartjes gemaakt! Lekker een middagje oefenen met handletteren.

Afgelopen maandag kocht ik verse tulpen voor mezelf bij een schattig bloemenkraampje!

Omdat ik en mijn huisgenootjes alle drie best een druk leven hebben, lukt het helaas niet zo vaak om samen te eten. Maar vorige week maandag hebben we wel samen gekookt en gegeten, heel gezellig!

Ik schoot foto’s met de lieve Christine! Mooi mens!

Afgelopen week was er een carnavalsborrel van mijn vereniging. De middag van tevoren ging ik even Amsterdam in om last minute wat kostuums te halen, waardoor we uiteindelijk met onze hele groep in dierenpakken de Sociëteit binnenliepen. Het werd een hele leuke avond!

De dag erna weer vroeg uit de veren om een presentatie te geven op de universiteit, voor mijn studie…

Met mijn studie – Communicatiewetenschappen – gaat het gelukkig goed. Ik ben heel blij met mijn keuze, ik haal goede cijfers en het is ook echt interessant! Daarnaast is het ook best goed te combineren met alle andere dingen die ik doe, dus dat is fijn :)


Dit waren, enorm samengevat, mijn afgelopen twee weken! Ik hoop dat je het gezellig vond om weer even mee te kijken!

Word jij ook zo blij en energiek van de lente?

Liefs Anniek

 

 

15 comments on “JML #132 / Energieeee!”

  6 maart, 2017

  Wauw dat handletteren is echt prachtig. Door die tulpen krijg ik echt mega veel zin in de lente!


  6 maart, 2017

  Leuk om te zien weer!


  6 maart, 2017

  Wat fijn dat je studie je bevalt! Die kaartjes zijn echt super leuk gemaakt, dat doe ik je niet na, haha. Wel leuk om me eens te verdiepen in handlettering.

  Anniek
  8 maart, 2017

  Ja, moet je doen Eline! Het valt echt best wel mee hoe moeilijk dat handletteren is, en er zijn ook een heleboel boekjes die je enorm kunnen helpen :) Is echt leuk!


  6 maart, 2017

  Wat fijn dat je je zo op je plek voelt in Utrecht en Amsterdam! Ik kan me voorstellen dat dat wel ingewikkeld is in het begin. Zo leuk trouwens, die tour! En wat een mooie kaartjes hebben jullie gemaakt. Malou x

  Anniek
  8 maart, 2017

  Ja, die tour was echt leuk! En lief dat je zo meeleeft Malou :) Dankjewel! X


  6 maart, 2017

  Wat goed dat je je plekje aan het vinden bent in je nieuwe leven. Dat kost altijd even wat tijd volgens mij, maar je klinkt hartstikke gelukkig :)


  6 maart, 2017

  Wat een leuk weekje! Die kaartjes die je met je oma hebt gemaakt zijn echt tof. En wat fijn dat je studie goed bevalt en ook goed te combineren is!


  6 maart, 2017

  Wat een leuke foto’s!


  Tessa
  6 maart, 2017

  Fijn om te horen dat het zo goed met je gaat en dat je je draai gevonden hebt. Heb je al enig idee wat je wil doen na je studie?

  Anniek
  8 maart, 2017

  Ah dankjewel voor je reactie Tessa! En nee, ik weet eigenlijk nog niet zo goed welke kant ik na mijn studie op wil… Ik dacht eerst altijd de pr-/social media kant, maar op dit moment weet ik het niet zo goed. Er zijn zoveel mogelijkheden :)


  6 maart, 2017

  Het mag nog wel wat warmer en, ook niet onbelangrijk, droger, maar ik krijg ook zeker energie van het voorjaar.


  6 maart, 2017

  Wat een leuke foto’s weer, fijn om te lezen dat het goed gaat. Ik krijg ook helemaal zin om te gaan studeren!


  6 maart, 2017

  Ah fijn dat je studie zo goed gaat en dat je geniet van het studentenleven :) Toffe foto’s en dat handlettering, zo tof! Hoe heb je dat geleerd?

  Anniek
  8 maart, 2017

  Ah, dankjewel voor je lieve reactie Marleen, leuk! En dat handletteren was eigenlijk gewoon een uitprobeerseltje die ik maakte aan de hand van een handletteringboekje!