Join My Life #7

Join my life 7

Jongensjongens, wat gaat de tijd snel! Als ik bedenk dat over 3 weken de volgende toetsweek al is, dan moet ik maar heel gauw wat gaan doen… Zo’n Join My Life artikel is voor mij wel een hele goede manier om eens terug te kijken naar de afgelopen week, en wat meer te ‘beseffen’ wat ik allemaal voor leuke (en minder leuke) dingen gedaan heb. Kijk je mee naar mijn afgelopen week?

Maandag

maandag 1

Ik vertrok naar school met een extra tasje, mijn leuke linnentasje met een vos erop :) Voordat ik de trein instapte snel nog even wat boeken inleveren bij de bieb.

maandag 2

Maar toen ik bij de treinen aankwam, reden ze niet! Nu zullen de meeste mensen daar niet zo blij mee zijn, maar ik vond het totáál geen probleem, ik hoefde niet naar school! Top!

maandag 4

En dus had ik thuis lekker veel tijd om bezig te zijn met Glowofbeauty.

maandag 5

Ook was het weer heerlijk weer, ik heb ook lekker buiten gezeten dus!

maandag 6

Jipppeeeee, ook weer voor het eerst zelfgemaakt banaanijs gegeten, zó ongelooflijk lekker! Lekker met wat kaneel en cacao nibs er overheen, en ook maakte ik het ijs op een iets andere manier dan normaal, waardoor het een nog wat frissere smaak kreeg.

maandag 7

Lekkere zelfgemaakte plaatpizza eten, jum!

maandag 3

En aan het eind van de dag kon ik alles van mijn to-do-list afstrepen, zo’n lekker gevoel is dat, het was een productief dagje!

Dinsdag

dinsdag 2

Ik werd dinsdagochtend extra vroeg wakker doordat mijn ouders er eerder uitgingen dan ik, en daarbij nogal wat geluid maakten :) Maar ach, niet erg, zo had ik mooi tijd om nog even wat te rommelen met make-up. Dit kwam eruit: een look met groene en bruine kleuren, met een paletje van Catrice en O So Special van Sleek. De foto laat de look niet zo mooi uitkomen, maar dat komt doordat het een foto van mijn mobiel is.

dinsdag 1

Ook maakte ik een leuk kapsel met vlechtjes over mijn hoofd als een soort haarbandjes.

dinsdag

Ik was lekker vroeg uit, en het was weer heerlijk warm! Tijd voor een ijsje, besloten Dianne en ik, op naar de Hema dus! En natuurlijk bestelde ik er eentje met spikkeltjes :)

dinsdag 3

Mijn nieuwe mobielhoesje kwam binnen. Binnenkort komt er een review online, maar ik verklap nog niet wat voor hoesje het is, dat zien jullie dan wel. Daarom nog even een geheimzinnige spiegelfoto, haha.

dinsdag 4

‘s Avonds heb ik niet echt meer iets speciaals gedaan, hier zat ik het journaal te kijken met een plak zelfgebakken bananenbrood met boekweit.

Woensdag

woensdag

Een lekker havermout ontbijtje, maar dit keer net iets anders dan normaal, ik voegde een lepeltje zelfgemaakte bramen/pruimen jam toe. Superlekker!

woensdag 2

Als de dag zo begint, dan kan het niet anders of het wordt lekker weer toch?

woensdag 1

Zie hier mijn zeer geliefde notitieboekje. Hij is niet bijzonder mooi of speciaal (ik heb hem een keer gekregen) maar o wat is hij handig! Ik kan echt niet meer zonder!

woensdag 3

Ik was om half 1 al weer thuis, en heb nog even lekker genoten van de zon. Nu het een stuk warmer is heb ik ook steeds meer zin in fruit, hebben jullie dat ook?

woensdag 4

Ook schoot ik een aantal outfitfoto’s met mijn vader, maar mwah, ik was niet heel tevreden over het resultaat. Het is een beetje lastig, want mijn vader en ik hebben allebei een wat verschillende smaak als het om outfitfoto’s gaat, en dat botst nog wel eens, dan komen er foto’s uit die ik bijvoorbeeld niet mooi vind maar hij wel, of andersom. Ik ken alleen niet echt iemand anders in mijn buurt die van foto’s maken houdt… Als jij toevallig mijn blog leest, je woont bij mij in de buurt en je houdt van foto’s maken, of je kent iemand die dat leuk vind, meld je aan! :D

woensdag 5

Artikeltjes schrijven

woensdag 6

‘s Avonds aten we een lekkere aardappelpuree, en mijn vader maakte er een salade van raapstelen bij. Ik had nog nooit raapstelen gehad, maar het was echt heerlijk, vooral ook door de dressing die er doorheen zat!

woensdag 7

En ‘s avond een geschiedenis samenvatting maken. Bah, soms zou ik echt willen stoppen met school… Maar dat gaan we toch maar niet doen :)

Donderdag

donderdag 8

Donderdagochtend monteerde ik een Collective Haul die ik vorige week had opgenomen. Bekijk het filmpje hier!

donderdag

Op weg naar school met Dianne, helemaal vrolijk door het leuke vooruitzicht van de komende dag!

donderdag 1

Hmm, ondanks de slechtere weersvoorspellingen bleef het gewoon nog even lekker weer. Waar je dat aan kunt merken? Als het lekker weer is gaat de héle school buiten op het veld zitten :)

donderdag 2

Soesjes eten in het tussenuur! Ze waren nog wel een beetje bevroren, maar ach, dan wordt het gewoon een soort ijsje, heel lekker met het warme weer.

