Join My Life #29

Join my life 29

Het klinkt zo cliché, maar wat is deze week snel voorbij gegaan! Ik kan me nog heel goed voor de geest halen hoe ik een week geleden nog lekker aan het genieten was van mijn vakantie, maar tegelijkertijd voelt het schoolleven ook al weer heel normaal. Ook deze week heb ik weer een hoop foto’s gemaakt, kijk je mee?

Maandag

gezonde havermout maandag

Maandag brak dan toch echt mijn állerlaatste vakantiedag aan. Ik heb er nog even goed van genoten!

to do list maandag

Ik maakte een to-do-listje van die dag, die ik uiteindelijk helemaal af heb kunnen werken! Mijn leven gaat fout als ik geen to-do-lijstjes zou kunnen maken :)

beauty afdeling hema maandag

Rond een uurtje of 11 ging ik even naar de winkels. Ik glipte ook snel even bij de Hema langs, waar ze net een nieuw beautygedeeltje hebben! Zulke mooie nagellakjes…

gezonde boodschappen maandag

Maar hier ging ik voor: boodschappen.

healthy lunch idea's maandag

‘s Middags maakte ik een lekkere lunch van het stuk courgette dat we nog over hadden. Ik bakte de courgette samen met een ei, en gooide daar flink wat kruiden door. (kerrie!)

healthy pizza maandag

Na een middagje bloggen en filmen ging ik alweer aan de slag: er stond pizza op het menu. De bodem was iets dunner, en daarom niet zo zwaar als bij een normale pizza. Hij viel erg goed in de smaak! Wie weet dat ik dit recept binnenkort op de site zet, als ik wat betere foto’s heb. (want ik zeg heel eerlijk, de pizza was veel lekkerder dan hij er hier uitziet!)

rondje fietsen maandag

‘s Avonds maakte ik een mooi fietstochtje met mijn moeder door een natuurgebied in de buurt. Even lekker ontspannen en bijpraten.

warme appelmoes maandag

En daarna met warme appelmoes op de bank. LOVE IT!

Dinsdag

havermout ontbijt kokos dinsdag

Welcome new day! Even wat krachtvoer erin ;)

trein dinsdag

Oké, nu was het toch echt tijd voor mijn eerste dagje school. Op zich vond ik het geen ramp, ik had wel zin om iedereen weer te zien, en op de eerste dag voel je gelukkig nog niet zoveel van de werkdruk. Die komt later wel.

hippe agenda dinsdag

Oeh, ik vind mijn nieuwe agenda en etui zo leuk! Ze komen allebei van de Hema.

bijennest dinsdag

Kijk eens even goed naar deze foto, valt je iets op? Al die kleine stipjes die je ziet, dat zijn bijen! Helaas zag ik dit iets te laat, en met mijn mond en ogen stijf dichtgeknepen fietste ik door een bijenvolk met wel honderden bijen. Bizar!

healthy snack dinsdag

Ik ben altijd wel van de kleine, gemakkelijke hapjes. Hier snackte ik een plakje ham met daarop eiersalade en wat rucola. Lekker!

koken dinsdag

Omdat ik vroeg thuis was, kookte ik. Die vegaburgers die je achter mij ziet liggen zijn echt delish!

huishoudelijk klusje dinsdag

Mama helpen met de voegen van het stoepje vullen met een anti-onkruidgoedje :)

the great british bake off dinsdag

En samen The Great British Bake Off kijken, dat is zo’n leuk programma! Heel Holland Bakt is trouwens ook alweer begonnen, klik hier voor alle info.

Woensdag

schemerlucht woensdag

Ah nee, het was nog schemerig toen ik woensdagmorgen opstond! De herfst komt duidelijk steeds dichterbij…

Utrecht Centraal woensdag

Hello Utrecht! Weer helemaal overbevolkt met allemaal mensen die op weg zijn naar hun werk, school of iets anders. Iedereen met zijn eigen verhaal. Bijzonder om bij na te denken.

banaan goed voor je woensdag

Deze dag had ik een hele lange dag: half 7 opstaan, half 6 weer thuis. Helaas ben ik dit jaar niet echt gezegend met een fijn rooster, dus ik zal er maar aan moeten wennen… Thuis eventjes wat krachtvoer nemen, en dan tot aan het eten nog even wat huiswerk doen.

linzen met spinazie recept woensdag

We aten weer een lekker linzenprutje! Ik blijf het maar herhalen, maar het is ook zo gemakkelijk en simpel!

benen rekken woensdag

‘s Avonds liep ik weer een rondje hard. Ik volg nu niet meer het 10 km programma, maar ga ‘op mezelf’ hardlopen, wat minder prestatiegericht. Ik doe nu gewoon een rondje waar ik me goed bij voel, en ren vooral ook om mijn hoofd even helemaal leeg te maken. En natuurlijk ook even rekken en strekken van tevoren!

Donderdag

ontbijtje op bed donderdag

Ondanks dat ik donderdag laat moest beginnen was ik al vroeg beneden om samen met mijn vader een lekker ontbijtje voor mijn moeder te maken, en haar wakker te zingen. Ze werd namelijk 50 jaar! Natuurlijk was ze al lang wakker geworden van ons stiekeme gedoe, maar dat maakte niet uit. Ook versierde ik haar leesbril een beetje :)

primark bronzer donderdag

Wauw, ik heb deze prachtige bronzer echt weer herontdekt! Hij geeft een hele mooie glans, love it.

fles water donderdag

Mijn moeder zou haar verjaardag op een andere dag vieren, maar we gingen wel lekker uit eten die avond.

voorgerecht carpaccio donderdag

Zie hier mijn voorgerecht: carpaccio met allerlei heerlijkheden er bovenop. Super lekker, want ik ben echt gek op carpaccio.

