Kijk mee #148 / Schaatsen, Luxemburg & Rijbewijs

Goedemorgen! Toen ik bezig was met het maken van dit Kijk Mee-artikel, overviel me een gevoel van dankbaarheid. Ook in de afgelopen weken heb ik weer zoveel leuke dingen mogen doen, zoveel lieve mensen ontmoet. Een stukje daarvan heb ik vastgelegd in dit artikel. Kijk je gezellig mee?

Oh, mag ik even beginnen met te zeggen hóe blij ik wordt van al die prachtige zonsopgangen en -ondergangen van de laatste tijd? Wauw! Als ik zoiets zie, krijg ik meteen zo’n diep geluksgevoel van binnen. Ik ben wel een beetje gevoelig voor mooie natuur ☺

Ik kreeg dit mooie blouseje van het merk Parfois opgestuurd. Hij is lekker lente-achtig, ik kan niet wachten om hem te gaan dragen.

Toen ik een paar weken geleden terugkwam uit Gdansk, ging ik bijna direct alweer op reis. Dit keer een weekendje naar Luxemburg met een groepje vrienden. Het is wel een grappig verhaal, want we verbleven met z’n vijven in een stacaravan op een camping die zo ongeveer helemaal verlaten was, en het was meeega koud. Buiten lag er sneeuw en de stacaravan had maar 1 gaskacheltje als verwarming. We zaten daar allemaal met 3 truien aan en met kleedjes over ons heen. Op sommige plekken in het huisje konden we zelfs wolkjes blazen.

Ondanks dat de omstandigheden dus niet helemaal comfortabel waren, hebben we wel een heel mooi weekend gehad samen! Het had ook wel weer wat, om even niet terug te kunnen vallen op luxe.

De omgeving waar we zaten was erg mooi!

Ik heb deze studieperiode drie vakken in plaats van de 1 of 2 vakken per periode die ik normaal gesproken heb. Ik heb het dan ook best druk op dit moment. Papers, essays, presentaties… En de tentamens komen er over twee weken ook alweer aan.

Ik heb dan ook veel tijd doorgebracht op de universiteit. Theetje erbij, en gaan.

Ik ben geslaagd voor mijn praktijkexamen autorijden, jihoee! Dit was de tweede keer dat ik examen deed en het ging echt goed. Van mijn moeder kreeg ik deze mooie blauwe druifjes als cadeautje. Inmiddels heb ik mijn eerste ritje na mijn examen al gemaakt, wat ik best spannend vond, maar wat wel goed ging!

Deze lasagne was echt lekker, vol met groente en lekker veel kaas.

Op een zaterdag ging ik met mijn moeder naar het plantenasiel, waar ik een lidcactus adopteerde! Je ziet hem hier op de foto onderaan in het midden.

Een tijdje terug was de lancering van WOWN, een nieuw interieurmerk wat vanaf 18 maart in de winkels (verkooppunt: Kwantum) ligt. Alle items zijn gemaakt door drie interieurbloggers, en er zitten ontzettend leuke spulletjes in de collectie!

Met Lonneke, een andere blogger die ik regelmatig op events tegenkom. Heel gezellig!

Hebben jullie nog geschaatst 1,5 week geleden? Ik heb nog net op tijd een rondje kunnen rijden! Zondagochtend vroeg stond ik samen met mijn zus op het ijs en een paar uur later was het tien graden en begon het al te dooien. Maar oh, wat een lekker gevoel om op natuurijs te staan!


Dat waren een paar fragmentjes uit mijn afgelopen weken. Naast dit alles heb ik ook nog veel gewerkt, om wat extra geld te verdienen voor als ik een halfjaar in het buitenland ga studeren (later meer daarover!).

Ik wens je een hele fijne week toe! Staat er voor jou nog iets leuks op de planning? 

Liefs Anniek

6 reacties

 • Reply
  Marieke
  12 maart, 2018 at 11:55

  Hee, toffe blog heb je, ik word er blij van! Dat wilde ik even zeggen haha :)

  • Reply
   Anniek
   14 maart, 2018 at 21:39

   Wat een lieve reactie! Zo leuk om te horen, dat is precies wat ik graag wil bereiken met mijn blog❤ Dankjewel!

 • Reply
  Iris
  12 maart, 2018 at 17:52

  Ik werd echt blij van dit overzicht. Gefeliciteerd trouwens met je rijbewijs, fijn om nu zelf met de auto op pad te kunnen!

  • Reply
   Anniek
   14 maart, 2018 at 21:38

   Ah, dat vind ik zo leuk om te horen Iris! ☺ En dankjewel! Het is inderdaad zo fijn dat ik nu zelf ook makkelijk op pad kan met een auto :)

 • Reply
  Janne
  13 maart, 2018 at 14:11

  Gefeliciteerd met je rijbewijs!
  Wat voor bijbaan heb je eigenlijk? Klinkt superdruk met je drie vakken en je bijbaan en alle leuke dingen ook nog. Pas op dat je wel straks uitgerust naar het buitenland vertrekt (ik spreek uit ervaring… half overspannen naar het buitenland gaan is een heel slecht idee).
  Ik heb niet geschaatst, want ik had toen net keelontsteking en ben die dagen niet buiten geweest… buhhh. Gelukkig is dat nu weer over en kan ik genieten van de lente die eraan komt!

 • Reply
  Marlies
  16 maart, 2018 at 10:11

  Jaa, van die mooie ochtenden maken mij ook zo blij! Het kan soms m’n hele mindset van die dag bepalen. En inderdaad, soms heb je even een wat drukkere periode maar daarna volgen vast ook weer rustigere momenten. Super leuk ook dat je in het buitenland gaat studeren, heel veel plezier alvast (ook alvast met de voorbereidingen ervoor)! Dat lijkt mij ook heel erg tof!
  Liefs!

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.