donderdag 3

Die middag ging ik na school shoppen met een vriendin, om daarna ook in de stad te blijven eten en ‘s avonds naar de ‘Grote Avond’ te gaan, een voorstelling van allemaal leerlingen van mijn school die een act opvoeren. Ik zag al allemaal leuke zomerschoentjes bij de H&M!

donderdag 4

Het was dat ik meteen in de eerste winkel al de pérfecte zwarte enkellaarsjes had gekocht, maar anders had ik deze kimono van de Only zeker meegenomen!

donderdag 5

Oeh bah, dit ziet er niet zo lekker uit… Maar schijn bedriegt, het was echt héérlijk! Ik stelde zelf een lekkere salade bijeen bij de La Place, mijn favoriete plaats om te lunchen en een hapje te eten. (Ken je ook die broodjes roomkaas? Legendarisch!)

donderdag 6

Op weg naar het theater waar de voorstelling plaats zou vinden. Het was vanaf de stad ongeveer 20 minuutjes lopen, lekker zo vlak na het eten.

donderdag 7

En wat was het een leuke avond! Het niveau lag best wel hoog, en het was ook heel leuk om al die mensen van je eigen school te zien optreden!

Vrijdag

vrijdag 1

‘Whut?! Om half 9 ‘s ochtends al koekjes bakken?!’ Haha, ja inderdaad! Ik bakte nog gauw even wat koekjes af (het deeg had ik al eerder gemaakt en in de vriezer gelegd) om mee te nemen die dag. Donderdag ging ik naar de Grote Avond zelf, en vrijdag ging ik de garderobe doen met een vriendin. Maar om die paar uur garderobe te overleven heb je natuurlijk wel wat lekkere dingen nodig!

vrijdag

Wow, het was super mistig die ochtend!

vrijdag 3

Haha, check hoe leuk dit bordje is! Ik kwam deze tegen toen ik weer naar het theater liep. Ik vind dit soort Street Art altijd zo leuk om te zien!

vrijdag 2

Als avondeten haalden we een lekkere maaltijdsalade bij de AH, en oh, ik had echt de lekkerste die ik ooit heb gehad. Een combinatie van linzen, gemengde sla, noten, lekker veel brie, druiven, en een heerlijke dressing. Ik kan zo genieten van goed eten!

vrijdag 4

Bij het garderobe doen kreeg ik voor het eerste een nieuwe munt met de koning erop in mijn handen!

vrijdag 5

vrijdag 6

Bij de garderobe stond een heel kunstzinnig bed met twee zwijnenkoppen erop, daar moest ik natuurlijk even mee op de foto. Is het geen schatje? ;)

Zaterdag

zaterdag

Neeeee! Het gebeurt me bijna nooit, maar héél af en toe kookt mijn havermout in de magnetron toch over, puur door stomme ochtend-onoplettendheid.. Meh.

zaterdag 1

Ik vind dit soort lichtroze bloesems zo mooi!

zaterdag 2

Voordat ik moest werken maakte ik nog een heel aantal productfoto’s. Ik vind het leuk om daar verschillende ondergrondjes en props bij te gebruiken, en dit is een heel geschikt kleedje!

zaterdag 4

Na het werken nog even naar de Hema. Best wel leuke sieraden hebben ze!

zaterdag 5

Jumjum, ‘s avonds at ik bami, lekker comfort food!

zaterdag 6

En voor de tweede keer keek ik Wie Is De Mol. Mijn zus moest de aflevering nog terugkijken, dus ik keek gezellig mee :) Ik dacht eerst de hele tijd dat Suzan de mol was, maar nu begin ik toch iets meer naar Sofie te neigen..

Zondag

kruidcake

Wat was het lang geleden dat ik kruidcake had gegeten! Hoog tijd voor een lekkere zelfgebakken koek dus, die ik zaterdagavond al gemaakt had.

zondag 1

Mastermind spelen met mijn broer. Echt een breinkrakend spel soms!

zondag

Mijn zus maakte hele gave krantennagels, dit ga ik binnenkort ook eens doen, het ziet er zo leuk uit!

tofubrood

‘s Avonds aten we een vegetarische variant van gehaktbrood, gemaakt van tofu. Mijn moeder had het recept van een site geplukt, en was een beetje gaan experimenteren. Het resultaat was best wel lekker!

kaasplankje

En als toetje een kaasplankje, hmm… Het enige wat ik nog miste was de vijgenjam :)

Zo, wat lijkt vorige week maandag alweer lang geleden zeg, de tijd raast echt aan me voorbij. Voordat je het weet is het al zomervakantie! Toen ik zaterdag ging werken, mocht ik trouwens voor het eerst echt iets ‘professioneels’ maken! De vorige weken maakte ik steeds rolletjes van vlees en nog iets anders, of prikkertjes, maar nu mocht ik echt aan de slag met koken. Ik kreeg een wok tot mijn beschikking, en daar mocht ik kipstukjes gemarineerd in teriyakisaus in bakken. Tenslotte wat satésaus en kroepoek erbij, en dan was het hapje klaar. Echt leuk dat de hapjes steeds wat professioneler en moeilijker worden!

Hoe was jou week? En heb je nog leuke plannen voor de komende week?

Liefs Anniek

2 reacties

 • Reply
  Marloes
  17 maart, 2014 at 17:55

  Wauw wat heb je veel foto’s gemaakt zeg! Die salade die je had, klinkt zooo lekker! Zoiets ga ik deze week denk ik maken! Yum! x

 • Reply
  Ines
  17 maart, 2014 at 23:09

  Wat is die vossentas mooi!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.