Join My Life #20

join my life 20

Goedemorgen! Er staat weer een nieuwe week voor de boeg, vol met onverwachte gebeurtenissen waarvan je nu nog niet weet dat ze gaan gebeuren. Spannend, wie weet wat er op jouw pad komt? You never know! Maar eerst nog maar eens terugkijken naar afgelopen week, vol met leuke dingen (NL-Spanje bijvoorbeeld, HEERLIJK) en met véél lekker eten!

Maandag

maandag healthy havermout

Maandag was het tweede pinksterdag, en ging ik naar het feest van mijn oma, die 85 jaar werd. Om kwart voor 10 vertrokken we, ik had dus ruim de tijd om lekker te ontbijten.

maandag auto

Op weg naar Leeuwarden, een behoorlijke reis!

woensdag feest

We gingen iets heel erg leuks doen: boogschieten! Ik had het nog nooit gedaan, maar stiekem vond ik het wel stoer om met zo’n boog in mijn handen te staan. ;) Ook hadden alle kleinkinderen wat lekkers meegenomen wat we rond 3 uur met z’n allen op een tafel hebben gezet, en natuurlijk lekker hebben opgegeten. De koekjes op de voorgrond waren van mij!

woensdag griekse pannekoek

‘s Avonds aten we bij een pannenkoekenschip, waar ik een Griekse pannenkoek bestelde. Lekker!

Dinsdag

dinsdag gezonde havermout

Need i say more?

dinsdag zwarte skaterskirt

Dinsdag trok ik mijn skaterskirt aan, met daarbovenop een leuke cropped top. Toen ik op het station aankwam, leek het echter wel of ik de enige was die er zo zomers bij liep, bijna iedereen liep met een lange broek en een jas. En dat terwijl het zulk lekker weer zou worden! Later op de dag kon ik alle mensen op school met een lange broek aan uitlachen, ze stikten bijna van de hitte :D

dinsdag sodastream drankje

‘s Middags probeerde ik een lekker drankje van het merk SodaStream uit, en ik deed er een paar verse aardbeitjes in.

dinsdag hummus met rauwe groente

We hadden thuis nog een bakje hummus staan van het merk Sabra, en hij is zo ongelooflijk lekker! Met rauwe groentes om erin te dippen een perfecte healthy snack.

dinsdag verse kapucijners

De eerste verse kapucijners konden geoogst worden!

dinsdag makkelijke noedelsoep

‘s Avonds kookte ik weer eens een keer, en deze dag ging ik voor de lekkere noedelsoep van Beautylab. Dit is een blijvertje, heerlijk!

dinsdag poesje

‘s Avonds ging ik met Dianne collecte lopen voor een reis naar Roemenië die we volgend jaar gaan maken, en onderweg kwamen we dit schattig poesje tegen, die als we hem aaiden helemaal ging rollen. Lief!

Woensdag

woensdag lunch noedels

Woensdag nam ik als lunch wat overgebleven noedels en groente mee. Ik vind brood altijd een beetje saai, en ik geniet er zo van om een echt lekkere lunch mee te hebben!

woensdag fietsenstalling

Kwam ik op het station aan, was de band van mijn stationsfiets hélemaal plat. Snel op zoek naar een pompje op een andere fiets, om mijn band proberen wat op te pompen, wat  nog redelijk lukte. Gelukkig bleek dat alleen mijn ventiel los was gedraaid, en dat hij niet lek was. Pfoe…

woensdag pompoenies tess organic

Toen ik thuis kwam stond er een pakketje voor me klaar van Tess Organics! Er zaten een heleboel lekkere mixjes van zaden, pitten, en superfoods in, die zo lekker zijn! Binnenkort komt er een review online, én een winactie. Houd de site dus in de gaten!

woensdag avondeten

Woensdagavond aten we de allereerste peultjes uit de tuin, en ze waren heerlijk. Het is zo leuk dat je nu ook echt groente kan beginnen te oogsten!

woensdag framboos aardbeien

Aardbeien vind ik heerlijk, maar voor framboos-aardbeien mag je me wakker maken! Ik had hier nog nooit eerder van gehoord, maar het zijn aardbeien die een hele volle, zoete smaak hebben, en die ook iets framboosachtigs in zich hebben.

woensdag aardbeien moestuin

Wat we met al die dozen aardbeien doen? Onder andere lekkere jam maken.

woensdag fruit

‘s Avonds nog een lekker bordje fruit.

