Join My Life #30

JOIN MY LIFE 30

Poe, wat heb ik een lekker weekje achter de rug zeg! Een aantal nachten lekker doorhalen, om kwart over 5 ‘s ochtends (!) bootcampen, lekker eten en bakken… Een bijzondere, en ook geweldig leuke week! Kijk je mee naar de foto’s?

Maandag

banaan ei pannenkoeken maandag

Op zondagavond had ik me alvast goed voorbereid op de nieuwe schoolweek: ik bakte banaan/ei pannenkoekjes om maandag mee te nemen voor de lunch!

trein maandag

Let’s go!

healthy snack maandag

Yum, ik heb een nieuwe favoriete healthy snack: doorgesneden tomaatjes met sandwichspread. (mediterraan is het lekkerste!)

huiswerk maandag

Volgens mijn nieuwe rooster ben ik 4 keer per week om half 5 uit, en dus ben ik 4 keer per week pas om half 6 thuis. Best lastig om alles dan nog goed in te kunnen plannen, qua huiswerk en ook met het bloggen natuurlijk. Maar ik doe mijn best!

macaroni maandag

Afgelopen week was mijn moeder weg (met een reisje van haar werk naar Kreta, JALOERS!) en waren mijn vader en ik alleen thuis. Samen koken, samen eten, alles moesten we met z’n tweetjes doen. We hebben ons prima gered! Hier had mijn vader macaroni gemaakt. :)

lunchbox inspiration maandag

Lunch preparing. Gebakken courgette met kerrie, zout, peper, en wat zongedroogde tomaatjes. Super lekker!

Dinsdag

gezond havermout ontbijtje dinsdag

Havermout gekookt in water (de melk was op), en wat rozijnen, powerblends en bruine suiker er doorheen. Altijd goed!

jurk met split dinsdag

Ik wilde eigenlijk deze jurk aandoen naar school, maar toen ik buiten kwam vond ik het toch iets te koud ! Snel even van outfit gewisseld :)

armbandje dinsdag

Ik hield mijn bandje van de camping zo lang mogelijk om zodat ik het zomergevoel nog wat langer vast kon houden, maar dinsdag scheurde hij uit. Nu is de vakantieperiode voor mij echt afgesloten :)

thee dinsdag

‘s Middags een video opnemen! (Yep, er komt een kop thee en een boek in voor…)

hardloop outfit dinsdag

Ook rende ik weer een rondje hard. Ik merk wel dat ik mezelf echt moet pushen om de deur uit te gaan en om het goed te plannen, zeker nu ik zo weinig vrije tijd meer heb. Ik ga toch maar eens bij de roostermaker langs denk ik… ;)

aanrecht dinsdag

Dinsdagavond had ik zin om te koken, en: zo gezegd, zo gedaan.

noedels met beef dinsdag

Ik maakte noedels met biefreepjes, courgette, prei en teriyakisaus. Heerlijk!

Woensdag

nude ooglook dinsdag

Snel even wat oogschaduw op mijn ogen kwakken voor ik de deur uitging.

drukke trein woensdag

Wha drukte! Door een stroomstoring was het ontzettend druk in de trein en op het station. Moest ik natuurlijk weer net onder de stinkende oksel van een 50-jarige man staan…

lunch inspiratie woensdag

Van het restje macaroni van eerder deze week maakte ik een lekkere pastasalade. Ik vind zulk soort dingen altijd veel lekkerder dan gewoon brood! Ik was alleen wel mijn vork vergeten, haha! Gelukkig deed de deksel prima dienst als lepel :)

dupe longchamp woensdag

Ik ben nog steeds heel erg blij met mijn Longchamp dupe!

twinkeltje woensdag

Van de webshop Twinkeltje kreeg ik een heel tof pakketje opgestuurd. Binnenkort meer!

pastasaus woensdag

Toen ik uit school kwam ging ik direct eten, mijn vader had al wat voor me klaargemaakt. (helemaal vers en zelfgemaakt, well done pap!) Om zeven uur zou ik namelijk voor het eerst beginnen bij de nagelsalon tegenover mijn huis.

verse meloen woensdag

Nagels doen zit er nog niet in, maar schoonmaken mocht ik wel! Heel leuk om dat in zo’n salon te doen, met al die mooie producten. Na het schoonmaken at ik lekkere verse meloen.

