Join My Life #9

Join My Life 9

Ah, terwijl ik bezig ben met dit artikel zit ik heerlijk in de zon, ik moet oppassen dat ik niet indut, wat een heerlijk weer is het toch! Lekker weer is echt iets waar ik blij van word, afgelopen week was voor mij dus ook een vrolijke week :) Wel werd dat gevoel een klein beetje verminderd door de toetsweek die over een week alweer begint, en waar ik flink voor aan de slag moest.

Even een korte mededeling: ik had mijn mobiel deze week niet tot mijn beschikking voor foto’s. Normaal maak ik doordeweeks vaak foto’s voor Join My Life met mijn mobiel, maar mijn geheugen zit vol, er kan echt níks meer bij… Vandaar dat we het deze keer maar even moeten doen met wat minder foto’s, die ook niet superspannend zijn omdat ik alleen als ik thuis was foto’s kon maken. Maar ach, dan maar even een keertje zonder, sorry! :)

maandag

maandag 2

Ah, Spotify is zo fijn! Sinds ik allemaal nieuwe muziek op mijn mobiel heb gezet (waardoor hij nu dus tot de nok toe vol zit :) ) luister ik steeds meer muziek. Op Spotify zijn zo ongeveer alle bestaande nummers te vinden, en ook hele fijne afspeellijsten, waarvan ‘Lazy Sunday’ wel onder mijn favorieten valt!

maandag 1

Hutspot, mwah, niet zo mijn ding.. De rundervink was wel erg lekker!

maandag 3

maandag 4

Ik ben thuis de enige die deze rooibosthee van Pickwick drinkt, maar elke week moeten we wel weer een nieuw pakje kopen, hij gaat er razendsnel doorheen. Hij is ook zo lekker, en als ik eenmaal begin met thee kan ik niet meer stoppen!

Woensdag

woensdag

Deze foto staat nu alleen bij de woensdag, maar je mag hem inbeelden bij elke dag, dit is mijn favoriete ontbijtje die ik zo ongeveer elke dag eet! Havermout met rozijnen, kaneel en een klein schepje suiker. Goed vullend en lekker, yum.

woensdag 1

Zelfgebakken mueslirepen gemaakt, lekker om mee naar school te nemen!

woensdag 2

Mijn moeder had aardappelpuree gemaakt, en daar kiemen en bosuitjes doorheen gedaan. Ik houd niet zo van aardappelpuree, maar als hij lekker gepimpt is met allerlei extraatjes gaat het er zeker wel in :)

woensdag 3

‘s Avonds paste ik op bij een stel uit de buurt. Toch wel heel fijn als je elke week kan oppassen, net weer een extra inkomstenbron, en zoveel moeite is het ook niet. Een beetje spelletjes spelen, de kinderen op bed leggen en vanaf dan doen wat ik zelf wil!

woensdag 5

woensdag 4

Maar tijdens het oppassen deed ik niet niks! Over een week begint de toetsweek, en deze keer heb ik 9 toetsen. 9, hoe verzinnen ze het!? En ja, op een gegeven moment werd ik het leren wel een beetje zat ja. :)

Donderdag

donderdag 1

Donderdag = uitslaapdag! Of nou ja, ik moet laat beginnen, maar meestal sta ik toch redelijk vroeg op. Donderdagochtend maak ik vaak foto’s voor de site, zoals ook van deze volumespray waar de review binnenkort van online komt, en vaak handel ik ook wat kleine klusjes af.

donderdag

Oja. Ja, dat kan gebeuren… Maar hoe? Ik heb echt geen idee. Ik pakte de borstel op, en plop, daar brak de steel af! Vreemd…

donderdag 3

Op het station deelden ze cranberrykoekjes uit. Superlekker, koekjes zijn altijd goed :D

donderdag 2

Haha, 303 spaarpunten bij de Kruidvat met mijn extra-voordeelkaart, dat betekent dat ik al meer dan 300 euro heb uitgegeven bij de Kruidvat! Maar ik kan het verdedigen, want ook vriendinnen gebruiken mijn kaart en ik koop er vaak cadeautjes.

donderdag 4

Op naar dwarsfluitles!

donderdag 5

En alweer: leren. Mijn vader kwam heel lief een kopje thee brengen.

Vrijdag

vrijdag

Yes, vanaf vrijdag werd het weer écht lekker weer! Geen waterig zonnetje en wolken, maar gewoon keiharde zon met een strakblauwe lucht. Als het lekker weer wordt, hebben wij altijd meteen komkommers in huis, lekker verfrissend!

vrijdag 1

Folders lopen was geen straf met dit weer!

vrijdag 2

Vrijdagavond aten we bami met kip, courgette en paprika. Ik ben echt gek op bami!

