Join My Life #53

join my life 53

Photo by Maaike

Afgelopen week hield ik EINDELIJK die megaschoonmaak in mijn kamer, had een bloggersmeeting met hele lieve meiden en een megagrote high tea, en ik probeerde wel een héle vreemde burger uit…  En oh ja, vergeet de paar daagjes uitwaaien aan het strand niet! Vandaag een overzichtje voor jullie, mijn lieve lezers :)

Ik moet eerlijk zeggen: ik heb de afgelopen week niet veel uitgevoerd. Ik heb echt lekker rustig aan gedaan, en alle dagen die ik tijdens mijn weekje vakantie had heb ik ook echt gebruikt om lekker te ontspannen. Dat mag ook wel eens. Even alle druk van school van me af laten glijden. Vandaag dus ook niet megaveel foto’s, maar toch wilde ik jullie wel even laten delen in mijn relaxte en leuke weekje!

opruimen

Maandagochtend: de eerste dag van mijn vakantie, en vol goede moed om mijn kamer eens flink aan te pakken. Hij was echt toe aan een flinke beurt, en ik ben dan ook van 9 uur ‘s ochtends tot 5 uur ‘s middags bezig geweest met soppen, boenen, en vooral véél weggooien!

nagellak stash

Mijn nagellakstash moest er ook aan geloven :) Uiteindelijk heb ik dit nog overgehouden. Niet weinig, I know, maar er is heel wat weggegaan.

rommel

Een heleboel ging de prullenbak in, denk aan sieraden die ik al jaren niet meer droeg en van die onnuttige cadeautjes waar je uiteindelijk helemaal niets meer mee doet. Het voelde echt goed om zoveel weg te doen! Meer ruimte in je kamer = meer ruimte in je hoofd, het werkt echt.

kringloop

Een deel van mijn spullen heb ik naar de kringloop gebracht. Toen ik nog even een rondje door de winkel zelf maakte moest ik oppassen dat ik niet meteen weer allemaal leuke kamerspulletjes kocht, haha! :)

leesboek

Deze vakantie heb ik lekker de tijd gehad om te lezen. Iets wat ik eigenlijk veels te weinig doe, ondanks dat ik het heel leuk vind. Ik vind het altijd zo lastig om er tijd voor te vinden, maar ik kan er zo van ontspannen!

autoraam

Donderdagochtend stond ik al vroeg op, en reed ik met mijn ouders naar een één of ander gehucht in Noord-Holland voor paar daagjes!

duinweg

Maar gehucht of niet: het was er prachtig!

ondergaande zon

Na 20 minuutjes door de duinen te lopen kwam je bij het strand aan, en WAUW, wat was het daar mooi. In deze tijd van het jaar is er bijna niemand, en gevoel van jij alleen op zo’n megagroot strand… Echt heerlijk.

hippe plant

Leuke plantjes in de vensterbank van het huisje!

verwaaid haar

Het weer was ook echt super! Weliswaar aardig wat wind (#vogelnesthaar) maar wel met een lekker zonnetje. Van het hele reisje heb ik gisteren trouwens een plog online gezet, misschien leuk om nog eens te bekijken en mee te genieten!

havermout

Op zaterdag kwam ik weer terug, en het eerste wat ik at was dit bakkie havermout. Het blijft toch echt mijn favo healthy snack :)

recept chocolate chip cookie AH

Deze week zette ik trouwens ook mijn recept voor deze GEWELDIGE Triple Chocolate American Cookies online. (Echt niet arrogant bedoeld, gewoon een feit :) ) Mocht je het even echt niet meer zien zitten, try this.

fake clarks

Nadat ik zondagochtend naar de kerk geweest was, was het tijd voor mijn állereerste, echte, ‘persoonlijke’ bloggersmeeting! We hadden met een heel groepje bij Maaike afgesproken, maar hoe kon het ook anders: Lisa en ik misten de bus én misten daarna onze halte, en kwamen 3 kwartier later dan gepland aan. Oops!

oreo cupcake

Toen we na veel moeite aankwamen, werden we meteen helemaal volgestopt met allemaal lekkere snacks. Check even deze oreocupcake, TE goed!

spinaziequiche

Het was echt super om al die lieve meiden ook eens in real life te kunnen ontmoeten, en lekker bij te kunnen praten. Gauw weer!

broodje hamburger

Doordat ik best een aantal dagen weg was afgelopen week heb ik niet zoveel kunnen bloggen. Maar, ik heb wel iets héél bijzonders uitgeprobeerd: een burger met buffalowormen. Ehm, ja dus. Komende week een uitgebreid artikel met mijn ervaringen :)

quote

bron

Nog even een mooie quote om deze week in praktijk te brengen!