healthy food donderdag

Als hoofdgerecht kreeg een geroerbakte ossenhaaspuntjes. Ik wist niet zo goed wat ik er van kon verwachten, maar het vlees was heerlijk mals!

frambozenparfait vrijdag

Gelukkig was er nog een klein gaatje over voor het toetje, want deze frambozenparfait was echt delish!

virussen verwijderen donderdag

Ik heb nu ongeveer twee jaar een eigen laptop, en sinds een half jaar ofzo werd hij steeds trager. Heel vervelend, en toen we gingen kijken waar het aan kon liggen, bleek het dus dat er een heel vervelend virus op mijn computer zit: trovi. Balen! We hebben veel geprobeerd om het er vanaf te halen, maar het gaat heel moeizaam…

Vrijdag

illustratie vrijdag

Vrijdag had ik weer een lange dag op school, maar alle leuke illustraties op mijn kaftpapier maken mijn dag toch wel weer leuk :) Zo schattig, dit eikeltje!

aardbeientaart vrijdag

Taartje eten die over was van donderdag!

kaas uien brood vrijdag

Vrijdagmiddag vertrok mijn moeder voor een week naar Kreta, en mijn vader en ik zijn nu dus een week samen thuis. Mijn moeder had nog wel een lekker courgettesoepje voor ons gemaakt, waar we kaas/ui breekbrood bij aten.

geld vrijdag

Ik pas regelmatig op kinderen uit mijn buurt, en ook vrijdag was het weer zo ver. Ik spaar al het geld dat ik met oppassen verdien op, en stop het in een speciaal potje. Ik ben namelijk aan het sparen voor een 10-ritten kaart voor een manege in de buurt. Toen ik laatst ging paardrijden vond ik het zó leuk, dat wil ik vaker gaan doen!

Zaterdag

havermout ontbijtje zaterdag

Ik heb zaterdag niet zo veel foto’s gemaakt, ik had namelijk een behoorlijk drukke dag. Folders lopen, werken in de Albert Heijn, een paar opdrachten voor school afmaken, twee artikelen schrijven, mijn zaterdag zit altijd lekker vol. Beginnen met een lekker ontbijtje is alvast een goede start!

sleek blush zaterdag

Deze blushtrio van Sleek heb ik vorig jaar in Schotland gekocht, en hij is zo mooi! Ik probeer de laatste tijd om ook weer eens wat oudere producten te gebruiken, en daarbij herontdek ik soms hele fijne dingen!

kookboek chicks love food

Na het werken nam ik nog even een kijkje in de Bruna, waar ik het nieuwe kookboek tegenkwam van Nina & Elise, van Chickslovefood. Hij is echt tof geworden!

healthy lunch zaterdag

Ik lunchte met een heerlijk kopje courgettesoep, en twee banaan/ei pannenkoeken.

Na mijn werk bij de AH heb ik vooral veel aan de site gewerkt, en ik heb nog even gezellig Expeditie Robinson teruggekeken met mijn zus. Ben een beetje vergeten foto’s te maken, sorreeey!

Zondag

fries suikerbrood zondag

Ontbijten met Fries suikerbrood, yum! (Ik heb niet alle 3 de plakjes zelf opgegeten hoor ;) )

lipstick catrice

Ik droeg deze prachtige lipstick van Catrice, die net nieuw in hun assortiment zit. Ik vind hem zo gaaf! In het echt is hij wel iets meer framboosrood.

kast opruimen

‘s Middags hielp ik vriendin Dianne met haar hele kast uit te pluizen. Eerst moet het even een zooitje worden voordat alles netjes wordt ;)

healthy dinner inspiration

Mijn zus was dit weekend thuis, dus we waren gezellig met z’n drieën. ‘s Avonds aten we deze lekkere burgers met krieltjes en worteltjes (uit de moestuin!), en natúúrlijk keek ik naar Heel Holland Bakt. Leuke eerste aflevering, vond je ook niet?

En morgen is het alweer maandag! Man wat gaat dat snel.Volgende week ga ik op kamp, over een poosje ben ik alweer jarig, er komt ook nog een hightea aan die ik ga organiseren, en in oktober ga ik een week naar Rome. Er komt een drukke periode aan…

Wat zijn jouw plannen voor de komende weken? Waar ben jij op dit moment veel mee bezig? Let me know, ik ben benieuwd en hoor je verhalen graag aan!

Liefs Anniek

P.S. Nog meer meemaken van mijn persoonlijke leven, mijn stijl en mijn favourites? Volg me dan ook op Instagram & Bloglovin! Je zou me er heel blij mee maken :)

 

8 reacties

 • Reply
  Kim / Vintage & Beauty
  8 september, 2014 at 06:23

  Ik vind dit altijd zo leuk om te lezen. Je schrijft zo leuk en al dat lekkere eten… hmmm!

 • Reply
  Eline
  8 september, 2014 at 07:01

  Super leuke foto’s!!

 • Reply
  Floor
  8 september, 2014 at 08:18

  Leuk! Ik heb dezelfde agenda. Bij elke nieuwe week heb ik met roze letters een quote geschreven :)

  • Reply
   Anniek
   8 september, 2014 at 09:48

   Tof, dat is ook een goed idee!

 • Reply
  Cheyenne Caitlin
  8 september, 2014 at 11:19

  Altijd leuk om te lezen wat een ander doet! Leuke foto’s van eten (je lijkt mij wel) hihi.

 • Reply
  Manon
  8 september, 2014 at 14:49

  Wat een leuke foto’s!

 • Reply
  Claudia
  8 september, 2014 at 21:57

  Die etui is inderdaad super leuk!

 • Reply
  Ines
  9 september, 2014 at 13:51

  Toffe foto’s!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.