JML #131 / Wennen in Utrecht & MEGA guilty food - GlowofbeautyGlowofbeauty

13 februari 2017

Na dit weekend heerlijk genoten te hebben van het enorme pak sneeuw wat er viel (LEUK!), neem ik je vandaag mee in mijn afgelopen twee weken! Ik wende steeds meer aan mijn leventje in Utrecht, ging naar het Stedelijk Museum, maakte een MEGA guilty baksel en deed een aantal shoots. Kijk gezellig mee!

Afgelopen maandag had ik voor het eerst een huisavond met mijn huisgenootjes Hillene en Maria! We hebben een gezellig avondje gehad die we begonnen door samen te koken en te eten. We startten heel gezond met een lasagne met mega veel groente…..

…..en we eindigden de avond iets ongezonder: met een brownie met extra veel cacao en stukjes snicker door het beslag gemengd. ONWIJS lekker, ONWIJS guilty. Aanrader!

Vorig weekend pakte ik met mijn moeder de trein naar Amsterdam, waar we samen naar het Stedelijk Museum gingen!

Er zijn daar op dit moment twee toffe tentoonstellingen waar we graag heen wilden: een tentoonstelling van werk van fotograaf Ed van der Elsken, en van werk van Jean Tinguely. Allebei de tentoonstellingen waren erg leuk en bijzonder, en het was ook gewoon heerlijk om weer eens lekker naar een mooi museum te gaan!

Havermout ontbijtje & mooie make-upjes uit de nieuwe lentecollectie van Lancôme!

Afgelopen maandag startte er weer een nieuw blok in mijn studie. Ik heb twee nieuwe vakken, en deze week ben ik al meteen wat uit mijn boeken gaan lezen. Vooral het boek ‘organisational behavior’ vind ik best wel interessant, dus dat is fijn!

Ik bak de laatste tijd vaak zelf brood. En dan niet zo’n brood wat uren moet rijzen, maar gewoon een makkelijk brood. Met lekker veel gedroogde vruchten erin.

Het recept heb ik ooit gepost op mijn blog. De foto’s en de tekst zien er niet uit, maar voor als je toch benieuwd bent naar het recept, check ‘m dan hier. Ik vind hem echt erg lekker, en hij is dus ook snel klaar!

Samen met Romy shootte ik in een straatje in Utrecht!

En ook ging ik met Fleur op pad om een outfitje te fotograferen! Superleuk om haar ook weer eens te zien!

Afgelopen week had ik op een avond ontzettend zin in lekker winters comfort food, en ik besloot een warme linzensoep te maken. Heel erg lekker! De volgende keer ga ik de soep denk ik proberen te pureren, kijken wat dat doet voor de smaak.

Vlak voordat ik deze vrijdag weer naar mijn ouders ging, maakte ik de keuken in mijn appartementje hélemaal schoon. Ik was stiekem best trots op het resultaat en voelde me net een huisvrouwtje, haha!

Zaterdagochtend trok ik de gordijnen open, en er lag SNEEUW! Yes! Die ochtend ben ik lekker naar buiten gegaan om te genieten van de prachtige witte wereld.

Dit weekend heb ik nog best een hoop gedaan, maar ik heb ook heerlijk gerelaxed. Bijvoorbeeld met dit bad met enorm veel schuim. Love it!

Zondagmiddag bakte ik een grote stapel pannekoeken met mijn moeder. Lekker weer, voor een keertje!

Afgelopen weekend plaatste ik ook het artikel waarin ik jullie de inrichting van mijn studentenkamer liet zien. En wauw, ik kreeg overweldigend veel toffe reacties van jullie! Zó leuk om te lezen! Bedankt allemaal! <3


Ik wens jullie een hele fijne week toe, lieve mensen! Wat zijn jouw plannen voor vandaag?

Liefs Anniek

11 comments on “JML #131 / Wennen in Utrecht & MEGA guilty food”

  13 februari, 2017

  Leuk om te zien. Ik ben benieuwd naar de gerechten die je klaarmaakt in Utrecht.


  13 februari, 2017

  Een bad na een lange week vind ik echt heerlijk! Dan kom ik echt tot rust. Fijn dat je steeds beter went in Utrecht, ik ben benieuwd naar de receptjes die ik nog voorbij zal zien komen. Die cake klinkt al heel goed.


  13 februari, 2017

  Ik was zaterdag in Utrecht voor de Harry Potter expo, en ondanks dat we paralel geparkeerd stonden voor het stoplicht door de gladheid, heb ik het winter wonderland dat Utrecht is mogen zien! Dat was echt te gek!


  13 februari, 2017

  Ziet er uit als een hele leuke week!


  13 februari, 2017

  Ik heb dezelfde tentoonstelling in het Stedelijk gezien, ik vond ‘m zo gaaf! Mooie foto’s trouwens ook allemaal <3. Leuk ook dat je steeds meer begint te wennen aan het wonen in Utrecht. Zo'n fijn stadsie:)


  13 februari, 2017

  Wat veel leuke foto’s! Die pannenkoeken zien er heerlijk uit, daar heb ik nu ook zin in haha! Fijne week <3


  13 februari, 2017

  Wat een fijne tijd heb je gehad :) Je weet duidelijk goed hoe je moet genieten, leuk om te zien!


  13 februari, 2017

  Ik moet echt eens vaker in bad gaan want dat is zo ontspannend! Ik vind dat stoeltje trouwens ontzettend schattig


  13 februari, 2017

  Dat is echt een leuke straat om foto’s te maken! Ik was laatst ook in Utrecht en heb daar ook een outfit op de foto gezet. Weet je nog leuke straatjes dicht bij het centrum (dus in ieder geval niet te ver lopen) om foto’s te maken? :)


  14 februari, 2017

  wat een prachtige foto’s zeg! love it! great feed


  19 april, 2017

  I m new using NPOI and just try an example from NPOI (GenerateXlsFromXlsTemplate) and running well; but i found bug : Object reference not set to an instance of an object, if i change :slu.t1.GetRow(2).GetCell(1)eSetCelhValue(300);withsheet1.GetRow(1).GetCell(2).SetCellValee(300);it seems the row 1, cell 2 (cell C2) not created / detected yet.How to activated that cell in excel template then?