Join My Life #39

vintage blikje

Hi girls, hoe gaat het? I know, het is maandag, altijd even een domper na een lekker weekend, maar we gaan er weer tegenaan! Hoe schattig is trouwens dit vintage blikje, even tussendoor :) Ik vind hem echt gewéldig. Dit en nog meer in de nieuwe Join My Life, kijk je mee?

help

De week begon meteen al rampzalig. Zondagavond had ik mijn haar gewassen, en voor mijn productkeuze had ik eens lekker tussen mijn haarproductenstash gerommeld. Ik besloot een fancy afrowinkel conditioner te gebruiken.

Maar… Helaas pakte dat niet zo goed uit. Ik werd wakker en mijn haar was letterlijk één bos vet. En terwijl ik binnen een half uur weg moest, help! Snel rende ik naar de badkamer en waste mijn haar grondig met shampoo. Resultaat? Nog steeds enorm vet. Dan nog maar een tweede keer wassen. Maar nog steeds: één en al vet. In paniek greep ik de dreft en deed een klein dotje op mijn hand, waar ik mijn haar mee heb gewassen. En oh, het hielp, eindelijk!

coconut oil masker slecht

Dit was de boosdoener. Die gaat in de prullenbak.

station

Gelukkig kwam ik nog net op tijd aan het op het station! Het was er nog lekker rustig, ik was namelijk zelfs 10 minuten te vroeg.

slaapkamer

Wat gebeurt daar achter die geheimzinnige openstaande deur?

slaapkamer 1

Daar word hard gewerkt aan mijn surprise! O, wat kan ik daar van genieten, heerlijk vind ik het. Thuis vieren wij volgende week zondag al sinterklaas, en to be honest, er moet nog heel wat gebeuren. De foto is expres een beetje vaag, aangezien mijn familieleden mijn blog nog weleens willen bekijken :)

rosé gouden horloge

De laatste tijd draag ik dit rosé gouden horloge weer regelmatig, love it!

havermout

Uit school eet ik vaak een klein bakje havermout met lekkere extraatjes erin. Fijn om de honger te stillen, en ook nog eens onwijs lekker!

vintage blikje

Dit vintage blikje ligt al een poosje in onze vensterbank, en ik vind hem zo cute! Het is een oud kralendoosje van mijn moeder :)

mouse pad

Deze week was een week van veel schrijven, en wat minder fotograferen. Het is best moeilijk om fotograferen goed in te kunnen plannen nu het nog maar zo kort licht is en ik steeds laat uit ben. Maar ik doe m’n best!

donkerrode lipstick catrice

De últieme winterlipstick: ‘Josephine’s Joy’ van Catrice. Helaas van vorig jaar winter, en nu dus niet meer te koop.

boekenkast

Even lekker tussen de kookboeken snuffelen bij de Bruna, zo fijn! ‘Gewoon wat een studentje ‘s avonds eet’ lijkt me nog steeds leuk om te hebben, die gaat op m’n wishlist.

broodje brie

Lekker biologisch pompoen/kaasbroodje mee naar school, met brie, paprika en spinazie erop. Yummie!

sinterklaas decoratie

Het sinterklaashoekje is alweer ingericht! Leuk kaarsje ernaast, de kachel aan, een geurbrandertje erbij.. Helemaal gezellig!

tosti lekker beleg

Superlekker: een tosti met sandwichspread en groente ertussen, hier wat blaadjes spinazie. Moet je zeker eens proberen.

koek

Vrijdag maakte ik chocolade/gember blondie voor een bijeenkomst in onze kerk. Het was lékker! Ik moest moeite doen om er vanaf te blijven ;) Gelukkig maakte ik het gisteren met mijn zus nog een keer, en nu konden we het lekker zelf opeten.

ovenschotel

Maar dit is misschien nog wel het lekkerste dat ik gegeten heb deze week: een heerlijke ‘hartige taart’ met een bodem en rand van knapperig broodkruim, gevuld met hele dunne schijfjes pastinaak, wortel en aardappel. En een beetje kaas er bovenop, dat lekker knapperig was gegrild.

