Join my life #8

Join my life 8

Er is weer een nieuwe week in aantocht, tijd voor mijn wekelijkse Join My Life artikel, de 8e alweer! Deze week heb ik veel lol gehad, genoten van het lekkere weer, en heb ik weer heerlijk gegeten. Kijk je mee?

Maandag

maandag 1

Goodmorning!! Haha, happy face, een nieuwe week in het vooruitzicht!

maandag 6

Op naar school! Toch wel handig, zo’n felle en vrolijke fiets, lekker makkelijk terug te vinden!

maandag 7

O yes, op maandagochtend meteen al aan de wiskunde…

maandag 5

En we hadden weer taartuur bij Latijn, ons wekelijkse uurtje op maandag waarbij 1 iemand taart of koek meeneemt. Dit keer hadden we een heerlijke plaatkoek met noten en chocolade, gebakken door Hillene, superlekker!

maandag 2

Ah, shit, ik deed mijn laptop open en toen zag ik dit: scherm helemaal kapot!

maandag 3

‘s Avonds keek ik met mijn moeder ‘Keuringsdienst van waarde’ terug. Ik vind het echt grappig om te zien hoe ze achter dingen aan gaan die niet kloppen aan een product, en wat er dan uiteindelijk boven water komt. Het verandert mijn kijk op sommige producten wel!

maandag

Ohoh, ik voelde een verkoudheidje opkomen, dus dit pakje zakdoeken kwam erg goed van pas. Check ook het leuke printje, zo schattig!

Dinsdag

dinsdag

Hmm, mijn heerlijke havermoutontbijtje met onder andere kaneel en chocolade, yum! Ik merk wel dat nu het steeds warmer wordt ik meer behoefte krijg aan lekkere frisse smoothies, als het zomer is ga ik denk ik over op shakes als ontbijt. Dat vind ik dan altijd zo’n verfrissend begin van de dag!

dinsdag 6

Hoe leuk is dit?!

dinsdag 7

Na school ging ik nog even langs bij de Only, waar ik twee perfect zittende broeken voor maar 15 euro per stuk kocht.

dinsdag 2

En ik schoot outfitfoto’s, hier alvast een kleine sneakpreview!

dinsdag 1

Aaah, wraps met lekker veel roomkaas, ham en knapperige sla, heerlijk als snack!

dinsdag 3

Mijn laptop is echt mijn alles, ál mijn bestanden staan erop, en ook alle foto’s voor de site. Gelukkig was het scherm alleen aan de bovenkant kapot, dus ik kon er nog redelijk op werken. (tot en met donderdag, toen crashte het scherm helemaal..)

dinsdag 4

Dinsdagavond kookte ik. Ik maakte noedels met Japanse wokgroentes en kip gemarineerd in teriyakiesaus, het was heerlijk!

dinsdag 5

Als ik een broodje eet, eet ik het altijd zo: verschillende stukjes met verschillende soorten beleg. Ik kan gewoon niet kiezen!

Woensdag

woensdag 1

Yo, even een coole spiegelfoto haha ;)

woensdag

Als ik nu ‘s ochtends uit mijn raam kijk is het gelukkig niet zo pikkiedonker meer als 2 maanden terug. Dat helpt zo mee aan hoe wakker ik me voel!

woensdag 4

We hadden nog een restje noedels van dinsdag over, dus dat nam ik mee in een bakje als lunch. Ook koud is het heerlijk!

woensdag 5

Haha, wat een pretfoto! Het waaide zó hard woensdag, toen ik thuis kwam zaten mijn haren helemaal in de klit!

woensdag 2

Ik kwam om 5 voor half 6 thuis van school, en om half 6 moest ik oppassen. Het is praktisch onmogelijk om in die tijd nog thuis te eten, dus mijn moeder had een lekkere maaltijdsalade voor me gekocht die ik meenam. Lekker met geitenkaas, honing, noten, pasta, sla en zongedroogde tomaatjes!

woensdag 3

Smerensmerensmeren, om 10 uur ‘s avonds stond ik nog zo’n 12 wraps te besmeren om de volgende dag mee te nemen naar school, waar we donderdag een high tea zouden houden.

Donderdag

donderdag

Donderdag is mijn uitslaapdagje, en dan ontbijt ik vaak lekker in bed.

donderdag 1

Ik maakte een nude look, en om een beetje kleur toe te voegen gebruikte ik een paars oogpotlood van Catrice!

donderdag 5

Hmm, als ik zo ‘s ochtends naar school fiets en het is zulk lekker weer, dan mag de school van mij nog wel wat verder weg zijn!

donderdag 6

Met Latijn vierden we de ‘Idus van Maart’, de dag waarop Caesar stierf. En als je iets viert met Latijn, hoe doe je dat dan? Inderdaad, met eten! Iedereen nam wat lekkers mee, en een uur later waren we 10 centimeter in omvang gegroeid :)

donderdag 3

Check deze blokjes caramel in de thee, lekkerr!

donderdag 2

Wow, de tijd gaat echt snel, over twee weken begint de toetsweek alweer, gauw een planning maken!

donderdag 4

Ahh, de laatste aflevering Wie Is De Mol… Ik heb een hele poos gedacht dat Suzan de mol was, maar op het laatst ben ik toch nog geswitcht naar Sofie. Had ik niet moeten doen!