En nu is het weer over met uithangen van de luiwammes: vanmorgen moest ik alweer om 10 voor half 7 opstaan. Back to school, yay – – Deze periode gaat voor mij behoorlijk druk worden, maar ik ga d’r gewoon voor! Ik ga proberen mijn dagen echt nuttig in te delen, en niet pas op het laatste nippertje te beginnen met samenvatten enzovoorts. Let’s do this.

Ik hoop dat je een hele fijne week mag hebben, geniet ervan! Heb jij afgelopen week trouwens ook lekker vakantie kunnen vieren, of moest je hard aan het werk?

Liefs Anniek

 

17 reacties

 • Reply
  Sophie
  2 maart, 2015 at 07:29

  Ah heerlijk zo’n weekje ontspannen! Fijn dat je er van hebt genoten. Ik moest eigenlijk alweer naar school maar er stond een studiereis naar Engeland op de planning. Ook niet verkeerd ;)

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  2 maart, 2015 at 08:40

  Wat een leuke foto’s, de high tea en koekjes ziet er echt heel lekker uit!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Danielle
  2 maart, 2015 at 08:40

  Heerlijk om een weekje te ontspannen!

  Ik ben benieuwd naar je ervaringen met die burger, zag al meerdere insectenburgers langskomen bij de JUMBO.. ben dus erg benieuwd..

 • Reply
  Esther
  2 maart, 2015 at 08:49

  Wat leuk dat je een bloggers-meeting had! En door je verhaal over het opruimen van je kamer krijg ik ook weer de kriebels om aan de slag te gaan :)

 • Reply
  BySilke
  2 maart, 2015 at 08:58

  Ziet eruit als een heerlijk vakantieweekje! Cool ook dat je andere bloggers ontmoette :) Ik ben heel benieuwd naar je post over die buffalowormen!

 • Reply
  Lisa
  2 maart, 2015 at 09:21

  Oh wij zijn zó goed met het openbaar vervoer hè! En wat sta ik charmant op die foto van je quiche…. een grote schoonmaak houden in je kamer vind ik altijd zo heerlijk,

 • Reply
  Audrey
  2 maart, 2015 at 09:39

  Oooo, die koekjes! Was leuk om je te ontmoeten! :)

 • Reply
  Maaike
  2 maart, 2015 at 13:16

  Wat leuk dat je een bloggersmeeting had! En het lijkt me ook heerlijk om even in je eentje op een strand te staan, lekker uitwaaien :)

 • Reply
  Manon
  2 maart, 2015 at 15:09

  Ah die koekjes zien er lekker uit, leuk dat jullie afgesproken hebben

 • Reply
  Anna
  2 maart, 2015 at 16:35

  Wat een leuke foto’s! Super gezellig die bloggers meeting!

 • Reply
  Jolien Geurts
  2 maart, 2015 at 16:36

  Een bloggersmeeting, hoe leuk! Het lijkt me heel prettig om met mensen te kunnen praten die dezelfde interesses hebben als jou en weten waarom bloggen een passie is. Ik heb helaas niemand aan mijn zijde die vrolijk mee artikels typt, maar ik zou graag eens een blogger in werkelijkheid ontmoeten. Die cupcakes zien er trouwens overheerlijk uit! Ik zou ze zo uit mijn computerscherm kunnen halen om ze op te peuzelen. Fijn overzichtje!

 • Reply
  Esther
  2 maart, 2015 at 18:29

  Hmm, lekker om even een weekje rustig aan te doen! Leuke foto’s weer! LIefs

 • Reply
  Iris
  2 maart, 2015 at 18:45

  Dat gevoel als de vakantie voorbij is: te bekend.

 • Reply
  Eline
  2 maart, 2015 at 20:21

  Wat een fijn vakantieweekje. Ik heb mijn kamer ook helemaal opgeruimd. Super fijn als je eenmaal klaar bent. School is zeker weer begonnen, maar je kan het!

  • Reply
   Anniek
   2 maart, 2015 at 21:49

   Yay, let’s do it! :D En lekker zeg, de schoonmaakkriebels beginnen bij veel mensen op te komen!

 • Reply
  Stephanie
  2 maart, 2015 at 23:18

  Leuke foto’s en zo tof die meeting!
  Oh en ieeeeh wormen? Nu ben ik erg benieuwd :P

 • Reply
  Cheyenne Caitlin
  5 maart, 2015 at 11:06

  Herkenbaar.. ook mijn kamer moest eraan geloven. Wat een heerlijke food-foto’s heb je er weer opstaan :)

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.