Donderdag

donderdag in de trein

In de trein, op naar school!

donderdag aardbei amandel cake

Ik had taartuur deze week, en ik bakte hele lekkere aardbei-amandelrepen.

donderdag kersen

Zo, dit lijkt wel bijna een fruit diary ofzo, zoveel fruit komt erin voor! Deze kersen had mijn oma voor ons meegenomen, ze waren erg lekker en zoet!

donderdag werken laptop

Eenmaal thuisgekomen ben ik meteen aan de slag gegaan met wat schoolwerk, soms moet je jezelf even dwingen.

donderdag gepofte bietjes

Dit is toch wel echt puur natuur, vind je niet? Mijn moeder had al een paar bietjes uit de tuin gehaald, en we konden het niet laten er al een paar klaar te maken. Heel simpel: wikkel rauwe bietjes in aluminiumfolie, en doe ze voor ongeveer een uurtje in de oven op 200 graden.

donderdag verse kapucijners gerecht

Nog meer vers: jonge kapucijners met crème fraîche, spekjes en prei. Normaal vind ik kapucijners helemaal niet lekker, veel te melig, maar deze verse, jonge kapucijners zijn geweldig!

donderdag paprikaplant

Na het eten gingen we nog even naar de tuin. Er komt al een minipaprikaatje aan de paprikaplant!

Vrijdag

chocoladesoesjes vrijdag

Toen ik uit school kwam had mijn zus lekkere chocoladesoesjes gemaakt met wat fruit er bij. Jum!

folders lopen vrijdag

In de zomer zijn er vaak wat minder folders dan in de rest van het jaar, ik was dus lekker snel klaar vrijdag. Fijn!

macaroni groente vrijdag

‘s Avonds aten we old school macaroni met lekker veel groente erin.

oranje tompouce vrijdag

En om 9 uur was het zover: de wedstrijd van Nederland tegen Spanje!

nederland spanje 5-1 vrijdag

Ik denk dat bijna niemand dit voorspeld had: 5-1 voor Nederland, ongelooflijk! Ik ging echt helemaal uit mijn dak, en gelukkig had ik mijn vuvuzela van 4 jaar geleden nog :)

Zaterdag

zaterdag eyeliner

Goedemorgen!

woordjes leren zaterdag

De vakantie komt steeds dichterbij, maar daarmee ook de toetsweek. Op tijd beginnen met leren dus!

lunch macaroni zaterdag

Van 11 tot 2 uur werkte ik bij de Albert Heijn, waar ik stokbroodjes met heerlijk filet Americain klaarmaakte. TE LEKKER (om er niet zelf wat van te snoepen ;) ) Daarna lunchen met wat overgebleven macaroni.

schap met geurtjes zaterdag

Zondag was het vaderdag, en samen met mijn broer en zus kocht ik voor mijn vader een geurtje. Mijn vader is totaal niet van dat soort dingen, maar laatst rook hij aan een geurtje van mij, en hij vond hem heel erg lekker. Wij pakten onze kans, en kochten een geurtje voor hemzelf. :) Poging tot een kennismaking in de ‘beautywereld’!

toetje aardbeien slagroom zaterdag

Yummie toetje met verse aardbeien, slagroom en crunchy korreltjes

voeten broek zaterdag

Het hardlopen gaat steeds beter, ik doe het nu met een heel fijn hardloopprogramma, die ik binnenkort met jullie ga delen. ‘s Avonds rende ik een rondje, en deed daarna alvast lekker mijn pyamabroek aan, lekker relaxed.

