Join My Life #35

join my life 35

Goeiemorgen meiden! Vandaag is het maandag, de start van weer een nieuwe week. Eerst maar eens terugkijken naar de afgelopen week, wat voor mij een best zware week was, met veel leren en ook wel frustratie. Maar daarnaast heb ik ook ontzettend veel leuke dingen gedaan, en uiteindelijk vielen mijn toetsen best mee! Kijk je mee?

station donker

Brr, toch wel een beetje jammer dat het nu zo laat pas licht wordt zeg… Als ik ‘s ochtends zo in het donker op het station sta voel ik me altijd veel moeier, het lijkt door de donkerheid veel vroeger dan het eigenlijk is.

engels leren

De afgelopen week heb ik enorm veel geleerd. Ik had 9 toetsen in 5 dagen, en ik moet eerlijk zeggen dat ik voor sommige dingen misschien wel iets te weinig had voorbereid… Dat werd dus flink aanpoten!

gü toetje

Mijn vader kocht deze ontzéttend lekkere toetjes van GÜ. Ik geloof dat ze best wel ‘in het nieuws’ zijn geweest toen ze uitkwamen, maar dit was de eerste keer dat ik ze proefde. Dit is de speculaas-cheesecake variant, maar ook hadden we de chocolade versie. Té lekker!

banaan ei pannenkoek

Voordeel van de toetsweek: ik ben vaak lekker vroeg uit, waardoor ik thuis kan lunchen. Hier maakte ik lekkere banaan/ei pannenkoeken!

2014-10-14 14.19.55

Dinsdag had ik 3 toetsen, best wel veel voor op één dag. Ik moet ook eerlijk zeggen dat ik best wel een beetje gespannen naar school ging. Op de terugweg was ik dan wel helemaal natgeregend, maar toch was ik nog steeds super happy, bijna al mijn toetsen waren in verhouding tot het leren best goed gegaan!

cadeaukaart modemusthaves

Woensdag kreeg ik plotseling een mailtje van Alexa, ik had haar winactie gewonnen! Echt heel tof, met deze cadeaukaart van Modemusthaves weet ik wel raad! Nu nog het dilemma van welk item ik moet kiezen, ik ben daar bijzonder slecht in. :)

voorraadkast

Ik weet niet hóe het komt, maar in de toetsweek heb ik echt behoefte aan voedsel. En dan het liefst in de categorie chocolade, koekjes, hagelslag, havermout, pannenkoeken…

merci

Dit doosje merci’tjes was favoriet deze week, en hij is dan ook helemaal opgekomen :) (met hulp van mijn vader hoor) Ach, soms heb je het gewoon even nodig. Kan voor een weekje geen kwaad toch?

laarsjes van haren winter 2014

Heb jij de nieuwe collectie van Van Haren al gezien? Ik nam er afgelopen week even kijkje, en ik spotte een heleboel toffe modellen, zoals deze laarsjes!

verse andijvi

Waarschijnlijk een van de laatste andijviekroppen uit de tuin van dit jaar :(

fingers crossed

Fingers crossed voor mijn wiskunde toets… Ik had de dag ervoor echt een soort black out, maar gelukkig was die tijdens de toets weer weg. Pfoe…

spijs noten koek

Donderdag had ik pas laat een toets, en mijn moeder kocht deze lekkere noten/spijskoek van Het Stoepje!

havermout

‘s Avonds in bed HNTM terugkijken. Soms moet je ook even de tijd nemen om lekker te relaxen!

rösti plaatkoek

Mijn broer wordt over een maandje 21, en volgens de traditie gaf hij bij ons thuis alvast zijn ’21-diner’, waarbij er een club van 25 studenten bij ons over de vloer kwam. Mijn moeder heeft de hele donderdag en vrijdag in de keuken gestaan, en het rook zó lekker allemaal! Helaas kon ik niet zo heel veel doen, omdat ik nog veel moest leren. Bewondering voor mijn moeder, die zó ontzettend veel heeft gedaan!

action geurkaarsen

Vrijdag na mijn laatste toetsen wipte ik nog snel even langs de Action, om te kijken naar hun geurkaarsen. Ze hadden niet degene die ik wilde, maar als je nog op zoek bent naar een lekkere herfstige geurkaars kan ik je wel aanraden om even langs te gaan! Ze hebben best wel veel, en alles voor een klein prijsje.

broccoli salade

En vrijdag was het dan zo ver: het grote diner! Het grootste deel was donderdag al voorbereid, en vrijdag werden de laatste puntjes nog op de i gezet. Hier zie je een súper lekkere broccolisalade, met o.a. spekjes, ui, rozijnen, en een zoetzure dressing.