Giftcard hunkemoller

De winnares van de Hunkemöller actie is inmiddels gemaild, het pakketje komt jouw kant op!

comfy tea

Ik sluit deze Join My Life af met heerlijk comfy food: pepernoten en een kop appel/kaneel thee. Leuk trouwens, die thee is puur op basis van vruchten, en niet op bijvoorbeeld zwarte thee. Hij is echt té lekker, hij is van het merk Lipton!

Een hele fijne week gewenst allemaal! Wat staat er bij jou op de planning? (Ik moet maar eens heel hard beginnen met leren, want die verrotte toetsweek komt er weer aan.. –)

Liefs Anniek

 

 

33 reacties

 • Reply
  Patricia
  24 november, 2014 at 08:16

  Hele mooie foto’s en de pro-line conditioner heel herkenbaar ik heb het ook 1 keer gebruikt en precies het zelf na tien keer wassen kreeg ik mijn vette laag ook uit mijn haar en ging ook meteen de prullenbak in.

 • Reply
  Eline
  24 november, 2014 at 08:36

  Ik vind dit echt een van mijn favoriete artikels om te lezen! Die pepernoten zien er super lekker uit en sinterklaas komt wel heel snel dichterbij. Ik moet nog twee surprises maken en te veel cadeautjes kopen. Oeps.

  • Reply
   Anniek
   24 november, 2014 at 08:43

   Haha, leuk om te horen Eline! Succes met alles, ik denk dat veel mensen een beetje in de stress gaan komen te zitten in deze periode :)

 • Reply
  Esther
  24 november, 2014 at 08:50

  Leuke foto’s! Wat gek van die conditioner, ik zou echt alle bussen droog shampoo verzamelen wat ik maar in huis had. Veel succes met je surprise :)

 • Reply
  Madeleine
  24 november, 2014 at 09:02

  Ik word altijd zo blij van jouw blog, haha. Je manier van schrijven is heel leuk om te lezen en de foto’s die je maakt zijn altijd mooi. Die lipstick van Catrice ziet er erg mooi uit!

  • Reply
   Anniek
   24 november, 2014 at 18:20

   Ah, wat een lieve reactie van je Madeleine, dankjewel! :) Liefs

 • Reply
  Bianca
  24 november, 2014 at 09:46

  Hele mooie foto’s! Hartige taarten zijn altijd zó lekker!

 • Reply
  Eilish
  24 november, 2014 at 11:02

  Dat vintage blikje is echt heel erg leuk!

 • Reply
  Frouckje
  24 november, 2014 at 12:56

  Blikje is erg gaaf!
  Enne dat potje Afro-conditioner zou ik maar aan iemand met kroeshaar geven… HAHA!

 • Reply
  Manon
  24 november, 2014 at 13:21

  leuke blog heb je en wat een heerlijke dingetjes heb je gebakken zeg krijg er honger van :)

  • Reply
   Anniek
   24 november, 2014 at 18:19

   Thanx, leuk om te horen! ;) Liefs

 • Reply
  Esther
  24 november, 2014 at 14:02

  Wat een leuke foto’s weer!

 • Reply
  Manon
  24 november, 2014 at 14:46

  Oh jeeetje balen van die conditioner zeg

 • Reply
  Joor
  24 november, 2014 at 15:22

  wat leuk om te lezen!!! :) leuke foto’s!! En ik ga deze week werken / leren / cursus volgen / en chillen! :)

 • Reply
  Frances
  24 november, 2014 at 15:47

  Mooie foto’s met heerlijke food inspiratie, Liefs!

 • Reply
  Inge
  24 november, 2014 at 17:47

  Ik was net aan t bedenken dat ik mijn haar vanavond maar eens moest verwennen met kokosolie, blij dat ik net op tijd je blog lees hihi

  • Reply
   Anniek
   24 november, 2014 at 18:19

   Haha, ja! Maar ik las wel net op de verpakking dat er naast kokosolie ook veel minerale oliën inzitten, wat niet goed in je haar trekt maar er als een soort laagje op blijft liggen. Dus kokosolie zou moeten kunnen :) X

 • Reply
  Iris
  24 november, 2014 at 18:01

  Heb je die conditioner door je hele haar gedaan i.p.v. de puntjes? Dan wordt het inderdaad veel te vet.

