Join My Life #49

JOIN MY LIFE 49

Zo, daar ben ik weer. Ik heb deze week weer hard gewerkt om elke dag een artikel voor jullie klaar te hebben staan, en vandaag laat ik jullie de achter-de-schermen-kiekjes zien! Vooral veel foodphoto’s deze keer, want man, wat ik heb ik bizar veel lekkers gegeten deze week. Onder andere onwijs lekkere chococookies, echt té goed. En ik moest een beetje huilen om de boekweitgrutten. Nog steeds.

pasta pesto saus

Met school heb ik het deze periode niet zo druk, wat echt fijn is, en dus kan ik lekker rustig aandoen en hier en daar wat aanrommelen. En lekker koken :)

Mijn moeder maakte in het begin van de week een heerlijke pasta pesto, en ze had zoveel gemaakt dat er haast een halve pan overbleef. Helemaal niet erg, dat komt wel op. Prima basis voor een lekkere lunchsalade, zo kon ik de hele week nog genieten van die ene pan met pasta!

schaap

Vorige week zondag lag er nog een aardig pak sneeuw bij ons thuis! Samen met mijn vader ging ik de bossen in om lekker te fotograferen. Waar ik dit schaap tegenkwam, die zo lief was om voor fotomodel te spelen :) Daarna, half bevroren, weer naar huis, en lekker opwarmen met een kop rooibosthee.

voetstap sneeuw

Geluksmomentje: de eerste stap in verse sneeuw zetten <3

havermout kaneel

Koopmans, WAAROM hebben jullie in vredesnaam de boekweitgrutten uit jullie assortiment gehaald?! Echt, om te janken. Ik ga ze nog een mailtje sturen, of ik de restjes mag hebben. prettig gestoord als ik ben Nu eerst maar een poosje zonder dan.

poster happy

Kijk hoe leuk dit postertje is! Of eigenlijk is het een bladzijde uit de Flow. De Flow is altijd zo’n lekker positief tijdschrift, en er zitten ook hele toffe ontworpen bladzijdes in, die je uitgeknipt zo als poster kan gebruiken. Deze heb ik gebruikt om een brief op te schrijven naar een vriendin, lekker ouderwets.

chocolade deeg

Ken je die Triple Chocolate American Cookies van de AH? Zo niet, go eat them. Ik vind het echt de lékkerste koekjes ever, en dat recept moet toch na te maken zijn dacht ik zo. Dus ging ik aan de slag en ik gooide lekker veel chocolade door het deeg.

koekjesdeeg chocolade

Roeren, en nog wat extra cacaopoeder er doorheen…

deegbal

En kneden tot een mooie bal. Ziet er nu al lekker uit, vind je niet?

chocolate chip cookie

Ik ben zo iemand die de koekjes dan toch nog even 7 minuten extra in de oven laat zitten, omdat ze nog wel heel zacht zijn. Hierdoor waren ze wel erg lekker, maar niet zo chewy en zacht van binnen als ik ze bedoeld had. Volgende week poging 2 :) Als ik het ‘AAH IK WIL MEER, MEER, MEER’-gehalte heb bereikt deel ik uiteraard het recept met jullie!

foto's schieten

Lekker bezig met foto’s maken. Wat een vrolijke boel met al die kleurtjes!

wie is de mol terugkijken

Op woensdag keek ik Wie Is De Mol van vorige week nog even terug, lekker relaxed op de bank. Donderdag zat ik alweer klaar voor de volgende aflevering, toen de NOS wegviel. Best wel eng vond ik het eigenlijk, jij ook? Gelukkig viel het allemaal mee.

koken

Cooking Anniek is in tha house!

boekweittengrutten

Yes, mams had boekweitgrutten gevonden bij de natuurwinkel! Wel een stuk duurder dan normaal, dus ik denk dat ik maar eens op internet op zoek ga naar een 5 kilo verpakking ofzo :)

aquafresh tandpasta

Yay, deze tandenpasta met suikerzuurbescherming wordt roze als je poetst :)

prettybox

Oeh, zo lastig als de postbode ‘s avonds aan de deur komt met een pakketje, en dat je dan tot de volgende dag moet wachten met openmaken… Maar, de blog gaat voor, en goede foto’s worden gemaakt bij daglicht. Nog even geduld.

zara parfum

Dit parfumflesje van de ZARA kreeg ik van mijn zus, en ik vind hem zo mooi! Ik ga hier echt nog iets leuks mee doen, een DIY of zoiets. Heb jij nog ideeën?

sneeuw anniek

En aan het eind van de week viel er alweer sneeuw, zo leuk!

powerblends cinnamon

Deze week maakte ik ook eindelijk deze grote bak met power blends op, van het merk Tess Organic. Een mix van kokos, kaneel en allerlei lekkere superfoods, heerlijk voor door de havermout!

