Join My Life #11

Join my life 11

Ik heb deze week súperlekkere dingen gegeten, heb veel toetsen gemaakt, en de toetsweek ook weer heel gezellig afgesloten. Maar dat is natuurlijk nog niet alles, kijk je mee naar mijn week in foto’s?

Maandag

maandag 8

Ik begon de week met een lekker stevig ontbijt: havermout met kaneel, rozijntjes en bruine suiker. Like always :)

maandag

Van maandag tot en met vrijdag had ik toetsweek, noooo! Maandag begon ik met Latijn, Nederlands en Economie, nou niet meteen de makkelijkste toetsen… Gelukkig gingen ze goed!

maandag 7

Nutellaaaaaa!

maandag 3

Ik had al een hele poos deze mascara in mijn schooltas zitten voor noodgevallen, maar maandagmiddag kwam ik erachter dat hij uit elkaar gevallen was. Maar dat maakte niet zoveel uit, kijk maar eens naar hoe de mascara eruit ziet! – over datum –

maandag 2

Ah, wat is het toch fijn dat mijn zus bij de groenteboer werkt, en na het werk allerlei lekkere salades meeneemt :)

maandag 4

maandag 5

‘s Avonds kookte mijn vader zomaar een driegangen-diner, met een zelfgemaakt tomatensoepje, een lekker wokgerecht en als afsluiter gewoon ons dagelijkse yoghurt/vla/jam/muesli toetje. Lekker!

maandag 6

Ik vind het nooit zo lekker om brood mee te nemen naar school, en ik maak dan ook regelmatig wat anders, zoals deze havermout/ei/banaan pannekoekjes, die lekker zoet worden door gepureerde rozijn. Misschien dat ik binnenkort wel een recept plaats, ze zijn zó lekker!

Dinsdag

dinsdag 4

Dinsdag las ik in de krant dat pater Frans in Homs was neergeschoten. Ik had hem een keer op het journaal gezien, waar hij vertelde over wat hij deed en waarom, en ik heb echt respect voor deze man!

dinsdag 1

Blegh, na dagen mooi weer werd het dinsdag opeens heel regenachtig.

dinsdag 3

Maar dat maakte ik weer goed met dit leuke, vrolijke kleurtje van de Hema. Lekker fel!

dinsdag 2

Net als deze mooie bos bloemen, het lentegevoel spat hier echt vanaf!

wiskunde dinsdag

Dinsdag had ik een toets van wiskunde en een van biologie, allebei best wel pittige vakken. Vooral van wiskunde snapte ik eerst helemaal niks, hopen op een voldoende :)

mueslirepen maandag

Whoo, food overload in deze Join My Life! Ik bakte mueslirepen om de rest van de week als tussendoortje mee te nemen naar school Benieuwd naar het recept voor deze o zo lekkere en healthy repen? Check het hier!

Woensdag

woensdag 2

Woensdag was het zulk lekker weer, ‘s ochtends scheen de zon al lekker!

woensdag

Ik plaatste een heel spannend artikel, ik zit er namelijk aan te denken om na jaren hetzelfde, ‘gewone’ haar te hebben gehad er een stuk vanaf te laten knippen…

woensdag 1

Nog gauw in de trein even leren! En o, wat heb ik een hekel aan deze Duitse werkwoorden, zo vervelend om te leren!

woensdag 5

Toen ik op school in het leerlokaal zat en een beetje op internet zat, schrok ik me rot: de site lag eruit! Ik helemaal in paniek, en ik stuurde meteen een mailtje naar mijn hostingbedrijf. Die vertelden me dat er een storing was, en ze wisten nog niet hoe lang het ging duren…

trein woensdag

Na alle toetsen weer lekker terug naar huis. Ik reis altijd met de intercity met die blauwe stoelen, en ik moet vaak moeite doen om er niet helemaal in weg te zakken en even een kort dutje te doen!

woensdag 3

Lekkere old school avondeten: aardappeltjes met boontjes en een cordon bleu. Ik ben niet zo’n fan van gekookte aardappels, maar boontjes en een cordon bleu (burger met ham en kaas erin) vind ik heerlijk!

