Join My Life #46

join my life 46

De afgelopen week was een bijzondere week. Een week waarin ik weer even keihard besefte hoe hard het leven soms aan kan voelen, maar ook een week waarin ik op een gegeven moment gelukkig wel een ‘omslag’ heb kunnen maken, en waarin ik toch erg genoten heb. Lekker eten, lekker aan de slag met Glowofbeauty, en een bezoekershoogtepunt!

to do list insta

Maandag had ik mijn allerlaatste dagje vakantie. Ik besloot om mijn dag goed te gaan gebruiken, en om lekker wat vooruit te werken voor mijn blog, en ook nog wat voor school te doen. Let’s go!

overgekookte havermout

Helaas liepen al die plannen een beetje in het water. Het begon allemaal al bij mijn ontbijtje: ik lette even niet op, en de net schoongemaakte magnetron werd alweer bedolven onder een stortvloed overgekookte havermout. Oké, goed begin van de dag. – meh –

schapenvachtje

Maar oké, gewoon door. Toen het eenmaal licht was ging ik aan de slag met een video, lekker gezellig naast de kachel, dat zou vast een leuk effect op de video geven. Tenminste, dat dacht ik. Het lukte maar niet om een goede lichtinstelling te krijgen, en blegh, het ging gewoon even helemaal mis. Frustratie.

lasagnesaus

Qua bloggen ging het dus niet zo super, waar ik wel een beetje van baalde. Ik besloot mezelf lekker te verwennen door uitgebreid voor mij en mijn ouders te gaan koken. Ik maakte pompoenlasagne met rode bietjes en geitenkaas, laagje voor laagje. Eerst een laag homemade pompoen/tomaatsaus in de ovenschaal…

lasagne maken

Dan wat lasagneplakken…

lasagne met biet

Een laag gesneden biet…

lasagne geitenkaas

Verkuimelde geitenkaas…

lasagne biet geitenkaas

En zo door tot de hele schaal vol zat. Hij mocht de oven in.

lasagne

Dit is misschien niet de meest smakelijke foto, maar iedereen had zo’n honger dat ik vergeten was op tijd foto’s te maken! In ieder geval was hij echt onwijs lekker, een heerlijke variant op de classic lasagne. (Het recept staat in de nieuwste Allerhande!)

tiramisu insta

En als toetje pepernoten tiramisu. Ik was weer helemaal gelukkig. :)

station 's ochtends

Dinsdag: back to school & normal life. 8 uur, en daar stond ik weer op het station. Wel even wennen hoor…

anniek camera

Vrijdag plaatste ik een personal update, waarin ik vertelde dat het even niet zo goed met me ging. Geen motivatie, inspiratie, en zin om iets te ondernemen. Mede door jullie lieve reacties heb ik geprobeerd mezelf weer te herpakken, thanx girls <3 Het gaat weer een stuk beter, het was even een dipje die ik van me af wilde schrijven, en waar ik gelukkig al snel weer uitklom. Bedankt voor jullie steun.

Gramblr 10-1-2015 100254.bmp

Één van mijn doelen voor 2015 is om de 500 Bloglovin volgers te behalen, en afgelopen week ben ik al over de 400 gegaan! Heel erg bedankt allemaal, wat een steun en support, ongelooflijk!

simpel kettinkje

In de I AM kwam ik dit geweldige setje kettingen tegen. Ik vind ze echt geweldig, zoiets staat al een poosje op mijn wishlist, maar tot nu toe heb ik het nog niet gekocht. Wie weet als ik binnenkort eens wat geld over heb :)

scheikunde buisjes insta

Jihoee, lekker klunzen met biologieproefjes, heerlijk! Praktijk is 1000 x leuker dan de theorie, en ook erg interessant vind ik zelf.

piano utrecht centraal

Zo tof: op Utrecht Centraal staat nu net als op het Amsterdamse station ook een piano! Elke keer als ik er langs kom zit er wel weer iemand te spelen, soms zelfs met aanhang, zoals deze jongen die met zijn saxofoon erbij wat speelt. Echt een leuk initiatief!

kerstkransje

Het aller-, állerlaatste kerstkransje! Kleine hapjes nemen om extra te genieten :)

groenteboer

Eventjes een paar boodschapjes doen. Ik vind het altijd heerlijk om bij de groenteboer langs te gaan, en al die lekkere groenten en fruit te bekijken, en een tas vol te scoren voor een klein prijsje!

bloggen in pyjama

Blogging in my pajamas, because it’s SO COMFY!

hema bodylotion

Tussen alle leuke ‘blijmakers’ van de Hema spotte ik deze bodylotion, die maar twee euro kost en geweldig ruikt! Kruidig, warm, en echt lekker winters. Het is dat ik nog een hele lade vol lotions heb, maar anders… Aanrader!

brief sturen

Deze week heb ik mijn creatieve kant eens even de vrije loop gelaten toen ik een brief aan het maken was voor Anna, voor haar briefproject. Echt leuk om daar lekker mee bezig te zijn, en zo eens heel iets anders te doen dan normaal.

kiwi insta

Ik at een kiwi. Een gele om precies te zijn. Mega lekker, ik houd echt van kiwi’s.

stukje chocoladeletter

Én nog zo’n ‘allerlaatst maaltje’: mijn laatste stukje chocoladeletter! Ik ben daar altijd heel zuinig mee :)

schoonmaken

Tijd voor mijn wekelijkse schoonmaakrondje in de nagelsalon! Lekker poetsen met keihard de radio aan. Niemand die ziet dat ik stiekem mee zit te dansen en en zingen :)

alessandro handcreme

Superlief, van de eigenaresse kreeg ik dit schattige tube’tje met crème! Hij is heel fijn, en ruikt zo lekker: naar vanilla butter cookies.