P1130201

Ook heel lekker: een bietjessalade met geitenkaas, pistachenoten, sinaasappel, en weer een lekkere dressing. Nom, smullen! :)

diner tafel

En natuurlijk kon een mooie tafelsetting ook niet ontbreken. Met wat geïmproviseer hebben we het uiteindelijk zo in kunnen delen dat we 27 mensen kwijt konden.

fondantroosjes

‘s Middags heb ik nog eindeloos veel fondantroosjes lopen draaien.

cute cakejes

Het duurde best lang, maar het uiteindelijke resultaat was wel erg tof!

anniek andringa

Mijn look van die avond: zijwaartse vlecht, subtiel bruin oogpotloodje, bronzer + blush, mascara, en een rode lipstick die ik héél licht op mijn lippen had gedept. De outfit die ik droeg was hetzelfde als in deze OOTD.

bestek

En tsja, als dat diner dan rond een uurtje of 12 is afgelopen, dan heb je de volgende ochtend nog een hoop afwas te doen! Denk je maar eens in, servies, bestek en pannen voor 30 mensen… Lang leve de afwasmachine! :)

lekker weer

Dit weekend heb ik ook echt onwijs genoten van het weer! Echt een fijne verrassing, zo’n mini nazomer van een paar dagen. En over lekker weer gesproken, op de plaats waar ik over een weekje naartoe afreis, is het nu 27 graden :o

taart

Zondag vierde ik mijn verjaardag, tegelijkertijd met mijn broer. Het was heel gezellig, en de taartjes die ik had uitgekozen bij de HEMA waren echt te gek! Frambozen cheesecake en notencaramel taart, echte aanraders.

camera anniek

Outfit snapshot!

tbs argan

Ik heb al een heel aantal mooie cadeaus gekregen, waaronder dit setje van The Bodyshop met arganolie. De andere cadeaus zullen jullie vanzelf zien verschijnen op de site, er zitten een aantal héle toffe cadeaus tussen waar ik super enthousiast over ben!

dahlia

Als afsluiter nog een foto van deze prachtige dahlia uit de tuin, wat een beauty!

Wat er allemaal op de planning staat voor komende week? Allemaal toffe dingen! Sowieso heb ik vakantie, dus kan ik lekker rustig aan doen. Verder ga ik nog een dagje naar Kleef in Duitsland, een dagje naar Leiden, en natuurlijk heb ik veel tijd om te bloggen. Voor de rest ga ik het allemaal wel zien.

Allemaal heel erg bedankt voor het lezen! Ik heb gisteren trouwens ook de 300 volgers op Bloglovin bereikt. Wat een mijlpaal! Super tof van jullie dat jullie mij en mijn blog allemaal volgen, echt bijzonder om te zien. Volg jij Glowofbeauty trouwens al op Bloglovin? Zou ik leuk vinden! <3

Liefs Anniek

31 reacties

 • Reply
  Katrien
  20 oktober, 2014 at 06:09

  Ahh super leuk dat je nu vakantie hebt! :D en ja, tijdens het studeren en zo van die toetsweken is het normaal dat je etensdrang ineens veel groter wordt, toch? Gefeliciteerd met de 300 volgers, wauw!

  • Reply
   Anniek
   20 oktober, 2014 at 10:16

   Thanx Katrien! Superleuk dat jij één van die 300 volgers bent :)

 • Reply
  Esther
  20 oktober, 2014 at 06:24

  Ziet er allemaal leuk uit! S’morgens is het inderdaad echt nog donker…. Je verjaardagstaart ziet er heerlijk uit! Ben benieuwd naar de cadeautjes (:

 • Reply
  Eva | Realitijd
  20 oktober, 2014 at 07:25

  Al dat lekker eten, wat doe je me aan!? Heel leuk :)

 • Reply
  Kim / Vintage & Beauty
  20 oktober, 2014 at 07:44

  Ah wat heb je veel leuks gedaan zeg en wat kan jouw familie heerlijk koken, jum!

 • Reply
  Denise
  20 oktober, 2014 at 08:55

  Heerlijk he, HNTM. Wie denk jij dat er gaat winnen, hihi?

  • Reply
   Anniek
   20 oktober, 2014 at 10:15

   Oeh, dat is een moeilijke… Ik denk toch Nikki! En jij? ;)

 • Reply
  Maaike
  20 oktober, 2014 at 09:30

  Leuke diary weer! Je hebt altijd van die leuke foto’s <3

 • Reply
  alexa
  20 oktober, 2014 at 09:32

  wat een leuke week!