Zaterdag

zaterdag

Ontbijtje op bed! Het is een beetje een slechte foto, maar zo ziet mijn zaterdagontbijt er vaak uit, van alles wat.

zaterdag 1

zaterdag 2

Eens in de week moet het gebeuren: het konijnenhok schoonmaken. Niet het meest leuke klusje, maar ik doe het met alle liefde voor mijn lieve konijntje Mitsy! <3

zaterdag 4

Na het werken heb ik altijd flinke honger, het is dan namelijk al twee uur ‘s middags en dan heb ik nog niet geluncht. Ik ging lekker buiten zitten en at een restje bami van gisteren.

zaterdag 3

En chocolade-bananenijs als toetje, binnenkort komt er een recept online!

zaterdag 5

Big, bigger, biggest, kan een zonnebril nog groter? Ach, hij is dan wel supergroot, ik vind het wel grappig!

Zondag

zondag

Zondagochtend besloten we om in Zeist, bij mijn opa en oma, naar de kerk te gaan. Zeist ligt best dicht bij ons, dus gingen we lekker fietsen, het zou immers zo mooi weer worden! Eerst gingen mijn moeder en ik nog even langs de moestuin. Nu vraag je je misschien af waarom we melkpakken in onze moestuin hebben staan, maar dat is om de kleine plantjes te beschermen tegen kou en vogels. Het ziet er wel een beetje gek uit :)

zondag 1

Hele leuke en vrolijke blikken in ons tuinhuisje, en onze tuinaardbei zit er lekker relaxed en vrolijk bij :D

zondag 2 zondag 6

De rabarber begint ook al flink te groeien. Hier kan je heerlijke rabarber/aardbei jam van maken!

zondag 3

Mijn opa en oma waren naar Duitsland geweest, en als ze daar zijn slaan ze altijd een héleboel toetjes in. Zij weten dat wij ook gek op toetjes zijn, en we werden flink verwend toen we bij hen waren, dit kregen we allemaal mee! Dat wordt genieten komende week!

zondag 4

Lekker mosterdsoepje bij de lunch.

zondag 5

Superleuk tijdschrift dit!

zondag 7

‘s Avonds aten we een heerlijke couscous/bietjessalade, perfect voorjaarseten!

En a new week starts! Waarschijnlijk wordt dit een best drukke week voor mij, met veel leren… Maar ach, leren is niet het enige wat er bestaat, ik gun mezelf ook wel wat vrije tijd hoor. Ook al besteed ik die vaak aan het bloggen :)

Ik heb trouwens ook een site ontdekt met allemaal Nike Free Runners met een enorme korting! Gisteren konden jullie al mijn artikel over de Nike Free Run 5.0 lezen, maar voordat ik ze via internet koop wil ik wel weten of ze passen, ik denk dat vandaag dus eerst even in een ‘echte’ winkel de schoenen ga passen. Als ik ze koop, laat ik ze zeker aan jullie zien!

Wat ga jij doen deze week?

Liefs Anniek

12 reacties

 • Reply
  Nuria
  31 maart, 2014 at 06:49

  Leuk artikel! Ik vind het altijd zo leuk om dit soort artikelen te zien en lezen.

 • Reply
  Kim / Vintage & Beauty
  31 maart, 2014 at 07:11

  Wat heb jij een superlief konijn ^^

 • Reply
  Maaike
  31 maart, 2014 at 07:20

  Jeetje 9 toetsen wat pittig zeg!
  En al dat lekkere eten yum, fijn weekje!

  X

 • Reply
  Marjolein - Beautylein.nl
  31 maart, 2014 at 07:38

  Wat een leuke foto’s! Rooibos thee is inderdaad heel erg lekker!

 • Reply
  Roossmart
  31 maart, 2014 at 08:29

  Die toetjes zien er toch wel heel lekker uit zeg!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Reply
  robin
  31 maart, 2014 at 09:51

  ik zie dat je naar the 1975 luistert! hun zijn leuk :)

 • Reply
  Els
  31 maart, 2014 at 11:04

  Leuk om te zien! Bij je vorige blog, postte ik ook een berichtje, maar zien hem niet meer terug? haha, enig idee hoe dat kan?
  Succes met je toetsweek, 9 toetsen is echt belachelijk veel.. Dat ze verwachten dat je de stof dan allemaal kent, maargoed.. Succes dus anyway!

  • Reply
   Anniek
   6 april, 2014 at 14:31

   Ja, soms doet WordPress reacties in de spambox terwijl het helemaal geen spam is, ik heb hem nu toegelaten! Enne, bedankt! :)

 • Reply
  Floor
  31 maart, 2014 at 14:34

  Ik ben benieuwd naar de bananenijs. Ik denk dat je er cacao poeder bij hebt gedaan, maar ik wacht wel af :)

 • Reply
  Jorien
  31 maart, 2014 at 19:27

  Wat een leuke diary (en wat een leuk konijn!)
  Die mueslirepen zien er heerlijk uit trouwens!

 • Reply
  Laura
  31 maart, 2014 at 22:05

  Leuke foto’s! Ik ben helemaal verslaafd aan die lazy sunday music lijst op Spotify. Staan zulke mooie nummer tussen:)

  xx Laura

 • Reply
  Ines
  31 maart, 2014 at 22:32

  Krijg honger van al dat eten :D

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.