woensdag 4

Ik maakte deze foto toen ik ‘s avonds ging oppassen, en ik werd er meteen even aan herinnerd dat ik nu toch écht mijn lens schoon moet gaan maken :)

Donderdag

donderdag

Donderdag was ik vrij, zo fijn! Ik kon alvast wat leren voor de toetsen van vrijdag, en voor de rest had ik een lekker rustige dag. Omdat ik toch geen haast had, nam ik lekker wat extra tijd om een mooie look te maken, waarvan binnenkort een tutorial van online komt!

donderdag 1

Aah, opluchting, na bijna 24 uur offline geweest te zijn, was de site om 8 uur ‘s ochtends weer online!

donderdag 3

Naar de markt!

donderdag 2

Waar ik deze héérlijke paaskoek met spijs bij Het Stoepje kocht, en mijn moeder kocht haar wekelijkse appelflap. Ze hebben echt lekkere koeken bij Het Stoepje!

donderdag 5

Ik ging even het centrum in, en bij de Boots kwam ik deze superleuke Body Cream tegen. Gave swirl!

donderdag 4

Ik ging ook meteen even langs bij de Hema, om te kijken of ze nog leuke nieuwe producten binnen hadden gekregen. Ik zag dat ze hele vrolijke lentekleurtjes voor op je nagels hebben!

donderdag 7

Op vrijdag komt er regelmatig een ‘Five Favourites At Friday’ artikel online, maar dit keer maakte ik er een filmpje van. Ik heb nu ook eindelijk een goede plek gevonden om te filmen, waardoor het resultaat een stuk mooier is. Kijk het filmpje hier nog eens terug!

donderdag 6

Tussen de middag heb ik voor het eerst in mijn leven een gepocheerd eitje geprobeerd te maken, naar aanleiding van dit filmpje van OhMyFoodness. Voor de eerste keer vond ik hem best goed gelukt, de volgende keer kook ik hem alleen ietsje korter.

hardlopen donderdag

Ondanks dat ik nog geen goede hardloopschoenen heb, heb ik wel een hele grote behoefte om af en toe eens hard te lopen, ik vind het zo fijn! Daarom nu nog maar even zonder hardloopschoenen, maar wel mét mijn leuke bloggershirt!

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag had ik nog maar 2 toetsen te gaan, en na school zouden we met een heel stel vriendinnen de afsluiting van de toetsweek gaan vieren. Ik bakte een chocoladecake, want een feestje zonder lekker eten is natuurlijk ondenkbaar! ;)

vrijdag 1

Ijsjes met discodip blijven lekker, hoe oud je ook bent :) Na een enorme klapband doordat we met z’n driëen op 1 fiets zaten, gingen we eerst maar eens een lekker ijsje eten bij de Hema. Daarna liepen we naar het huis van een vriendin om daar Frozen te gaan kijken.

vrijdag 2

Uiteindelijk waren we met z’n negenen, en het was supergezellig!

vrijdag 3

En weer met de trein terug naar huis, waar ik precies op tijd was voor het avondeten. Daarna heb nog even de folders gelopen, en ik heb nog wat geblogd. Het was echt een leuke dag!

Zaterdag

zaterdag bloggen

Zaterdag, weekend, heerlijk! Normaal heb ik altijd vakantie na mijn toetsweek, maar ondanks dat ik dat deze keer niet had, voelde het wel een beetje zo. Geen huiswerk, niks leren, alleen nog even een paar uurtjes werken. En natuurlijk lekker bloggen.

zaterdag albert heijn werken

Werken! Deze keer was er een foutje in de bestelling gemaakt en hadden we véél te veel kaas. Daarom vandaag proberen al die kaas kwijt te raken. :)

zaterdag lunch havermout

Mijn moeder en ik hadden afgesproken om na mijn werk naar de moestuin te gaan. Mijn moeder was al gegaan toen ik thuiskwam, dus snel even wat eten en dan d’r achteraan!