Vrijdag

vrijdag

Vrijdag begon heel erg regenachtig, en daar moest ik doorheen fietsen. Gelukkig had ik een regenponcho bij me, hij is oerlelijk, maar hij helpt als de beste!

vrijdag 6

Ze hebben nu hele gave ringen bij de I AM, de meeste kosten 3,95. Niet erg duur!

vrijdag 1

‘s Middags werd het weer droog en liep ik mijn folders.

vrijdag 2

Vegaburgeeeeeeers! Ik ben niet vegetarisch, maar de vegaburgers van de AH zijn zó lekker! Deze waren in de smaak Toscaanse tomaat.

vrijdag 3

vrijdag 5

Mijn zus bakte zandkoekjes, die koekjes die iedereen wel kent. Ik had ze al een hele poos niet meer gegeten, maar ze blijven lekker.

vrijdag 4

Oh men, we waren echt een beetje melig vrijdagavond. We besloten Triominos te gaan spelen, het meest nutteloze spel (maar toch ook wel grappige spel) ooit.

Zaterdag

zaterdag

Zaterdagochtend deed ik nog even wat klusjes voordat ik ging werken. Bloggen, leren, konijnenhok verschonen, koekjes eten…

zaterdag 5

Uit mijn werk ging ik nog even langs de Kruidvat, ik wilde graag de rechter volume spray hebben. Er was net op dat moment een 1+1 gratis actie, dus nam ik ook de linker spray mee!

zaterdag 1

Toscaanse tomatensoep (gewoon van Cup A Soup) + twee rijstwafels met humus.

zaterdag 2

Tagfilmpje opnemen!

zaterdag 3

We aten die avond risotto met noten, champignons, ui en gedroogde abrikoos. Het was erg lekker, ik had ook al lang geen risotto meer gegeten!

zaterdag 4

Echte Hollandse aardbeien met slagroom als toetje, hmm.

Zondag

zondag 4

Zaterdagavond had ik nog even een rondje hardgelopen, en ik merkte dat ik dat echt lekker vond, zo’n rondje rennen. Zondag werd ik om half 8 al wakker, en de zon scheen door het raam recht op mijn gezicht. Voordat iedereen opstond (op zondag ontbijten we altijd samen) ging ik naar buiten om lekker een rondje te lopen. Het was nog helemaal stil buiten en ik ben in totaal 2 mensen tegengekomen, mannen met hun hondje. Dit ga ik echt vaker doen, zo lekker verfrissend!

zondag

Ik droeg een knalrode lipstick uit een Limited Edition van Catrice. Mooie kleur!

zondag 2

zondag 3

Hoewel ‘s ochtends de zon nog scheen, kwam er in de middag een hele donkere lucht aan. 10 minuten later begon het keihard te regenen en hagelen, ik zat gelukkig lekker binnen!

zondag 1

Mijn moeder had lekker worteltjestaart met creamcheesefrosting gebakken, yum!

zondag 5

Op zondagmiddag maken we altijd lekkere, wat specialere broodjes  als lunch. Deze keer keek ik een beetje in onze voorraadkast, en zag ik een doos poffertjesmix staan. In plaats van broodjes maakten we dus een héleboel poffertjes! Het was echt heel lang geleden dat ik poffertjes gegeten had, en laat staan zelf gebakken. Ze waren goed gelukt, heerlijk met een beetje poedersuiker en boter!

Komende week ga ik alvast leren voor de komende toetsweek, ik heb 9 toetsen! Wat ga jij doen deze week, heb je nog speciale plannen?

Liefs Anniek

 

7 reacties

 • Reply
  Felicia Rodrigues dos Santos
  24 maart, 2014 at 09:52

  Hmm, dat havermout ontbijtje ziet er echt heerlijk uit :)

 • Reply
  Talitha
  24 maart, 2014 at 17:41

  Mooie meid ben jij, vrolijke selfies (;
  Dat met wrap is superlekker! Het is ook echt heerlijk met zalm, moet je eens proberen (:
  Ik kijk ook wel eens keuringsdienst van waarden, super interessant! Die vegaburgers klinken wel interessant, misschien ook maar eens proberen!

 • Reply
  Ines
  24 maart, 2014 at 20:28

  Leuke foto’s! Van die eet-foto’s krijg ik gelijk honger :D

 • Reply
  Mara
  24 maart, 2014 at 21:08

  Leuk dagboekje! Dat havermout ontbijtje ziet er inderdaad super lekker uit!

 • Reply
  Paula
  25 maart, 2014 at 11:41

  Super mooie foto’s, succes met je tentamens! Ik heb deze week (en volgende week) ook tentamenweek. Gelukkig heb ik er maar twee, zo chill.

 • Reply
  Els
  27 maart, 2014 at 12:15

  Weer een leuke week!
  hahah, die latijn les van jullie; leren jullie daar ook nog genoeg, of is het meer een gezellig klets en eet-uurtje? haha heerlijk, probeer ik op het Saxion ook altijd in te lassen;)

  Hoe is je basillcumplantje? ik heb hem namelijk ook, en hij groeide in het begin vet hard, maar blijft nu een beetje achter in ontwikkeling;)

  • Reply
   Anniek
   6 april, 2014 at 14:34

   Haha, ja hoor, we leren ook nog wel wat :) Mijn basilicumplantje gaat nu ook niet zo hard meer, hij ziet er nog wel mooi groen en levendig uit, maar echt groeien doet hij niet… Maar eventjes afwachten :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.