Join My Life #50

join my life 50

Maandag, het begin van een nieuwe week. Een nieuwe week met nieuwe kansen. Al moet ik zeggen dat mijn afgelopen week eigenlijk veel te leuk was om zomaar te vergeten! Ik onderging mijn allereerste gezichtsbehandeling óóit, pofte voor het eerst in mijn leven aardappels, en was denk ik de enige in Nederland die blij was met al die bevroren bovenleidingen. Vandaag een terugkijkje!

vertraging

Maandagochtend. Ik werd wakker, maakte een lekker ontbijtje klaar, kleedde me aan en dook achter mijn laptopje. Eerst maar eens even op de NS-site kijken, want je weet maar nooit met al die sneeuw en vorst. En ja hoor, het was weer eens raak: heel Utrecht lag plat. No problemo hoor NS, ik red me wel, lekker een dagje thuis is ook niet verkeerd ^^

groentesoep

Ik deed het lekker rustig aan, en heb nog aardig wat kunnen doen voor school en voor de blog. Toch wel handig, even zo’n ‘inhaaldagje’. En o ja, nog een voordeel: er was nog een klein restje van mama’s groentesoep. Lekker.

gebakken appel

Wat ik deze week ook weer heb herontdekt: Schijfjes appel met wat kaneel en rozijntjes voor 1 á 2 minuutjes in de magnetron doen, en klaar is je hot healthy winter snack! Echt lekker, probeer maar eens.

station

En toen was het dinsdag. Brr, keiharde realitycheck. Vroeg opstaan om op tijd weer op het station te zijn, bibberend in de vrieskou. Eén troost: ons station is wel fotogeniek :)

from where i stand

Ik droeg mijn highwaisted broek weer eens, dat was alweer even geleden. Toch wel echt een fijn ding hoor, ik ben nog steeds blij met deze aankoop! Supermakkelijk met een leuke cropped top en een warm jasje.

boodschappen

Uit school direct door naar de supermarkt, om nog wat inkoopjes te doen voor mijn super fancy plannen voor het avondeten.

gepofte aardappel

Ik ging namelijk zoete aardappels poffen!

gepofte aardappels

Na bijna een uur gewacht te hebben (mijn aardappels waren mega) waren ze dan eindelijk klaar. Ik maakte er nog een frisse groene salade bij en een lekkere tomaten/feta/koriander-salse voor ín de aardappels. Het was de eerste keer dat ik zoiets maakte, maar het was echt onwijs lekker, aanrader! (recept is van Foodgloss)

zon

Het was deze week echt koud, maar die zon maakte een hele hoop goed. Puur genieten.

witte arm

Mijn bleekscheterige armen kunnen dat kleine beetje extra vitamine D wel gebruiken ;) Ben jij ook altijd zo onwijs bleek in de winter?

koopmans

Weet je nog dat ik je vorige week vertelde dat ik zo baalde dat Koopmans haar boekweitgrutten uit het assortiment heeft gehaald? Nou, ik liet het er niet bij zitten en stuurde een mailtje naar Koopmans, waarin ik vertelde dat ik het zo jammer vond. Een paar dagen later stond dit pakketje voor mijn deur, met twee pakken boekweitgrutten en een pak pannenkoekenmix! En daarbij de mededeling dat alleen de verpakking en het bestelnummer veranderd is, en dat de supermarktmanager dat waarschijnlijk over het oog heeft gezien. PFOE, wat een opluchting, mijn ontbijtpap kan écht niet zonder boekweitgrutten. Leuke spontane actie ook Koopmans, tof!

pasta pesto tomaat

Donderdagavond geserveerd: pasta met pesto, ricotta, tomaat en boerenkool. Á la crème, made by mama <3 Onwijs lekker, heel romig en zacht.

pastasalade

En oh oh, wat kan ik er toch van genieten om de volgende dag de restjes mee naar school te nemen!

winactie gadgets

Deze week ging het bloggen even wat moeizamer. Niet omdat ik er geen zin in had, maar vooral omdat mijn laptopje zó enorm traag is geworden, dat elke handeling een minuut kost, waarvan 55 seconden wachttijd is. Hier moet ik echt even wat aan gaan doen… Wel is er elke dag natuurlijk gewoon een artikel online gekomen, onder andere een hele toffe winactie waarbij je een pakketje met allerlei mooie gadgets kan winnen! Doe jij al mee?

lege kom

Zaterdagochtend at ik een lekker ontbijtje in bed, en daarna maakte ik me klaar voor iets heel leuks: mijn allereerste gezichtsbehandeling ooit!

geruite sjaal

Mijn vader ging met me mee, om alles vast te kunnen leggen. Spannend!

onzuiverheden verwijderen

En daar lag ik dan, genietend van alle lekkere maskertjes en serums die ik op mijn gezicht gesmeerd kreeg, en iets minder genietend van het uitknijpen van de mee-eters en het wenkbrauwen epileren :) Een uitgebreid verslag komt nog!

groene smoothie

Daarna nog helemaal in de healthy mood!

