JML #118 / INTRO DAGEN & TE VEEL ETEN - GlowofbeautyGlowofbeauty

5 september 2016

JOIN MY LIFE 118

Introductiedagen, véél taart, feestjes, een stukje van mij in een tijdschrift, moestuinen… Deze week was een heel fijn, maar ook vol weekje! Kijk je gezellig mee?

koffie ah to go

Maandagochtend, nog half brak van mijn ontgroening die net afgelopen was, stapte ik in de trein. Bij de AH to go haalde ik een lekkere bak koffie om me voor te bereiden op mijn eerste introductiedag in Amsterdam bij de Vrije Universiteit!

vu introductie week groepje

Omdat ik de week ervoor bij de ontgroening van mijn studentenvereniging was, kon ik er niet op alle intro dagen bij zijn. Gelukkig bleek ik een heel leuk groepje te hebben! En oh: sorry dat ik mijn hand voor je ogen houdt Larissa :)

vu

Hier zie je een deel van het hoofdgebouw van de VU. Ik voelde me echt weer even een soort brugklasser die non-stop de weg kwijtraakt, haha!

amsterdam

Na wat mini-colleges gingen we maandagmiddag met ons groepje de stad in!

energie yoghurt bagels & beans

We lunchten bij Bagels & Beans, waar ik een grote kom yoghurt bestelde.

station amsterdam zuid avond

‘s Avonds was er nog een feestje,en uiteindelijk ging ik maandagavond laat weer naar huis toe.

tosti

Dinsdag moesten we alweer vroeg op de VU zijn, waar we begonnen met een ‘Brakke Bingo’. Yup, het is precies wat het lijkt: met allemaal vermoeide mensen bingo spelen en tosti’s eten. Best wel hilarisch.

collegezaal koekje

Dinsdagmiddag hadden we vooral veel intropraatjes in collegezalen, die soms wel een tikkeltje saai waren. Gelukkig hadden we elkaar om het leuk te maken, en dit koekje droeg ook wel bij aan mijn humeur :)

Dinsdagavond ging ik vanuit Amsterdam naar Utrecht, waar ik een avond van mijn studentenvereniging had. Gezellig!

gezond ontbijt

Woensdagochtend maakte ik dit lekkere ontbijtje!

healthy snack

Het was die dag heerlijk weer, en dus heb ik lekker veel buiten gezeten.

anniek en dianne

Ook sprak ik nog even af met Dianne. Lekker in het gras liggen en bijkletsen :)

kibbeling

Donderdagochtend heb ik lekker wat vooruit gewerkt aan mijn blog. Daarna ging ik met mijn moeder naar de markt, waar we samen een bakje kibbeling deelden.

anniek moestuin

‘s Avonds ging ik – weer met mijn moeder – naar de moestuin.

verse frambozen

Waar ik héél veel frambozen plukte!

instagram tips

Deze week kreeg ik ook de allernieuwste Belle binnen! Belle is een tijdschrift voor christelijke tienermeiden, en ik schrijf er aan mee. Dit keer staat er een artikel van mij in over het maken van Instagramfoto’s.

salade

Vrijdag lunchte ik met dit van-alles-en-nog-wat-slaatje!

appeltaartdeeg

‘s Avonds bakte ik een appeltaart. Zoals je kunt zien kon ik maar moeilijk van het deeg afblijven, haha!

appeltaart

Het resultaat!

ontbijt op bed

Zondag was mijn moeder jarig! We begonnen de dag met een ontbijtje op bed, en naarmate de dag vorderde kwamen er steeds meer mensen langs. Heel gezellig! Ik heb niet zoveel foto’s van deze dag gemaakt, omdat ik daar niet de hele tijd mee bezig wilde zijn :)


Wat heb jij afgelopen week allemaal gedaan?

Liefs Anniek

13 comments on “JML #118 / INTRO DAGEN & TE VEEL ETEN”

  5 september, 2016

  Al dat eten, lekker zeg haha! En fijn dat je het leuk hebt gehad bij je intro en ontgroening :) Ik had afgelopen week mijn intro en begin vandaag met de studie zelf, spannend :)

  Anniek
  6 september, 2016

  Oeh, spannend zeg! Heel veel plezier en succes met je studie!


  5 september, 2016

  Erg leuk om te zien!


  5 september, 2016

  Jee, wat leuk dat je met studeren bent begonnen! En je hebt het gelijk goed aangepakt met een vereniging en introductiedag. Tof! Dat zal heel gezellig zijn geweest :). En wat bak jij een lekkere appeltaartjes, tenminste het ziet er heeeel goed uit!

  Anniek
  6 september, 2016

  Haha, ze waren heel lekker ja :) Bedankt voor je lieve reactie!


  5 september, 2016

  Dit klinkt echt als een leuke weekje :). En wat maak jij toch lekker eten. Die appeltaart, dat ontbijtje, die lunch….. mmmmmm


  5 september, 2016

  Wat een heerlijke week! Nog heel even dat zomerse gevoel vasthouden, haha. Heel veel succes met je studie! :D

  Anniek
  6 september, 2016

  Ja inderdaad, nog zo lang mogelijk lekker door blijven gaan met picknicken en andere zomerse dingetjes :) En dankjewel!


  5 september, 2016

  Ah wat een leuke weekje zeg!
  Al dat eten, zo lekker man haha!
  Succes met school allemaal <3
  Liefs Lonneke


  5 september, 2016

  Dat is een bekende uni ;) Deze week is ook mijn eerste week.

  Anniek
  6 september, 2016

  Ah leuk, heel veel succes en plezier!


  5 september, 2016

  Wat leuk dat je in de Belle staat zeg! Wauw :)


  5 september, 2016

  Leuke week heb je gehad! Ik ben benieuwd hoe het studentenleven je gaat bevallen, mij bevalt het in ieder geval heeel goed! :D
  Liefs