JML #135 / Ukulele, persevents & strand - GlowofbeautyGlowofbeauty

24 april 2017

Hoi! Afgelopen week kocht ik in een opwelling een ukulele en ik ben nu aan het leren om hem te kunnen bespelen. Ook ging ik naar een aantal persevents, aaide cavia’s, maakte foto’s bij de bollenvelden en zat bij een strandtent. Ik laat je er alles van zien!

Mijn afgelopen twee weken

Twee weken geleden ging ik samen met mijn moeder naar Zeist. In Zeist staat een mooi, oud slot waar regelmatig kleine tentoonstellingen zijn. Dit keer was er een tentoonstelling van een vrouw die botanisch tekent en schildert. En hé, als het over planten en bloemetjes gaat… Dan wil ik er heen :)

De tentoonstelling was niet zo groot, maar wel erg mooi!

Samen met een studiegenootje ging ik langs bij een nieuw tentje in Amsterdam: Fresh Food Lovers. Voor ±10 euro krijg je er een tafel voor heerlijk vers en gezond eten! Aanrader!

Locatie: Eerste van der Helststraat 47, Amsterdam

Toen het laatst zulk lekker weer was, ging ik op zondagmiddag langs bij een goede vriendin, waarvan ik de familie ook goed ken. Haar broertjes hebben onwijs lieve cavia’s en konijnen. Op een gegeven moment zaten we met 4 huisdiertjes buiten te knuffelen :)

‘s Avonds een kampvuurtje aan, marshmellows, wijntje en goede gesprekken. Zo ontzettend fijn, zo’n klein voorproefje van de zomer!

Het merk Bioré is nieuw in Nederland, en komt met allerlei producten met houtskool erin! Perfect voor het weghalen van vuil, vet en mee-eters. Ik probeerde deze neusstrips uit, die ik er best grappig uit vond zien, haha!

Toen ik met pasen thuis was, had mijn moeder een heerlijk gerecht gemaakt: shakshuka. Groente, ei en heel veel kruiden!

Al een tijdje stond het op mijn lente to-do-lijstje om de welbekende bloembollenvelden een keertje in het echt te gaan bekijken. Vorige week maandag, op tweede paasdag, kwam het er van. Samen met mijn ouders en oma ging ik er naartoe. En wat was het mooi!

En daarna door naar het strand. Even lekker uitwaaien!

Ik ontving van Sudio, een nieuw Zweeds merk, een prachtig doosje met daarin…

…deze mooie oortjes! Zoals je ziet hoef je ze niet in je telefoon te pluggen, maar werken ze op bluetooth. Ik heb ze al een tijdje uitgetest, en het geluid is fijn!

Ook deze oortjes hebben? Gebruik de code GLOWOFBEAUTY voor 15% korting!

Afgelopen donderdag was ik Amsterdam voor een aantal persevents. Eén persevent werd in dit schattige cafeetje gehouden, zo leuk!

De zomer komt steeds dichterbij, en daarmee begint mijn zoektocht naar een nieuwe bikini ook steeds belangrijker te worden. Mijn bikini’s uit vorige jaren zitten niet meer goed en dus is het tijd voor een nieuwe! Ik kwam deze halter bikini tegen op de webshop van Esprit, en ik vind hem best wel tof met dat ‘gaas’!

Als laatste nog één leuke mededeling: ik ben ukulele aan het leren spelen! Afgelopen week las ik er een artikel over in de krant de Trouw, en direct daarna heb ik een ukulele besteld. Ik oefen tot nu toe elke dag en het gaat al best redelijk! Zo leuk! Via Instagram Stories laat ik je soms wat horen :)

Speel jij een muziekinstrument?

Liefs Anniek

 

Dit artikel is gesponsord door Esprit

7 comments on “JML #135 / Ukulele, persevents & strand”

  24 april, 2017

  Hele leuke foto’s! Ik ga vanaf deze week mijn gitaar weer voor de dag pakken en weer eens oefenen.


  24 april, 2017

  Echt zo cool dat je ukulele probeert te spelen! Ik zag je al voorbijkomen op Instagram Stories & wooow, zo goed al om nog maar net bezig te zijn! Je foto’s zijn deze week weer super leuk, het is altijd een plezier om hier doorheen te scrollen. Liefs!


  24 april, 2017

  Oehh die shakshuka ziet er zo lekker uit! Het lekkerste recept heb ik daar nog steeds niet van gevonden.


  24 april, 2017

  Ik ben wel benieuwd naar je ukelele avonturen!


  24 april, 2017

  Werken die strips goed? Ik vind al die producten met houtskool wel interessant, maar ik heb het hier nog nergens in winkels zien liggen.


  24 april, 2017

  Lijkt me wel gaaf om gitaar te kunnen spelen!


  26 april, 2017

  Ik hoorde je al een stukje spelen op Instagram stories en dat klonk al super goed!