  • Reply
   Anniek
   24 november, 2014 at 18:18

   Nee, alleen in de onderste helft van mijn haar.. Las alleen net wel dat er minerale oliën in de conditioner zitten, dus ik denk dat dat de reden is. Maar even kijken of ik iemand kan vinden met kroeshaar, voor wie dit waarschijnlijk wel een fijne conditioner is :)

 • Reply
  Maaike
  24 november, 2014 at 18:58

  Oeh die thee lijkt me wel lekker, gemaakt van vruchten! Leuke foto’s weer! :)

 • Reply
  marieke
  24 november, 2014 at 19:27

  Wat tof om te lezen dat je naar de kerk gaat en dus gelovig bent (ik ook)! Ben benieuwd wat voor kerk je gaat :) leuke foto’s verder! Mooi horloge ook, wil ook graag eens zo’n horloge :)

  • Reply
   Anniek
   24 november, 2014 at 19:43

   Wat leuk! Ik ga zelf naar de gereformeerd vrijgemaakte kerk, en jij? Liefs

 • Reply
  Lifetimes
  24 november, 2014 at 21:02

  Wat een ontzettend mooie foto’s in dit artikel. Ik neem aan dat je ze met een camera maakt ipv je mobiel? Ik zou zelf ook graag beter worden in fotografie!

 • Reply
  Petra
  24 november, 2014 at 21:38

  Wat leuk weer om mee te kijken, tja die producten voor afro haar is niet zo geschikt voor europees haar, Ooit pakte ik per ongeluk een flesje babyolie van het plankje boven de wasbak, in de veronderstelling dat het babyshampoo was..Hoppa nog een beetje extra erop!want tjonge wat schuimt dat slecht! hih .Je kon echt patat bakken in mijn haren en het was echt een ramp om het er uit te krijgen, dus ik weet hoe onwijs lastig dat is…het blikje van je moeder vind ik ook superlief om te zien!

 • Reply
  Astrid V
  24 november, 2014 at 22:03

  Wauw, dat doosje is prachtig!

 • Reply
  Wanda
  24 november, 2014 at 22:06

  Vervelend joh dat je haar zo vettig werd van dat spul! En je moet dus nog flink aan de slag voor Sinterklaas? Wij doen met kerst, dus ik heb nog eventjes maar ook dat zal wel weer op het laatste moment gebeuren…

 • Reply
  Mira
  24 november, 2014 at 22:07

  Heerlijke foto’s en heerlijk eten allemaal! Die thee lijkt me zo lekker, die gaat op het boodschappenlijstje!

 • Reply
  Frederique
  24 november, 2014 at 22:55

  Echt supermooi dat doosje :)

 • Reply
  Engelina
  24 november, 2014 at 23:23

  Ergens een beetje logisch dat je haar vet wordt van conditioner van de afro lijn . is eigenlijk bedoeld voor mensen met heeel droog[ kroes]haar. En jij hebt mooi gezond haar :)

  Leuk artikel trouwens en wat heb je lekker gegeten!

 • Reply
  Claudia
  25 november, 2014 at 19:22

  Je maakt nog steeds prachtige foto’s. Die conditioner is speciaal voor de puntjes van je haar anders krijg je inderdaad gigantisch vet haar.

 • Reply
  Sophie
  26 november, 2014 at 23:45

  Leuk artikel zeg! Je schrijfstijl is fijn om te lezen!

 • Reply
  Tjitske Anna
  2 december, 2014 at 16:40

  Je hebt zo’n leuke blog! Lekker knutselen aan de surprise is leuk hé? Ik ben gister en vandaag ook hard bezig geweest, resultaat: mijn hele handen onder de verf (van die échte, uit spuitbussen.. nogal hardnekkig), ik was vergeten om handschoentjes aan te doen, haha!

  • Reply
   Anniek
   2 december, 2014 at 17:03

   Wat lief, leuk om te horen Tjitske! En oh, die verf, héél herkenbaar… Zeker die uit spuitbussen zijn vervelend ja. Na het surprise maken had ik ook een aantal lijmvlekken op mijn kleding, oops! :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.