Zondag

Outfit of the day

Zondag droeg ik dezelfde outfit als die ik op diezelfde dag liet zien in een Outfit Of The Day artikel. Heb je het artikel nog niet gelezen? Check hem dan hier, ik vind de foto’s zo gaaf geworden!

kwarktaart met verse aardbeien zondag

Lekkere aardbeien kwarktaart :)

belegde broodjes zondag

recept hartige taart kip en rozemarijn

Sorry als ik je hongerig heb gemaakt met dit artikel, er komen wel heel erg veel foodfoto’s voorbij. :) Ik hoop dat je het niet erg vindt! Zondag at ik namelijk ook nog lekker belegde broodjes, en ik maakte een heerlijke kip/pancetta/rozemarijn quiche, waarvan het recept morgen online staat! Stay tuned…

De afgelopen tijd heb ik heel erg veel inspiratie voor het bloggen gehad, en dat is zo fijn! Ik heb lekker vooruit gewerkt voor de komende tijd, en de onderwerpen voor posts blijven mijn hoofd maar binnenstromen. Heerlijk! O ja, dat is nog wel iets waar ik over aan het nadenken ben: hoe ga ik het in de zomervakantie doen met artikelen? Ik ben 3 weken weg, en voor 3 weken vooruit werken is best pittig… Misschien dat ik iets om de dag ga doen, of misschien ga ik wel rechtstreeks uit Frankrijk posten. Ik denk er nog even over na.

Wat heb jij afgelopen week allemaal meegemaakt?

Liefs Anniek

 

 

 

16 reacties

 • Reply
  Florentine
  16 juni, 2014 at 08:09

  Die leuke Diary!!! Haha ik had precies hetzelfde met de Diary die ik gister online zette, héél veel food foto’s! Maat dat is gewoon zo lekker en leuk! X Liefs

 • Reply
  TodaysLovely
  16 juni, 2014 at 08:48

  een hele leuke week en heerlijk food weer, liefs!

 • Reply
  Claudia
  16 juni, 2014 at 08:54

  Framboos-aardbeien, dat klinkt echt zo lekker.

 • Reply
  Suzanna
  16 juni, 2014 at 09:10

  Ziet er allemaal heerlijk uit! De humus van Sabra is inderdaad lekker! Welke kopen jullie altijd?

  • Reply
   Anniek
   16 juni, 2014 at 16:09

   Meestal maken wij zelf onze hummus, maar deze van Sabra was geloof ik gewoon de naturel smaak :)

 • Reply
  Anna
  16 juni, 2014 at 09:38

  Wat een leuke foto’s! Ik houd ook van een ‘speciale’ lunch haha, ben de laatste tijd helemaal anti-brood.

 • Reply
  Eline
  16 juni, 2014 at 11:10

  Super leuke foto’s en het eten ziet er zoals altijd weer super lekker uit ^^

 • Reply
  Melanie
  16 juni, 2014 at 11:28

  Leuke diary!

 • Reply
  Ines
  16 juni, 2014 at 11:46

  Wat een fijne foto’s!

 • Reply
  Manon
  16 juni, 2014 at 19:28

  Wat heb jij heerlijk gegeten!!

 • Reply
  Janneke | Beautyroad
  17 juni, 2014 at 00:44

  Wat veel gerechten, het ziet er zo lekker uit! Yum!

 • Reply
  Petra
  17 juni, 2014 at 07:13

  wat leuk, ik heb weer heerlijk zitten kijken….

 • Reply
  Frouckje
  17 juni, 2014 at 11:34

  Heeej, da’s het boek van Na Klar! Toch? Ik werk voor Malmberg. Wij maken de digitale toepassingen. Grappig.

  • Reply
   Anniek
   17 juni, 2014 at 13:32

   Haha ja, inderdaad, wat grappig!

 • Reply
  Ras
  18 juni, 2014 at 19:13

  Leuke foto’s! Wat ga je in Roemenië doen, als ik vragen mag? Ik kom daar vandaan, hihi

  • Reply
   Anniek
   18 juni, 2014 at 19:41

   Wat leuk dat je daar vandaan komt! Volgende zomer ga ik met de jongerengroep van onze kerk naar het dorpje Band, om daar verder te bouwen aan het ‘daycenter’ (school, opvang, en kerk in één) dat we daar hebben gebouwd voor de zigeuners, en ook gaan we kinderwerk doen. De vorige jaren schenen erg gezellig, mooi en leerzaam te zijn, dus ik heb er al helemaal zin in! :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.