P1200410

Al at ik zondag wel deze lekkere koek :)

Komende week wordt voor mij best wel een drukke week. De toetsweek komt steeds dichterbij (over 1 week is het zover!), en daar moet nu toch echt wat voor gebeuren, + voor die 4 Praktische Opdrachten. – Yay, wat een feest – Maar ach, komt goed, ik sla me er wel doorheen! Gewoon blijven genieten van alle leuke en mooie momentjes, en even hard knallen!

Wat staat er voor jou op de planning komende week?

Liefs Anniek

 

23 reacties

 • Reply
  Eline
  9 februari, 2015 at 08:02

  Wat een leuke week en die aardappels zien er super lekker uit. Ga ik denk ik ook een keertje proberen. Veel succes met leren, mijn tentamenweek zit er net op dus ik wens je veel sterkte !!

 • Reply
  Iris
  9 februari, 2015 at 08:48

  Veel sterkte met leren! Gelukkig is mijn volgens PTA-week in maart pas, dus ik kan het iets rustiger aan doen.

 • Reply
  lifetimes
  9 februari, 2015 at 08:55

  Men, die gepofte aardappels en de pasta zien er onwijs lekker uit! Ik heb ook net tentamenweek gehad en het is inderdaad best lastig om het allemaal te combineren met bloggen! Heel veel succes meid Xx

  • Reply
   Anniek
   9 februari, 2015 at 21:49

   Ah, thanx, lieve reactie!

 • Reply
  Esther
  9 februari, 2015 at 09:08

  Ben benieuwd hoe je de gezichtsbehandeling hebt ervaren! Lijkt me heerlijk namelijk :)

 • Reply
  Anne Solveig
  9 februari, 2015 at 09:15

  Aahw, wat lief van Koopmans!

 • Reply
  renee
  9 februari, 2015 at 10:04

  Wat lief van Koopmans en wat fijn dat het niet uit het assortiment is. Fijn zo’n gezichtsbehandeling en wat lief dat je vader mee ging om het vast te leggen. Ohh dat trein probleem van en naar Utrecht, jaaa ik ben niet in Utrecht gekomen, op geen enkele manier.

 • Reply
  Hillene
  9 februari, 2015 at 11:40

  Leuke foto’s weer! Super leuk dat Koopmans zo reageert (:

 • Reply
  Ellemieke
  9 februari, 2015 at 13:09

  Leuk artikel! Lekker eten en ja high waist broeken zijn mijn favoriet :)

 • Reply
  Laura
  9 februari, 2015 at 14:19

  Wat ziet dat eten er heerlijk uit!:)

  xx Laura

 • Reply
  Sophie
  9 februari, 2015 at 15:14

  Wow wat snel alweer je toetsweek! Het lijkt wel een maand geleden dat je de vorige had haha ;) Succes alvast!

  • Reply
   Anniek
   9 februari, 2015 at 21:48

   Haha, ja, zo voelt het soms ook wel een beetje :) 5 x per jaar…

 • Reply
  Manon
  9 februari, 2015 at 16:19

  Appel , kaneel rozijntjes, yummmy!!! heerlijke snack.Succes met je toetsweek x

  • Reply
   Anniek
   9 februari, 2015 at 21:48

   Dankjewel Manon! :)

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  9 februari, 2015 at 17:13

  Ben benieuwd naar je verlsagje over die gezichtsbehandeling!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  9 februari, 2015 at 17:16

  Wat leuk dat je een gezichtsbehandeling liet doen! Altijd lekker om even te ontspannen.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Linda
  9 februari, 2015 at 18:29

  Ik ben wel benieuwd naar het verslag van je schoonheidsbehandeling, zo tof dat je alles avst heb kunnen leggen! En de smoothies zien er heerlijk uit <3

 • Reply
  Lies
  9 februari, 2015 at 19:33

  Wat leuk dat je Koopmans hebt gemaild en zo’n reactie terug kreeg! Lijkt mij ook heerlijk zo’n gezichtsbehandeling en ben dan ook erg benieuwd naar je verslagje erover.

 • Reply
  Els
  9 februari, 2015 at 20:17

  Wat heb jij veel heerlijke dingen gegeten :-).

 • Reply
  Petra
  9 februari, 2015 at 20:38

  wat heerlijk weer om dit te lezen, En wat heeft je vader toch een onwijs grote inzet om van je hobby een succes te maken, geweldig!

 • Reply
  BySilke
  10 februari, 2015 at 20:20

  Zo’n leuke foto’s maak je in je week! Doe je dat dan met je Parasonic of met je telefoon (want dan is het wel ongelooflijk goeie kwaliteit!)? Fijne week & Succes met je toetsen!

 • Reply
  Stephanie
  10 februari, 2015 at 20:42

  Mooie foto’s weer :) Heerlijk die smoothies!!

 • Reply
  Marcella
  10 februari, 2015 at 22:06

  Mooie foto’s weer! Je snack met appel en rozijnen klinkt goed, slim om hem even op te warmen. Succes met je toetsweek!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.