En dat was mijn weekje wel weer zo ongeveer! Ik heb niet hele bijzondere dingen gedaan, maar het liep allemaal wel lekker. Een beetje bloggen, wat school, fotograferen, bakken… Prima zo! En o ja, gisteren ben ik zo ongeveer de halve dag met mijn vader foto’s weten schieten, dus de komende tijd kunnen jullie leuke artikelen mét mooie foto’s verwachten :)

Wat heb jij afgelopen week gedaan? Let me know!

Liefs Anniek

 

20 reacties

 • Reply
  lotte
  2 februari, 2015 at 06:41

  Mooie foto’s! En die koekjes zien er inderdaad lekker uit! Ben benieuwd naar het recept ;)

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  2 februari, 2015 at 07:22

  De koekjes zien er erg lekker uit, leuke foto’ s!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Esther
  2 februari, 2015 at 08:31

  Ik werd ook blij verrast door de sneeuw afgelopen week! En hmmm, die koekjes zien er echt verrukkelijk uit :)

 • Reply
  Sophie
  2 februari, 2015 at 08:37

  Ik ben nu al benieuwd naar de foto’s! Ik hoop dat je het ideale recept mag vinden voor de koekjes, ik vind ze heerlijk.

 • Reply
  4.Balou
  2 februari, 2015 at 08:39

  Wat een ontzettend lief schaapje, haha :)
  http://www.bloglovin.com/blogs/4balou-13049789

 • Reply
  Eline
  2 februari, 2015 at 08:48

  Altijd zo leuk om te lezen en ik ben heel benieuwd naar die koekjes, want I love cookies!

 • Reply
  Kim
  2 februari, 2015 at 12:08

  Leuk overzicht heb je weer gemaakt!

 • Reply
  Whitney
  2 februari, 2015 at 15:33

  Haha dat schaap! Leuk zeg en veel sneeuw bij jullie.

 • Reply
  Tessa
  2 februari, 2015 at 17:15

  Ahhhh dat schaapie haha, cute.

 • Reply
  Iris
  2 februari, 2015 at 17:38

  Merken halen altijd net dat ene product uit het assortiment dat je vaak gebruikt. Niet aardig, inderdaad.

 • Reply
  Lifetimes
  2 februari, 2015 at 18:49

  Haha, JA ik ken de koekjes! Ik haal ze echt veel te vaak, maar ze zijn ook zo ontzettend lekker. Hopelijk kan jij deze perfecte cookies binnenkort ook maken en het ons vertellen natuurlijk. Xx

  • Reply
   Anniek
   2 februari, 2015 at 22:21

   Ja, knapperig van buiten, zacht van binnen… Ik hoop het ooit na te kunnen maken, dan vertel ik je het direct als mede Triple Chocolate Cookie Lover ;)

 • Reply
  Manon
  2 februari, 2015 at 18:58

  Leuke fotos, dat koekje ziet er lekker uit

 • Reply
  Leanne
  2 februari, 2015 at 19:02

  leuke foto’s! wat toevallig, ik heb ook afgelopen week american cookies gemaakt! mmmm !

 • Reply
  Laura
  2 februari, 2015 at 19:39

  Leuke foto’s! Die zelfgemaakte koekjes zien er heel lekker uit:)

  xx Laura

 • Reply
  Lies
  2 februari, 2015 at 22:14

  Aah dat schaap en wat leuk ook dat die zo bleef zitten! Haha ik ben wel benieuwd wat voor mailtje je terug zou krijgen van Koopmans als je het stuurt. vraagt of je de restjes mag hebben.

  • Reply
   Anniek
   2 februari, 2015 at 22:20

   Nou, de grap is dat ik dat ook echt gedaan heb! Even een mooi dramatisch verhaal omheen gebreid, en nu maar afwachten wat ze gaan antwoorden… Ik ben heel benieuwd! :)

 • Reply
  Marcella
  3 februari, 2015 at 15:23

  Je foto met het schaap is erg mooi, fotogeniek! Die cookies van AH zijn echt goddelijk, dus je maakt me nieuwsgierig naar je recept. Al is het vast ook gevaarlijk lekker ;-)

 • Reply
  Julie
  8 februari, 2015 at 11:03

  Ik heb ook boekweitgrutten in de Hema gezien! Kus

  • Reply
   Anniek
   9 februari, 2015 at 07:53

   Wat grappig, dat zou je niet verwachten in de Hema! Maar gelúkkig heeft Koopmans me laten weten dat de boekweitgrutten alleen maar een nieuwe verpakking heeft gekregen, en dus niet uit het assortiment is :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.