 • Reply
  Minke Maria
  20 oktober, 2014 at 10:10

  Ziet er uit als een leuke week, ondanks je toetsen.

 • Reply
  Milou
  20 oktober, 2014 at 11:32

  Je hebt weer leuke foto’s gemaakt. Fijn dat je je toetsweek hebt overleefd:-)

 • Reply
  Manon
  20 oktober, 2014 at 12:03

  Wat een leuke foto’s!! en al dat eten ziet er lekker uit

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  20 oktober, 2014 at 12:41

  OH wow. Wat een prachtige foto van de dahlia. Een schuine vlecht staat je super cute.

 • Reply
  Lidewij
  20 oktober, 2014 at 14:04

  Wat een bewogen week! Ik vind het zo leuk om je vrolijke gezicht te zien! Gelukkig gingen je toetsen goed, en nog gefeliciteerd met je verjaardag en je 300 volgers!

  • Reply
   Anniek
   20 oktober, 2014 at 14:21

   Dankjewel Lidewij, leuk om te horen! :)

 • Reply
  Donna Luisa
  20 oktober, 2014 at 15:01

  Wat een leuke foto’s weer! En bedankt voor de tip dat er een nieuwe collectie is bij Van Haren! Ik heb namelijk nog nieuwe winterlaarsjes nodig :) P.s. zou je de enquête die op mijn blog staat willen invullen? Ik zou je heel dankbaar zijn! :)

 • Reply
  Anniek Verhooren
  20 oktober, 2014 at 15:04

  Fijn dat je toetsen goed zijn gegaan! En de frambozencheesecake van de HEMA is echt goddelijk :) Geniet van je vrije tijd!

 • Reply
  Anouk
  20 oktober, 2014 at 15:18

  Wat een leuk fotoverslagje!

 • Reply
  Nathalie
  20 oktober, 2014 at 15:23

  mooiee foto’s ik hoop dat je toetsen goed zijn gegaan!

 • Reply
  Manon
  20 oktober, 2014 at 15:31

  Wat een leuke foto’s ik krijg er honger van hihi, en HNTM moet ik ook nog terugkijken!

 • Reply
  Eline
  20 oktober, 2014 at 16:50

  Wat een leuke diary! Gefeliciteerd met je 300 volgers en nog een fijne vakantie ^^

 • Reply
  Iris
  20 oktober, 2014 at 16:56

  Gefeliciteerd met je 300 volgers!

 • Reply
  Northflix
  20 oktober, 2014 at 18:29

  Wat een tof overzicht. Ik heb net voor het eerst een PLOG geplaatst, maar ik moet nog veel leren…

 • Reply
  Petra
  20 oktober, 2014 at 18:42

  wat heerlijk weer om al die leuke positieve dingen te lezen….en de uitsmijter van dit artikel….die Dalia is echt prachig…
  geniet maar heerlijk van ej vakantie, je hebt hem dik en dik verdiend!

 • Reply
  Chinouk
  20 oktober, 2014 at 20:04

  Nog van harte gefeliciteerd! Leuke foto’s heb je gemaakt en wat fijn dat je toetsen toch nog goed zijn gegaan!

 • Reply
  Sam
  20 oktober, 2014 at 20:09

  Wat veel leuke foto’s! En ook tof dat je de cadeaukaart van modemusthaves hebt gewonnen :) Die fondant roosjes zien er trouwens super goed uit!

  Sam

 • Reply
  Claudia
  20 oktober, 2014 at 20:33

  Wauw die dahlia. Ik ben erg benieuwd naar je cadeautjes.

 • Reply
  Sas
  21 oktober, 2014 at 06:37

  Erg leuke foto’s om te zien!

 • Reply
  Marcella
  21 oktober, 2014 at 21:10

  Wat een tof diner, ziet er goed uit! De taart van jouw verjaardag klinkt overigens ook erg goed. Die toetjes van Gü hebben wij ook wel es gehad, ergggg lekker! Oei, allemaal heerlijk eten! ;-)

 • Reply
  The Beauty Magazine
  23 oktober, 2014 at 07:02

  Leuke foto’s! Ik ben ook heel erg benieuwd naar de producten van TBS! En wat knap dat je die roosjes zelf maakte!

 • Reply
  Stephanie
  23 oktober, 2014 at 23:33

  Jeetje, wat maak je mooie foto’s! :) Goede kwaliteit zeg!
  En wat kan jouw moeder goed koken zeg, wauw! Lief dat ze dat allemaal klaar heeft gemaakt :).

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.