Join my life #6

Join my life #6

Welkom bij het wekelijkse kijkje in mijn week! Kijk je mee naar de dingen die ik afgelopen week gedaan heb?

Maandag

maandag

Maandagochtend (om kwart over 7 al!) kwamen er 2 vreemde mannen in ons huis om de tweedubbele ramen te vervangen voor ramen met driedubbeldik glas. Gelukkig was ik die dag op school, want met al die ramen werd het echt freezing koud thuis! Bij het zetten van die nieuwe ramen werd het glas ook een beetje vies, wat een mooi en grappig plaatje opleverde!

maandag 4

Ik ging met een supervolle tas naar school, ik was namelijk aan de beurt om te bakken voor ons taartuurtje met Latijn.

maandag

Ik had appeltaart en chocolate chip cookies gebakken, die goed in de smaak vielen!

maandag 5

‘s Middags wachten tot de deuren van de trein opengaan, omdat er eerst nog een ander treinstel aan vast moet worden gekoppeld. Zo grappig dat sommige mensen dan echt zo’n uitdrukking op hun gezicht hebben van: ‘Huh?! Waarom gaan de deuren nou niet open, ik snap er helemaal niks van!?’

maandag 1

‘s Middags aan mijn Nederlands presentatie werken en wat bloggen.

maandag 2

Jeee, er waren nog precies 3 stukjes appeltaart en 3 koekjes over, precies genoeg voor wie er thuis waren, smullen!

Dinsdag

maandag 3

Ik had maandagavond een lekkere verse eiersalade gemaakt, die ik dinsdagochtend op mijn broodjes smeerde voor tussen de middag, superlekker!

dinsdag

Haha, mijn banaan geeft licht tijdens de lunch! :D

dinsdag 1

Voor Engels moet zo ongeveer de hele klas hetzelfde Engelse boek lezen, je kon uit 5 verschillende kiezen. Ik dacht: ‘Ik kies voor degene met de minste pagina’s!’, maar helaas, na het kiezen zei ze dat het zeker niet de makkelijkste was.. Ach, gewoon elke dag tijdens mijn treinreizen een kwartiertje lezen en dan komt het wel goed. Hoop ik.

dinsdag 2

Jihoee, lente! Deze struik is de rest van de bomen alvast een beetje voor, hij staat volop in bloei!

dinsdag

‘s Middags even langs de Kruidvat en de Etos, wat leidde tot deze buit :) Je zult de verschillende producten nog wel voorbij zien komen de komende tijd. En natuurlijk een lekkere kop rooibosthee met een overgebleven chocolate chip cookie.

dinsdag 4

Ik begon alvast met een aantal productfoto’s te maken, hier van de lipstick! Soms gaat het heel lekker, maar dit keer niet zo, ik had mijn foto-maak-dag niet denk ik :) Toen ik de foto’s echter terugkeek, bleken ze toch best mooi geworden te zijn, gelukkig!

dinsdag 5

‘s Avonds at ik alleen met mijn moeder, en we aten een heerlijk roerbakgerecht met linzen, spinazie, uit en woksaus, my favourite!

Dinsdag 6

Jee, muffins bakken! Deze keer ging ik voor gezonde ontbijtmuffins die ik nog niet eerder had gemaakt, met onder andere havermout, appel, kaneel en rozijnen. Ze waren heel erg lekker, ik had er 9 gemaakt en met z’n drieën hebben we ze in 2 dagen opgemaakt :)

Woensdag

woensdag

Havermout for the win!

woensdag 2

Vrolijke viooltjes op ons tuintafeltje!

woensdag 4

In de trein van school naar huis, alvast een lekker appeltje. Op de terugweg kan ik echt relaxen als ik in mijn eentje ben, heerlijk wegzakken in een stoel, wat eten en lekker naar buiten kijken, ontspannen!