Donderdag

aardbeien donderdag

Waarschijnlijk een van de laatste keren verse aardbeitjes uit onze eigen moestuin mee naar school. Genieten!

mooie keuken woensdag

Donderdag zou mijn moeder terugkomen van een dagje Kreta. Vlak voordat ze wegging was ze jarig geweest, maar ze had het nog niet echt gevierd. Samen met mijn vader heb ik het héle huis vol gehangen met ik denk wel 50 spreuken en foto’s van haar, en ze was verrast! Zo leuk :)

maaltijdsalade donderdag

Die avond aten mijn vader en ik lekker gemakkelijk: een pizza tonno voor mijn vader, en een kip ketjap salade voor mij. (die overigens héél erg lekker was, deze ga ik vaker nemen!)

verse frambozen donderdag

Gewoon even lekker en vers :)

Vrijdag

mistig donderdag

Poe, wat een mist! Gelukkig trok die al snel weg, het beloofde een dag te worden met mooi weer. Wel was ik pas om half 5 uit, dus echt genieten kon ik er helaas niet van.

sea salt mix with herbs vrijdag

Mijn moeder nam dit lekkere sea salt mixje voor me mee uit Kreta!

lekker weer vrijdag

Yay, uit school nog even lekker in de zon zitten!

weekendtas vrijdag

Donderdag had ik mijn tas al ingepakt, want vrijdag zou ik op kamp gaan! Een weekendje lekker doorhalen tegemoet…

Vrijdag, zaterdag, zondag

kamp

Vrijdagmiddag op kamp dus! Samen met een leuke groep jongeren uit onze kerk verbleven we een weekend in de bossen bij Woudenberg, waar we een hele gave tijd hebben gehad met z’n allen. ‘s Ochtends om kwart over 5 (!!) bootcampen, spelletjes, goede gesprekken, en bovenal veel lol. Vee foto’s heb ik er niet van, ik heb mijn camera namelijk lekker thuis gelaten, en ook mijn mobiel heb ik dit weekend nauwelijks aangeraakt. Hierboven zie je een foto van dat we net terug zijn, behoorlijk moe, maar nog vol van alle leuke dingen die we gedaan hebben!

Nu ik dit typ vallen mijn ogen haast dicht, dus ik ga hier maar snel een eind aan maken. Lekker slapen, zodat ik morgen hopelijk weer een beetje uitgerust ben!

Wat heb jij gedaan deze week, en wat zijn je plannen voor komende week?

Liefs Anniek

10 reacties

 • Reply
  Eline
  15 september, 2014 at 06:42

  Super leuk dat je op kamp bent geweest! Hele leuke foto’s ^^

 • Reply
  Denise
  15 september, 2014 at 07:46

  Wat vervelend dat je vaak zo laat thuis bent. Knap dat je toch zo vaak een artikel klaar hebt zeg!

 • Reply
  Kim / Vintage & Beauty
  15 september, 2014 at 07:49

  Ah wat lief die dingetjes voor je moeder <3 En dat eten van jou.. hmm ik krijg honger haha.

 • Reply
  Rowan - RebelliousyetRomantic
  15 september, 2014 at 09:54

  Wat een leuk idee om van die pannenkoekjes mee te nemen naar school. :)

 • Reply
  Manon
  15 september, 2014 at 13:47

  Leuke foto’s, jij eet wel lekker!

  • Reply
   Anniek
   15 september, 2014 at 14:04

   Haha, dankjewel Manon!

 • Reply
  Eva | Realitijd
  15 september, 2014 at 16:21

  Leuke foto’s vol met lekker eten, jammm!!

 • Reply
  Laura - Essential Honesty
  15 september, 2014 at 17:05

  Ik krijg écht honger van deze blogpost! That’s a good thing, right?

  Groetjes,

  Laura!

  • Reply
   Anniek
   15 september, 2014 at 17:28

   Haha, mooi zo! Missie geslaagd ;)

 • Reply
  renee
  21 september, 2014 at 18:41

  Al dat eten ziet er zooo lekker uit! Nog gefeliciteerd met je moeder en wat een leuk idee met allemaal dingen door huis hangen!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.