olijven salade

Zaterdag werkte ik weer bij de AH, nam ik een filmpje op (die dit keer gelukkig wél lukte!) en er kwamen vrienden van mijn ouders, die samen een heerlijk 3-gangenmenu kookten. Wat een luxe eigenlijk zeg, het was echt lekker!

worteltjestaart

En oh man, het verwennen hield nog niet op! Mams bakte een worteltjestaart voor zondag (ja, de mop over het konijn slaan we dit keer even over, is dat oké?), een van mijn favoriete taarten. Lekker met zo’n roomkaaslaagje en walnoten…

q&a

Gisteren plaatste ik een oproepje aan jullie allemaal, heb jij al een vraag achtergelaten? Je mag helemaal los gaan in de comments, en alles aan me vragen wat je nou altijd al eens hebt willen weten. Ik ben benieuwd! (de vragen ga ik behandelen in een video)

Dus ja, dit was echt een weekje waarin ik weer even goed besefte dat vakantie toch zóveel leuker is dan het normale leven. Ik moest echt weer even inkomen, wennen. Gelukkig is dat allemaal goedgekomen, en zit ik er weer lekker in. Ik ben ook bezig met leuke samenwerkingen voor mijn blog, waar ik echt onwijs blij mee ben. Het eerste projectje komt komende week waarschijnlijk online!

Hebben jullie een fijne week gehad? En moesten jullie ook echt weer even wennen na al die gezellige feestdagen?

Liefs Anniek

 

18 reacties

 • Reply
  Els
  12 januari, 2015 at 08:06

  Best een leuke week heb je gehad. Al ging wel eens wat mis :-). Mijn week was prima. Ik mis de feestdagen wel.

  Wel grappig dat je de dezelfde camera heb als ik :-).

  • Reply
   Anniek
   12 januari, 2015 at 08:07

   Die op de eerste foto? Ja, dat is mijn oude camera! Hij is lekker compact, handig om mee te nemen. Mijn ‘normale’ foto’s maak ik wel met een andere camera, maar toevallig :)

 • Reply
  Sophie
  12 januari, 2015 at 08:13

  Ik heb nu al tentamens dus wennen was er helaas niet bij!

 • Reply
  Thessa
  12 januari, 2015 at 08:38

  Wat een fijn weekje!

 • Reply
  Esther
  12 januari, 2015 at 08:46

  Owh ja, wat was dat een klap om vorige week maandag weer te beginnen na alle gezellige feestdagen! Maar nu lijken ze toch al weer een hele tijd geleden, niet? Hmmm, ik maakte gisteren ook worteltjestaart! Zo lekker :)

 • Reply
  Lifetimes
  12 januari, 2015 at 09:28

  Oeh, al die lekkere dingen! Ik hoop dat je snel weer helemaal de oude bent. Geloof me, iedereen heeft om de zoveel tijd even een dipje. Heel normaal :) Xx

 • Reply
  Marieke
  12 januari, 2015 at 09:32

  wat een fijne foto’s :) En wat een heerlijk eten weer allemaal haha! Die lasagne ziet er ook goed uit, behalve die biet dan, nee niet lekker!

 • Reply
  4.Balou
  12 januari, 2015 at 10:28

  Heel leuk om te lezen! Pepernoten tiramisu? Daar heb ik nog nooit van gehoord maar lijkt me heerlijk om een keertje te proberen!
  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

 • Reply
  lonneke
  12 januari, 2015 at 12:38

  Ahh heel leuk weer!
  Die carrot cake, jum!

 • Reply
  Wanda
  12 januari, 2015 at 15:23

  Ondanks wat opstartprobleempjes her en der toch een lekker weekje! Na een vakantie is het altijd even weer wennen om in het ritme te komen he? Heb ik zelf ook ontzettend veel last van…

 • Reply
  Kevin - JustKVN
  12 januari, 2015 at 15:25

  Super leuk artikel..
  Altijd leuk om in iemand anders leventje te kijken ;)
  XXX

 • Reply
  Anouk
  12 januari, 2015 at 17:07

  Wat een leuke foto’s! En dat iets overloopt in de magnetron herken ik, heb ik ook weleens hahah.

 • Reply
  Manon
  12 januari, 2015 at 19:20

  Agh er kan altijd wel eens iets misgaan geen probleem toch? verder heb je volgens mij een hele leuke week gehad

 • Reply
  Joyce
  12 januari, 2015 at 19:44

  Ohhh al dat lekkere eten, heerlijk!! :)

 • Reply
  Emilia
  12 januari, 2015 at 20:49

  Oh mmmm, wat een lekker eten allemaal! Het begin van je week ging dan misschien niet zo goed, maar voor de rest klinkt het alsof je best een leuke week hebt gehad. Wat lief dat je die handcreme kreeg van de eigenaresse van de nagelsalon, die verpakking is zó mooi en de geur lijkt me ook heerlijk. :D

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  12 januari, 2015 at 21:21

  Hatelijk, overgekookte havermout!

 • Reply
  Liskalife
  13 januari, 2015 at 21:37

  Erg leuke foto’s zitten er weer tussen. En al dat heerlijke eten…. nomnomnom… Blij dat het weer wat beter met je gaat. Ik moest ook weer even wennen aan het normale ritme, maar het is ook wel lekker om weer bezig te zijn! Groetjes!

 • Reply
  fauzan
  24 februari, 2018 at 18:32

  My first time reading this blog. The way you’re enjoying your life, yeah it’s just amazing. God bless you :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.