2014-03-05 16.09.52

Wauw, wauw, wauw! Nee, niet dat deze foto zo geweldig is, maar zie die zon, alleen al als ik naar dit plaatje kijk kan ik hem bijna voelen!

woensdag 3

Haha, dit is het bord van mijn vader, ik doe niet zoveel kaas en ketchup over mijn macaroni heen. Ik wilde een foto van mijn eten maken, maar hij vond dat zijn er bord er veel mooier uit zag, dus, bij deze. :D

Donderdag

donderdag 4

Ah, donderdag was voor mij echt een happy day! Sowieso begon ik de dag al goed met een lekker ontbijtje op bed, dan kan er al niet veel meer misgaan toch?

donderdag 5

donderdag 6

Daarna lekker met mijn moeder naar de markt, waar ik dit keer eens NIET voor een appelkruimel-pencee ging, maar voor een verse gevulde koek, ook super lekker! Ook kochten we wel 10 bolletjes wol, voor mijn moeders haakplannen :)

donderdag 2

En ook had ik niet te vergeten mijn Nederlands betoog over lantaarnpalen langs de snelweg. ‘s Ochtends nog even een keer goed doorlezen, en na hem ‘s middags gehouden te hebben was ik er dan eindelijk vanaf, zo fijn!

donderdag 7

Donderdag was wat mij betreft toch wel de allereerste échte lentedag, wat was het een lekker weer! Uit school ging ik samen met mijn lieve vriendin Dianne naar de Burger King om de lente in te wijden. Ik haalde een ‘Iced Smoothie’, wat heel erg lekker was, maar wel pure afzetterij. Toen ik keek hoe ze het klaarmaakten, was het gewoon een hele beker vol met ijsklontjes en daarbij een ieniemini-beetje sap, waarschijnlijk vruchtenconcentraat ofzo. Maar ach, hij was wel lekker!

donderdag

Kijk eens hoe hard mijn basilicum al gegroeid is! Het is zo leuk om hem elke dag wat groter zien te worden!

donderdag 3

Mijn folderbedrijf was zo stom geweest om de folder los van elkaar te bezorgen, dus in plaats van dat ik ze meteen rond kon gaan brengen moest ik eerst nog alle folders in elkaar vouwen. Heel vervelend, zo ben ik echt 2 keer zo lang bezig.

donderdag 8

Wie is de mol kijken, en Jan-Willem ging eruit, wow, raar…

Vrijdag

vrijdag 1

‘s Ochtends at ik een lekker ontbijtje en checkte ik even Facebook en wat andere blogs. (Ik zou het leuk vinden als je mij ook volgt op Facebook!)

vrijdag 3

Jihoe! De eerste krokusjes waren al een poosje gespot, maar nu is ook de eerste narcis uitgekomen! It makes me happy :)

vrijdag

‘s Avonds aten we een zelfbedacht prutje van rijst, aspergetops en bosui met een lekker champignonsausje # zonderpakjesenzakjes

vrijdag 2

‘s Avonds was het koopavond, dus ik ging met mijn zus nog even een paar films halen bij de bibliotheek en lekkere baklava bij de Turk. Ik had al superclang geen baklava meer gehad, het was erg lekker! De film die we keken – ‘The Jane Austen book club’ – was trouwens ook erg leuk, een lekkere vrouwenfilm!

Zaterdag

zaterdag 5

Niks ‘zaterdag = uitslaapdag’, het was zaterdag voor mij vroeg opstaan geblazen! Ik zou met Maxime en mijn moeder naar de lapjesmarkt in Utrecht gaan om stof te kopen voor de barokjurk die we met kunst op school maken, en om half negen hadden we afgesproken op Utrecht Centraal.

zaterdag 6

Daar is ‘tie dan, de lapjesmarkt! De lapjesmarkt in Utrecht is een eigenlijk gewoon een soort verzameling van héél veel stoffenwinkels bij elkaar. Je kan er echt van alles vinden, bont, katoen, drukke printjes of juist hele mooie egale stoffen, echt de moeite waard om eens te gaan kijken! Het is elke zaterdagochtend, dus we moesten wel een beetje vroeg zijn, zeker omdat ik om 11 uur nog moest werken.

