JML #136 / Er is zoveel gebeurd!

Nu ik dit overzicht van de afgelopen twee weken aan het maken ben, besef ik me maar weer al te goed dat mijn leven lekker is opgeschud sinds ik ben gaan studeren. Ik doe zoveel nieuwe dingen en er gebeurt zoveel! Wat ik dan gedaan heb in de afgelopen tijd? Festivalletjes, vergaderingen, plantenwinkels ontdekken, naar een live uitzending…  Kijk mee!

Twee weken geleden ging ik voor mijn studie naar een live uitzending van het programma Pauw. Hoewel ik de uitzending zelf inhoudelijk niet heel boeiend vond, was het wel leuk om een kijkje achter de schermen te krijgen!

De uitzending was pas rond middernacht afgelopen. Ik bleef die nacht slapen bij een studiegenootje in Leiden. Toen we ‘s ochtends wakker werden scheen de zon al naar binnen in haar prachtige kamer!

Na een lekker havermoutontbijtje besloten we er een lekker chill dagje van te gaan maken. We gingen de stad in!

Daar lunchten we bij het tentje Anne & Max en we ontdekten een héle leuke winkel met allerlei smalle gangetjes vol met de mooiste planten.

27 april was het Koningsdag. De nacht ervoor ging ik samen met wat leuke mensen van mijn studentenvereniging uit. Ik had vlaggetjes op mijn wangen en deze bad ass tattoo op mijn rug :)

De volgende ochtend had ik een vergadering met de galacommissie van mijn vereniging. We begonnen de vergadering lichtelijk brakjes met een tompoucenontbijt. Heerlijk, haha!

Vorig weekend kwam er een groep vriendinnen van mijn oude middelbare school naar Utrecht toe en ze bleven slapen! We hebben samen lekker gekookt, gegeten en eindeloos bijgepraat. Heel gezellig!

Tussen alle leuke, bijzondere activiteiten door heb ik ook een hoop gestudeerd. Zie hier mijn standaard studeerslons-look: geen make-up, comfy trui en een brilletje (ja ik heb een bril!).

Dit is een foto die ik maakte tijdens een wandelingetje door een park. Er is zoveel mooi fluitekruid de laatste tijd!

Eén van mijn huisgenootjes heeft bijna dezelfde maat als ik. Heel handig, we lenen regelmatig kleding van elkaar! Zoals het blauwe rokje die je hier op de foto ziet.

Oehhh, deze Mexicaanse schotel was zó lekker! Ik maakte en at hem samen met de eerstejaars studenten van mijn dispuut.

Afgelopen vrijdag was het 5 mei. Oftewel: bevrijdingsdag! Samen met een dispuutsgenootje ging ik naar het bevrijdingsfestival in Utrecht. Helaas waren er niet heel erg veel leuke artiesten (vond ik), maar de sfeer was top! Ben jij ook nog naar een festival geweest?

Ik vind de dodenherdenking op 4 mei overigens ook altijd weer indrukwekkend. Hoewel het voor ons normaal lijkt, mogen we zo enorm dankbaar zijn voor de vrijheid die we hebben! Wauw!


Bedankt voor het lezen! Hoe waren jouw afgelopen twee weken? Wat heb jij meegemaakt?

Liefs Anniek

 

 

14 reacties

 • Reply
  Irina
  8 mei, 2017 at 07:42

  Het ziet eruit als een heleboel leuke dingen! Ow en die mexicaanse schotel ziet er heeeerlijk uit.

 • Reply
  Malou | Blonde Blossom
  8 mei, 2017 at 08:01

  Wat een lekkere weken heb je weer gehad! Zo leuk al die feestjes en het eten ziet er natuurlijk supergoed uit. Gaaf ook dat gangetje met al die plantjes in Leiden! Als je vriendinnetje overigens een kamer weet in Leiden, hoor ik dat heel graag <3. Malou x

  • Reply
   Anniek
   11 mei, 2017 at 06:31

   Ja, dat plantenwinkeltje is echt leuk! En ik zal mijn oren en ogen openhouden ;)

 • Reply
  Liset
  8 mei, 2017 at 08:32

  Wat een toffe bril heb je! Ik ga gauw je artikel even lezen daarover. En wat leuk dat je zoveel gezellige dingen doet met vriendinnen!

 • Reply
  Neeltje | Thoughts in Style
  8 mei, 2017 at 10:14

  Je bril is zo leuk! Ik ben ook voor mijn studie wel eens naar een uitzending van Pauw geweest en het is zo interessant om te zien hoe het achter de schermen gaat :)

 • Reply
  Silke
  8 mei, 2017 at 12:15

  Wat een toffe dagen heb je gehad! Zo handig dat je elkaars kleren kan lenen, dat blauwe rokje staat je goed! Speciale stof ook, maar wel cool :D Liefs!

  • Reply
   Anniek
   11 mei, 2017 at 06:30

   Ja klopt, het rokje is van een soort ribstof gemaakt! Heel fijn dat we af en toe eens uit kunnen wisselen :) Bedankt voor je lieve reactie!

 • Reply
  Arjanne
  8 mei, 2017 at 15:31

  Zo leuk, zo’n kijkje in je afgelopen 2 weken! jaa het fluitekruid is zo mooi de afgelopen tijd! En mmm…. die mexicaanse schotel ziet er zo goed uit!

 • Reply
  Mejuicychoose
  8 mei, 2017 at 21:52

  Wauw mooie foto’s ❤️

 • Reply
  Suzanne
  9 mei, 2017 at 15:45

  Leuk om te zien! Staat je goed die bril!

  • Reply
   Anniek
   11 mei, 2017 at 06:28

   Ah dankjewel Suzanne! <3

 • Reply
  Laura
  10 mei, 2017 at 11:01

  jummy, dat eten! en je bril is zo leuk en staat leuk :)

  • Reply
   Anniek
   11 mei, 2017 at 06:27

   Ah lief, dankjewel Laura! :)

 • Reply
  Eline
  11 mei, 2017 at 06:35

  Wat heb je een hoop leuke dingen meegemaakt. Die bril staat je echt ontzettend goed!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.