zaterdag preiplantjes

De tuin wordt steeds voller, er kan steeds meer geplant worden, zo leuk! Het is vooral leuk om eraan te denken dat we in de zomer lekker vakantie hebben, zo even naar de tuin kunnen gaan en ons avondeten kunnen oogsten :)

zaterdag moestuin prei planten

Ik plantte een paar preiplantjes. Ze zijn nu nog superklein, maar in de zomer zijn ze als het goed is lekker dik.

zaterdag wafel sate paprika

Maiswafel + kip saté + (eigenlijk het liefst een oranje) paprika is een goede combi!

zaterdag quiche geitenkaas broccoli

‘s Avonds aten we een heerlijke quiche die mijn moeder gemaakt had, maar niet zo’n standaard quiche met bladerdeeg. Hij was ongelooflijk lekker, en ik denk dat ik er binnenkort een recept van ga plaatsen!

Zondag

zondag beschuitje aardbeien

Zondagochtend een beschuitje met échte Hollandse aardbeien.

zondag p2 eye shadow pen

Deze oogschaduwpen van P2 is zo handig! Binnen 1 minuut heb je er een simpele ooglook mee gemaakt, top!

zondag cake ammaretto boerenmeisjes

We hadden nog een cakemix van de Landwinkel staan voor een soort amandelcake, en we deden er zelf nog boerenmeisjes (abrikozen gedrenkt in drank) doorheen. Dit was zo lekker, dit ga ik echt namaken, zonder een pakje!

Ik heb gisteren trouwens ook nog getennist met mijn zus. Wij zijn totáál geen professionals, maar vroeger deden we het weleens, en gisteren besloten we het weer eens te doen. Het was hilarisch, ik heb echt gelachen!

Komende week wordt een lekker rommelweekje voor mij. Het is projectweek op school, en dat betekent weinig les, 2 dagen op excursie, en daarbij is het vrijdag ook nog goede vrijdag, waardoor we vrij zijn. Lekker! Daarna is het Pasen, dan nog een weekje school en dan alweer vakantie. Komende weken worden dus een beetje gek!

Heb jij nog leuke plannen voor komende week?

Liefs Anniek

 

9 reacties

 • Reply
  jennifer
  14 april, 2014 at 07:49

  Leuke foto’s ziet er leuk uit!

 • Reply
  Felicia Rodrigues dos Santos
  14 april, 2014 at 08:02

  Die havermout op het begin ziet er erg lekker uit! En leuke kleur nagellak, heel lekker fris en zomers :)

 • Reply
  Lizanne
  14 april, 2014 at 09:54

  Mooie kleur nagellak! En waar heb je die oogschaduw pallet vandaan? Echt mooie kleuren! Leuke post om zo iets van je leven te laten zien!

  • Reply
   Anniek
   14 april, 2014 at 11:07

   Dankje! Dat oogschaduwpalet heb ik trouwens uit Schotland, van Sleek, ‘O So Special’. Het is inderdaad echt een prachtig palet, hij heeft ook een heel goed pigment!

 • Reply
  Steffi
  14 april, 2014 at 10:43

  Leuke foto’s en wat een tof bloggers shirt!

 • Reply
  Eline
  14 april, 2014 at 14:27

  Super leuke foto’s!!

 • Reply
  Judith
  14 april, 2014 at 16:24

  ik heb toevallig bij de hema een nieuwe kwast gespot, de hema countouring blush kwast nr. 159. en ja dat staat er echt op ;) het deed me een beetje denken aan mac^^ maar echt een superfijne kwast, aanrader! voor maar €4,00 :D

  • Reply
   Anniek
   14 april, 2014 at 20:50

   Oeh, ik ga binnenkort eens kijken, ik ben benieuwd! Bedankt voor de tip!

 • Reply
  Floor
  15 april, 2014 at 15:37

  Kom maar op met die receptjes! Lekker dat je dan die pannenkoekjes mee naar school neemt, eens wat anders dan brood. Mijn moeder koopt ook altijd salades bij de groenteboer, zo lekker!!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.