zaterdag

Om half 11 terug van de lapjesmarkt, nog gauw even wat eten en daarna meteen door naar mijn werk.

zaterdag 1

Toen ik om 2 uur klaar was had ik flinke honger! Ik at wat fruit en – hoe kan het ook anders – havermoutpap.

zaterdag 2

Daarna nam ik twee filmpjes op, hier alvast een sneakpeak!

zaterdag 4

Sinds wanneer hebben eieren vleugels?! Haha, ik had 5 eieren nodig voor de taart die ik ging bakken, en 1 ei zag er wel heel merkwaardig uit :)

zaterdag 3

Grr, nog snel even naar de supermarkt racen om wat extra roomkaas te halen voor de taart, we hadden te weinig..

Zondag

zondag 1

Mijn look van zondag! Een hele simpele en naturelle ooglook met wat bronzer als oogschaduw, een nieuw oogpotloodje die ik uit wilde testen, wat mascara en concealer.

zondag

Vroeger werd ik zo ongeveer elke winter wel 2 of meer weken achter elkaar ziek. Sinds ik deze kauwvitaminen eet als de ‘r’ in de maand zit, gebeurt dat niet meer, dus elke dag eet ik trouw een kauwtabletje! En ach, ze zijn nog best lekker ook..

zondag 2

Het was 9 maart, en ik denk dat dit wel één van de warmste 9 maart is ooit! Ik heb bijna de hele dag in de tuin gezeten, lekker genietend van de zon.

zondag 3

Ook aten we lekker buiten tussen de middag, met een glaasje versgeperst sinaasappelsap erbij, heerlijk!

zondag 4

Lekker avondeten, van alles Wat :)

Ik heb echt zin in komende week! Maandag tot en met vrijdag heb ik op school een ‘half uur rooster’, wat betekent dat ik uiterlijk om half 2 uit ben en meestal nog wel eerder. Echt heel erg fijn, zo heb ik lekker veel tijd voor andere dingen! Donderdag en vrijdag is er een soort show met allerlei acts van leerlingen van mijn school. Op donderdag ga ik de show zelf bekijken, en op vrijdag ga ik samen met een vriendin de garderobe doen, wat vast heel gezellig wordt!

Een aantal van de bovenstaande foto’s plaatste ik trouwens ook op Instagram, waar ik jullie op de hoogte houd van van alles en nog wat :) Check mijn Instagram hier: http://instagram.com/anniekandringa

Wat ga jij deze week allemaal doen?

Liefs Anniek

 

 

9 reacties

 • Reply
  Maaike
  10 maart, 2014 at 08:44

  Hmm wat een heerlijke foodfoto’s allemaal!

  X

 • Reply
  Ella
  10 maart, 2014 at 15:50

  Wat leuk dat iedereen een keer iets bakt bij Latijn les! Eet je alleen havermoutpap of maak je het ook nog op smaak? Ik doe er vaak een appel in, zonder iets lijkt me zo saai..???

 • Reply
  Petra
  10 maart, 2014 at 16:45

  Die kleur Blauwe eyeshadow van Catrice geeft haast licht in het donker zou je zeggen…mooi!

 • Reply
  fashionadvies
  10 maart, 2014 at 17:23

  Leuke foto’s :D !

 • Reply
  Manon
  10 maart, 2014 at 17:50

  leuke foto’s!

 • Reply
  Daniëlle
  10 maart, 2014 at 18:14

  Mmmm! Dat roerbakgerecht ziet er lekker uit. Fijn dat de bloemen weer beginnen te groeien, inderdaad. Maar ik heb nog geen narcis gezien! :(

 • Reply
  Eline
  10 maart, 2014 at 21:54

  Leuke foto’s!!

 • Reply
  Sas
  12 maart, 2014 at 18:11

  Erg leuke foto’s om te zien. Altijd leuk zulke overzichtjes :)

 • Reply
  Ines
  15 maart, 2014 at 14:58

  Die eiersla ziet er zo lekker uit! Post je het recept niet eens?

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.